Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karlovo náměstí

Prahan uudenkaupungin keskellä sijaitsee kaunis puisto, jossa on patsaita kuuluisista tšekeistä ja jota reunustavat historialliset rakennukset.

Viivähdä hetki rauhallisella Karlovo náměstí -aukiolla. Voit kuljeskella puiden reunustamilla poluilla ja katsella patsaita kuuluisista tšekeistä. Aukion ympäriltä löytyy myös Prahalle tyypillisiä barokki- ja renessanssirakennuksia.

Kuningas Kaarle IV perusti Karlovo náměstín vuonna 1348 Prahan uudenkaupungin keskukseksi. Se toimi karjatorina 1400-luvulta alkaen, ja aukio muutettiin puistoksi 1800-luvulla. Tutustu aukion synkkään historiaan. Legendan mukaan aukio toimi aikanaan mestauspaikkana. Kapinallisten ylimysten ja kirkonmiesten kerrotaan saaneen siellä surmansa.

Puistossa on mukava viettää rentouttava hetki mihin vuodenaikaan tahansa. Keväällä ja kesällä istutukset tuovat puistoon väriloistoa. Syksyn ruska korostaa kauniisti ympäröivää arkkitehtuuria. Talviaikaan lumen peittämät nurmet tuovat puistoon romanttisen vaikutelman. Istahda puistonpenkille ja nauti hetki rauhasta kaukana Prahan vilkkaasta vanhastakaupungista.

Tutustu aukion moniin patsaisiin, jotka esittävät tunnettuja kansallisia hahmoja. Niihin kuuluvat muun muassa säveltäjä Vítězslav Hálek ja anatomi Jan Evangelista Purkyně. Puistosta löytyvät myös kirjailija Karolina Světlán ja feministikirjailija Eliška Krásnohorskán patsaat.

Aukion pohjoisreunalla sijaitsee renessanssityylinen uusi kaupungintalo. Tutustu nykytaiteen näyttelyihin ja osallistu opastetulle kierrokselle 70-metriseen torniin, jonne pääsee puista portaikkoa pitkin. Toisessa päässä on Faustův dům, barokkikartano, johon yhdistetään mustaa magiaa ja paholainen. Kannattaa myös tutustua Pyhän Ignatiuksen kirkkoon, joka on yksi Prahan varhaisimpia barokkirakennuksia.

Prahan uudessakaupungissa sijaitsevaan Karlovo náměstíin on helppo kulkea metrolla ja raitiovaunulla. Karlovo náměstín metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä aukiolta. Historiallisten rakennusten lisäksi alueelta löytyy runsaasti baareja, kahviloita ja ravintoloita aukiota ympäröivien katujen varrelta. Erityisesti ilta-aikaan aukiolla vierailevien kannattaa muistaa varoa taskuvarkaita.


Alueen Karlovo náměstí opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 772 majoitusliikettä kohteen Karlovo náměstí lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 109 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Corinthia Hotel Prague 72 €
   Corinthia Hotel Prague

   Corinthia Hotel Prague

   Kongresova 1, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Prahan kongressikeskus on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Vyšehradin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Svatoplukovan raitiovaunuasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Majestic Plaza 81 €
    Hotel Majestic Plaza

    Hotel Majestic Plaza

    Stepanska 33, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel, Prague 155 €
     Radisson Blu Hotel, Prague

     Radisson Blu Hotel, Prague

     Zitna 8, Praha, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karlovo náměstí, Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tšekin kansallismuseo ja Tanssiva talo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlovo náměstín metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Národní třídan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Michelangelo Grand Hotel Prague 116 €
      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       K+K Hotel Fenix 104 €
       K+K Hotel Fenix

       K+K Hotel Fenix

       Ve Smeckach 30, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palác Lucerna, Venceslauksen aukio ja Tšekin kansallismuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lucerna ja Prahan valtionooppera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Central Prague 99 €
        K+K Hotel Central Prague

        K+K Hotel Central Prague

        Hybernska 10, Praha
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.