Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kampan puisto

Prahan vanhassakaupungissa sijaitseva Kampan puisto on loistava paikka piknikille, ja sieltä löytyy myös modernin taiteen museo.

Kampan puisto on rauhallinen ja vehreä keidas Vltava-joen itärannalla. Sieltä on upeat näkymät kuvankauniiseen Prahan vanhaankaupunkiin. Voit tutustua keskieurooppalaisten taiteilijoiden nykytaideteoksiin. Kampan puisto on osa Kampan saarta, jota erottaa Malá Stranan alueesta kaunis pieni virta.

Voit kuljeskella puiston poluilla, joita ympäröivät hyvin hoidetut nurmialueet. Puisto on kaunis vierailukohde ympäri vuoden. Kesäkuukausina puiston pehmeä nurmi on loistava paikka piknikille. Syksyn ruska tekee joenvarresta erityisen kauniin, ja talvella lumi tuo tullessaan romantiikkaa.

Istahda joenvarteen puistonpenkille ja ihaile Vltava-jokea ja maailmankuulua vanhaakaupunkia. Puistosta voi nähdä myös 1300-luvulta peräisin olevan Kaarlensillan ja goottilaistyylisen vanhankaupungin sillan tornin. Voit ikuistaa matkamuistoksi myös upean näkymän, jossa on lukuisia vanhankaupungin korkeimmista torneista. Joella kulkee paljon lauttoja, kalastusveneitä ja höyryveneitä.

Kannattaa tutustua myös Kampan museoon, joka sijaitsee 1300-luvulla rakennetussa jauhomyllyssä. Museon suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat František Kupkan abstrakti taide ja Otto Gutfreundin veistokset. Uudemmista näyttelyistä löytyy muun muassa Andy Warholin ja Yoko Onon teoksia. Museon sisäänkäynnin luota löytyy mielenkiintoisia ryömivä vauva -veistoksia.

Puistoon on viiden minuutin kävelymatka Kaarlensillan länsipuolelta. Piipahda puistossa vieraillessasi Malá Stranan alueen nähtävyyksissä. Niihin kuuluvat muun muassa Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Vituksen katedraali. Voit myös kiivetä läheiselle Petřínin kukkulalle ihailemaan upeita maisemia näköalatornista.

Kampan puisto ja museo ovat auki päivittäin. Museoon on ilmainen sisäänpääsy. Lisätietoa näyttelyistä löydät museon verkkosivustolta.


Alueen Kampan puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 655 majoitusliikettä kohteen Kampan puisto lähellä
Grandium Prague 85 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 91 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Roma Prague 86 €
    Hotel Roma Prague

    Hotel Roma Prague

    Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     MH Suites Palace 71 €
     MH Suites Palace

     MH Suites Palace

     Hálkova 7, Praha
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tšekin kansallismuseo, Venceslauksen aukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Majestic Plaza 74 €
      Hotel Majestic Plaza

      Hotel Majestic Plaza

      Stepanska 33, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Golden Prague Rooms 75 €
       Golden Prague Rooms

       Golden Prague Rooms

       Elisky Krasnohorske 4, Praha, Czech Republic
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Espanjalainen synagoga ja Vanhauusi synagoga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Vanha juutalainen hautausmaa ja Kinskýn palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Charles Bridge Palace 81 €
        Charles Bridge Palace

        Charles Bridge Palace

        Anenské námestí 203/1, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaantie, Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja Kaarlen sillan torni sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Prahan kaupungintalo ja Kaarlensilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.