Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kapusiiniluostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kapusiiniluostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kapusiiniluostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kapusiiniluostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kapusiiniluostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kapusiiniluostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kapusiiniluostari lähellä kohdetta Kapusiiniluostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kapusiiniluostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 360 majoitusliikettä kohteen Kapusiiniluostari lähellä
Hotel Plankl 110 €
Hotel Plankl

Hotel Plankl

Schlotthamerstr. 4, Altötting, BY
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kapusiiniluostari, Gnadenkapelle (kappeli) ja Kapellplatz (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museum Panorama Altöttingin museo ja St. Annan basilika ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Münchner Hof 119 €
  Münchner Hof

  Münchner Hof

  Kapellplatz 12, Altötting, Bayern
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kapellplatz (aukio), St. Annan basilika ja Gnadenkapelle (kappeli) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Zur Post
   Zur Post

   Zur Post

   Kapellplatz ,2, Altötting, Baijeri
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kapellplatz (aukio), Gnadenkapelle (kappeli) ja Kapusiiniluostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. St. Annan basilika ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Stadthaus Valentin
    Stadthaus Valentin

    Stadthaus Valentin

    Kapuzinerstraße 3, Altötting, Bayern
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     St. Annan basilika, Kapellplatz (aukio) ja Gnadenkapelle (kappeli) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Altstadthotel Schex
     Altstadthotel Schex

     Altstadthotel Schex

     Kapuzinerstrasse 11 - 13, Altötting
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kapellplatz (aukio), Gnadenkapelle (kappeli) ja St. Annan basilika sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Gästehaus Pfennigmann
      Gästehaus Pfennigmann

      Gästehaus Pfennigmann

      Raitenharter Str. 3, Altötting
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kapellplatz (aukio), Gnadenkapelle (kappeli) ja St. Annan basilika sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       FeWo Hausstätter
       FeWo Hausstätter

       FeWo Hausstätter

       Konventstraße 5, Altötting, BY
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        St. Annan basilika, Kapellplatz (aukio) ja Gnadenkapelle (kappeli) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Kapusiiniluostari ja Museum Panorama Altöttingin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Lumoava Huoneisto Keskustassa Altoetting
        Lumoava Huoneisto Keskustassa Altoetting

        Lumoava Huoneisto Keskustassa Altoetting

        Neuöttingerstr.36, Neuöttingerstr.38, Cafe Märchenhaft, Altötting, Baijeri
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kapusiiniluostari, Gnadenkapelle (kappeli) ja Kapellplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Museum Panorama Altöttingin museo ja St. Annan basilika ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Altöttingin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.