Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallisgalleria

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kansallisgalleria. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kansallisgalleria, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kansallisgalleria paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kansallisgalleria upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kansallisgalleria? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kansallisgalleria lähellä kohdetta Kansallisgalleria. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kansallisgalleria, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 233 majoitusliikettä kohteen Kansallisgalleria lähellä
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 118 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jerinbanetorgetin T-asema ja Brugatan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citybox Oslo 62 €
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 114 €
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Holbergs Gate 30, Oslo
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oslofjord, Oslon kuninkaallinen linna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Parlamentti ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plassin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteretin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Xpress Central Station 68 €
    Comfort Hotel Xpress Central Station

    Comfort Hotel Xpress Central Station

    Fred Olsens Gate 11, Oslo
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oslofjord ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslon keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotell Bondeheimen 91 €
     Hotell Bondeheimen

     Hotell Bondeheimen

     Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Oslofjord, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Smarthotel Oslo 66 €
      Smarthotel Oslo

      Smarthotel Oslo

      St. Olavsgate 26, Oslo
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oslon kuninkaallinen linna ja Karl Johanin katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon kaupungintalo ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plassin asema ja Tullinløkkan raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Verdandi Oslo 69 €
       Hotel Verdandi Oslo

       Hotel Verdandi Oslo

       Tordenskioldsgate 6b, Oslo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Oslofjord ja Oslon kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Oslo
        Grand Hotel Oslo

        Grand Hotel Oslo

        Karl Johansgate 31, Oslo
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslofjord, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.