Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kapusiiniluostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kapusiiniluostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kapusiiniluostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kapusiiniluostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kapusiiniluostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kapusiiniluostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kapusiiniluostari lähellä kohdetta Kapusiiniluostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kapusiiniluostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 357 majoitusliikettä kohteen Kapusiiniluostari lähellä
Hotel Plankl 110 €
Hotel Plankl

Hotel Plankl

Schlotthamerstr. 4, Altötting, BY
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kapusiiniluostari, Gnadenkapelle (kappeli) ja Kapellplatz (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museum Panorama Altöttingin museo ja St. Annan basilika ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel ZUR POST
  Hotel ZUR POST

  Hotel ZUR POST

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kapusiiniluostari, Gnadenkapelle (kappeli) ja Kapellplatz (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Museum Panorama Altöttingin museo ja St. Annan basilika ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Münchner Hof
   Münchner Hof

   Münchner Hof

   Kapellplatz 12, Altötting, Bayern
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kapellplatz (aukio), St. Annan basilika ja Gnadenkapelle (kappeli) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Stadthaus Valentin
    Stadthaus Valentin

    Stadthaus Valentin

    Kapuzinerstraße 3, Altötting, Bayern
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     St. Annan basilika, Kapellplatz (aukio) ja Gnadenkapelle (kappeli) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

     Altstadthotel Schex
     Altstadthotel Schex

     Altstadthotel Schex

     Kapuzinerstrasse 11 - 13, Altötting
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kapellplatz (aukio), Gnadenkapelle (kappeli) ja St. Annan basilika sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      FeWo Hausstätter
      FeWo Hausstätter

      FeWo Hausstätter

      Konventstraße 5, Altötting, BY
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       St. Annan basilika, Kapellplatz (aukio) ja Gnadenkapelle (kappeli) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Gästehaus Pfennigmann
       Gästehaus Pfennigmann

       Gästehaus Pfennigmann

       Raitenharter Str. 3, Altötting
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kapellplatz (aukio), Gnadenkapelle (kappeli) ja St. Annan basilika sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Zv-scholtz, Altöttingin Kaupunki
        Zv-scholtz, Altöttingin Kaupunki

        Zv-scholtz, Altöttingin Kaupunki

        An der alten Post 9, Altötting, Baijeri
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kapellplatz (aukio), Gnadenkapelle (kappeli) ja St. Annan basilika sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.