Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karl Johanin katu

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Karl Johanin katu. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Karl Johanin katu, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Karl Johanin katu paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Karl Johanin katu upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Karl Johanin katu? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Karl Johanin katu lähellä kohdetta Karl Johanin katu. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Karl Johanin katu, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 233 majoitusliikettä kohteen Karl Johanin katu lähellä
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 114 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jerinbanetorgetin T-asema ja Brugatan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citybox Oslo 62 €
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Xpress Central Station 79 €
   Comfort Hotel Xpress Central Station

   Comfort Hotel Xpress Central Station

   Fred Olsens Gate 11, Oslo
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oslofjord ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslon keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 114 €
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oslofjord, Oslon kuninkaallinen linna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Parlamentti ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plassin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteretin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotell Bondeheimen 91 €
     Hotell Bondeheimen

     Hotell Bondeheimen

     Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Oslofjord, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Oslo
      Grand Hotel Oslo

      Grand Hotel Oslo

      Karl Johansgate 31, Oslo
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslofjord, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Verdandi Oslo 69 €
       Hotel Verdandi Oslo

       Hotel Verdandi Oslo

       Tordenskioldsgate 6b, Oslo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Oslofjord ja Oslon kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Xpress Youngstorget 63 €
        Comfort Hotel Xpress Youngstorget

        Comfort Hotel Xpress Youngstorget

        Møllergata 26, Oslo
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oslofjord, Oslon tuomiokirkko ja Karl Johanin katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kansallisgalleria ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kirkeristenin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Brugatan asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.