Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kampan puisto

Prahan vanhassakaupungissa sijaitseva Kampan puisto on loistava paikka piknikille, ja sieltä löytyy myös modernin taiteen museo.

Kampan puisto on rauhallinen ja vehreä keidas Vltava-joen itärannalla. Sieltä on upeat näkymät kuvankauniiseen Prahan vanhaankaupunkiin. Voit tutustua keskieurooppalaisten taiteilijoiden nykytaideteoksiin. Kampan puisto on osa Kampan saarta, jota erottaa Malá Stranan alueesta kaunis pieni virta.

Voit kuljeskella puiston poluilla, joita ympäröivät hyvin hoidetut nurmialueet. Puisto on kaunis vierailukohde ympäri vuoden. Kesäkuukausina puiston pehmeä nurmi on loistava paikka piknikille. Syksyn ruska tekee joenvarresta erityisen kauniin, ja talvella lumi tuo tullessaan romantiikkaa.

Istahda joenvarteen puistonpenkille ja ihaile Vltava-jokea ja maailmankuulua vanhaakaupunkia. Puistosta voi nähdä myös 1300-luvulta peräisin olevan Kaarlensillan ja goottilaistyylisen vanhankaupungin sillan tornin. Voit ikuistaa matkamuistoksi myös upean näkymän, jossa on lukuisia vanhankaupungin korkeimmista torneista. Joella kulkee paljon lauttoja, kalastusveneitä ja höyryveneitä.

Kannattaa tutustua myös Kampan museoon, joka sijaitsee 1300-luvulla rakennetussa jauhomyllyssä. Museon suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat František Kupkan abstrakti taide ja Otto Gutfreundin veistokset. Uudemmista näyttelyistä löytyy muun muassa Andy Warholin ja Yoko Onon teoksia. Museon sisäänkäynnin luota löytyy mielenkiintoisia ryömivä vauva -veistoksia.

Puistoon on viiden minuutin kävelymatka Kaarlensillan länsipuolelta. Piipahda puistossa vieraillessasi Malá Stranan alueen nähtävyyksissä. Niihin kuuluvat muun muassa Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Vituksen katedraali. Voit myös kiivetä läheiselle Petřínin kukkulalle ihailemaan upeita maisemia näköalatornista.

Kampan puisto ja museo ovat auki päivittäin. Museoon on ilmainen sisäänpääsy. Lisätietoa näyttelyistä löydät museon verkkosivustolta.


Alueen Kampan puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 691 majoitusliikettä kohteen Kampan puisto lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 102 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Roma Prague 82 €
   Hotel Roma Prague

   Hotel Roma Prague

   Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Charles Bridge Palace 83 €
    Charles Bridge Palace

    Charles Bridge Palace

    Anenské námestí 203/1, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuninkaantie, Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja Kaarlen sillan torni sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaarlensilta ja Prahan kaupungintalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Smetana Hotel 246 €
     Smetana Hotel

     Smetana Hotel

     Karoliny Svetle 208/34, Praha, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kaarlensilta, Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tanssiva talo ja Wallensteinin palatsi ja puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel Central Prague 81 €
      K+K Hotel Central Prague

      K+K Hotel Central Prague

      Hybernska 10, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       InterContinental Prague 183 €
       InterContinental Prague

       InterContinental Prague

       Parizska 30, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Pařížská-katu, Vanhauusi synagoga ja Vanha juutalainen hautausmaa. Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Royal Prague City Apartments 65 €
        Royal Prague City Apartments

        Royal Prague City Apartments

        Petrínská 20, Praha, Czech Republic
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Petřínin kukkula ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. John Lennon -seinä ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Andělin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.