Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansalliskirjasto

Nauti kirjoista ja historiasta kiehtovassa kulmikkaassa rakennuksessa, joka kuuluu kaupungin kulttuurinähtävyyksiin.

Vieraile Brasílian kansalliskirjastossa ja nauti sen tarjoamista kulttuurinähtävyyksistä sisällä ja ulkona. Perehdy kirjaston tärkeän kirjakokoelman aarteisiin tai kiertele rakennuksessa ja opi lisää sen merkityksestä Brasilialle ja rakennuksen kiehtovasta muotokielestä.

Brasílian kansalliskirjasto perustettiin vuonna 2008. Sen suunnitteli Brasílian lukuisten muiden rakennusten tavoin lahjakas Oscar Niemeyer. Kansalliskirjasto muodostaa Brasilian tasavallan kansallismuseon kanssa Brasílian kulttuurialan ytimen ja seisoo paikallaan kunnianosoituksena koko Brasilian historialle ja ammattitaidolle. Muista tutustua tähän Eixo Monumentalin alueella sijaitsevaan merkittävään nähtävyyteen.

Rakennus tekee ensimmäisen vaikutuksen yksinkertaisella mutta kiehtovalla arkkitehtonisella muotokielellään. Niemeyerille tyypilliseen tapaan rakennuksessa yhdistyvät yksinkertainen moderni muotokieli ja betoniharkot, jotka piirtävät tarkat ääriviivat Brasilian sinistä taivasta vasten. Kävele rakennuksen ympäri ja nauti näkymästä takana näkyvälle kupumaiselle museolle. Ota lapset mukaan rullaluistelemaan tai pyöräilemään näitä kauniita rakennuksia ympäröivillä suurilla betonipäällysteisillä kentillä.

Kun olet ihaillut tarpeeksi rakennuksen kaunista julkisivua, tutustu kirjaston kirja- ja kulttuuriesinekokoelmaan. Vaikka kokoelma ei ole ehkä yhtä suuri kuin joissakin kansalliskirjastoissa, voit perehtyä noin 300 000 niteen kokoelmaan (joista suurin osa on portugaliksi) miellyttävissä lukuhuoneissa ja hiljaisilla alueilla. Sisällä on myös tarjolla maksuton langaton yhteys, jos haluat tehdä omia tutkimuksiasi tai pitää tauon netissä surffaillen.

Opi lisää kirjastosta osallistumalla opastetulle kierrokselle, joita järjestetään säännöllisesti kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin.

Tutustu kirjastossa viettämäsi lukutuokion jälkeen tieteellisiin prosesseihin ja opettavaisiin näyttelyihin kirjaston viereisessä Brasilian tasavallan kansallismuseossa. Tutustu Eixo Monumentalin alueella sijaitseviin muihin arkkitehtonisiin helmiin kuten kiehtovaan Brasílian katedraaliin tai Praça dos Três Poderesin aukioon.

Brasílian kansalliskirjasto on avoinna joka päivä paitsi sunnuntaisin. Kirjastoon on vapaa pääsy. Kulttuurikeskukseen pääset autolla tai bussilla pitkin Eixo Monumentalia.


Alueen Kansalliskirjasto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 142 majoitusliikettä kohteen Kansalliskirjasto lähellä
Cullinan Hplus Premium 55 €
Cullinan Hplus Premium

Cullinan Hplus Premium

SHN, Quadra 04, Lote E, Brasilia
   
  4,6
  /5 (911 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Paranoán järvi ja Mane Garrincha Stadium (stadioni) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Dom Bosco Sanctuary ja Tasavallan kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Centralen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Galerian asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

  Melia Brasil 21 68 €
  Melia Brasil 21

  Melia Brasil 21

  SHS Quadra 6 - Bloco B, D e F- Asa Sul., Brasilia
    
   4,3
   /5 (1 235 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Brasilian TV-torni ja Brasílian ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mane Garrincha Stadium (stadioni) ja Kansalliskirjasto ovat myös 2 kilometrin päässä. Galerian asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Centralen asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Nacional 38 €
   Hotel Nacional

   Hotel Nacional

   Setor Hoteleiro Sul Quadra 01, Bloco A, Brasilia
     
    3,7
    /5 (648 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Paranoán järvi, Tasavallan kansallismuseo ja Metropolitan Cathedral (kirkko) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Dom Bosco Sanctuary ja Mane Garrincha Stadium (stadioni) ovat myös 3 kilometrin päässä. Galerian asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Centralen asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Saint Moritz Hplus Express 53 €
    Saint Moritz Hplus Express

    Saint Moritz Hplus Express

    Setor Hoteleiro Norte, SHN, Qd.1, Brasilia
      
     4,3
     /5 (967 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Paranoán järvi, Tasavallan kansallismuseo ja Metropolitan Cathedral (kirkko) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Mane Garrincha Stadium (stadioni) ja Dom Bosco Sanctuary ovat myös 3 kilometrin päässä. Centralen asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Galerian asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Athos Bulcão Hplus Executive 49 €
     Athos Bulcão Hplus Executive

     Athos Bulcão Hplus Executive

     SHN Quadra 5 Bloco D, Brasilia
       
      4,4
      /5 (818 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Brasílian ostoskeskus ja Mane Garrincha Stadium (stadioni) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Dom Bosco Sanctuary ja Brasilian kansallinen kongressi ovat myös 5 kilometrin päässä. Centralen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Galerian asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Manhattan Plaza 49 €
      Manhattan Plaza

      Manhattan Plaza

      Setor Hoteleiro Norte, Quadra 2, Brasilia
        
       4,3
       /5 (608 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Paranoán järvi, Tasavallan kansallismuseo ja Metropolitan Cathedral (kirkko) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Mane Garrincha Stadium (stadioni) ja Dom Bosco Sanctuary ovat myös 3 kilometrin päässä. Centralen asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Galerian asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       ABC Apart Hotel 25 €
       ABC Apart Hotel

       ABC Apart Hotel

       SHN Quadra 02, Bloco J, Brasilia
         
        3,5
        /5 (258 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Paranoán järvi ja Metropolitan Cathedral (kirkko) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tasavallan kansallismuseo ja Itamaraty Palace (ulkoasiainministeriön tomisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Centralen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Galerian asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        St. Paul Plaza 44 €
        St. Paul Plaza

        St. Paul Plaza

        SHS, Quadra 2, Bloco H, Brasilia
          
         4,1
         /5 (992 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Paranoán järvi, Dom Bosco Sanctuary ja Tasavallan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Metropolitan Cathedral (kirkko) ja Mane Garrincha Stadium (stadioni) ovat myös 2 kilometrin päässä. Galerian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Centralen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.