Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karlovo náměstí

Prahan uudenkaupungin keskellä sijaitsee kaunis puisto, jossa on patsaita kuuluisista tšekeistä ja jota reunustavat historialliset rakennukset.

Viivähdä hetki rauhallisella Karlovo náměstí -aukiolla. Voit kuljeskella puiden reunustamilla poluilla ja katsella patsaita kuuluisista tšekeistä. Aukion ympäriltä löytyy myös Prahalle tyypillisiä barokki- ja renessanssirakennuksia.

Kuningas Kaarle IV perusti Karlovo náměstín vuonna 1348 Prahan uudenkaupungin keskukseksi. Se toimi karjatorina 1400-luvulta alkaen, ja aukio muutettiin puistoksi 1800-luvulla. Tutustu aukion synkkään historiaan. Legendan mukaan aukio toimi aikanaan mestauspaikkana. Kapinallisten ylimysten ja kirkonmiesten kerrotaan saaneen siellä surmansa.

Puistossa on mukava viettää rentouttava hetki mihin vuodenaikaan tahansa. Keväällä ja kesällä istutukset tuovat puistoon väriloistoa. Syksyn ruska korostaa kauniisti ympäröivää arkkitehtuuria. Talviaikaan lumen peittämät nurmet tuovat puistoon romanttisen vaikutelman. Istahda puistonpenkille ja nauti hetki rauhasta kaukana Prahan vilkkaasta vanhastakaupungista.

Tutustu aukion moniin patsaisiin, jotka esittävät tunnettuja kansallisia hahmoja. Niihin kuuluvat muun muassa säveltäjä Vítězslav Hálek ja anatomi Jan Evangelista Purkyně. Puistosta löytyvät myös kirjailija Karolina Světlán ja feministikirjailija Eliška Krásnohorskán patsaat.

Aukion pohjoisreunalla sijaitsee renessanssityylinen uusi kaupungintalo. Tutustu nykytaiteen näyttelyihin ja osallistu opastetulle kierrokselle 70-metriseen torniin, jonne pääsee puista portaikkoa pitkin. Toisessa päässä on Faustův dům, barokkikartano, johon yhdistetään mustaa magiaa ja paholainen. Kannattaa myös tutustua Pyhän Ignatiuksen kirkkoon, joka on yksi Prahan varhaisimpia barokkirakennuksia.

Prahan uudessakaupungissa sijaitsevaan Karlovo náměstíin on helppo kulkea metrolla ja raitiovaunulla. Karlovo náměstín metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä aukiolta. Historiallisten rakennusten lisäksi alueelta löytyy runsaasti baareja, kahviloita ja ravintoloita aukiota ympäröivien katujen varrelta. Erityisesti ilta-aikaan aukiolla vierailevien kannattaa muistaa varoa taskuvarkaita.


Alueen Karlovo náměstí opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 657 majoitusliikettä kohteen Karlovo náměstí lähellä
Grandium Prague 85 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 91 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    MH Suites Palace 71 €
    MH Suites Palace

    MH Suites Palace

    Hálkova 7, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tšekin kansallismuseo, Venceslauksen aukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Majestic Plaza 74 €
     Hotel Majestic Plaza

     Hotel Majestic Plaza

     Stepanska 33, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Corinthia Hotel Prague 104 €
      Corinthia Hotel Prague

      Corinthia Hotel Prague

      Kongresova 1, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Prahan kongressikeskus on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Vyšehradin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Svatoplukovan raitiovaunuasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Caesar Prague 87 €
       Hotel Caesar Prague

       Hotel Caesar Prague

       Myslikova 1959/15, Praha 1-Nove Mesto, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tšekin tekninen yliopisto, Tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Lucerna ja Venceslauksen aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karlovo náměstín metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Národní třídan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Central Prague 90 €
        K+K Hotel Central Prague

        K+K Hotel Central Prague

        Hybernska 10, Praha
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.