Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karlštejnin linna

Kurkista kuninkaallisiin saleihin, ihaile kruununjalokivien jäljitelmiä ja nauti Keski-Böömin maaseudun upeista maisemista tässä viehättävässä keskiaikaisessa linnassa.

Kulje tšekkiläisten kuninkaiden jalanjäljissä tarunhohtoisessa Karlštejnin linnassa (Hrad Karlštejn) Kurkista ylellisesti sisustettuihin kappeleihin, huoneisiin ja palatseihin. Voit myös ihailla antiikkista taidetta sekä näkymiä 60-metrisestä tornista. Karlštejnin linna sijaitsee upeassa ympäristössä Berounka-joen varrella olevan kukkulan laella keskellä vehreää maaseutua.

Kaarle IV, Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan hallitsija ja Böömin kuningas, perusti linnan vuonna 1348 kuninkaallisten aarteiden säilytyspaikaksi. Vaikka linnaa on muokattu vuosien saatossa, siinä on näkyvissä alkuperäinen keskiaikainen tyyli. Huomaa erityisesti rakennusten upea porrastettu asettelu, jossa korkein rakennuksista on keskeisin.

Linnan sisäosiin pääsee tutustumaan opastetulla kierroksella. Yhdellä kierroksella pääset tutustumaan keisarinpalatsiin ja Marian torniin. Pääset tutustumaan myös Kaarle IV:n huoneisiin, pieneen kappeliin ja linnan entiseen vankityrmään. Linnasta löytyy 1300-luvulta peräisin olevia seinämaalauksia ja jäljennös Tšekin kruunajaiskruunusta aarre- ja jalokivisalissa.

Tarkista myös mahdollisuus osallistua toiseen kierrokseen, joka kulkee linnan torneista pyhimpiin osiin, kuten kirkkoon ja entiseen sakastiin. Kierroksen aikana voit nähdä yli sata goottilaistaiteilija Theodoricin maalausta. Niitä löytyy Pyhän ristin kappelista. Kirjastossa on näyttely linnan viimeisimmästä kunnostuksesta, joka toteutettiin 1800-luvun lopulla.

Älä myöskään unohda kierrosta linnan suureen torniin. Sieltä on upeat näkymät ympäröiviin kyliin, viinitarhoihin ja metsiin.

Linna sijaitsee Karlštejnin kylässä, joka on noin 40 minuutin junamatkan päässä Prahasta. Karlštejnin asemalta matka jatkuu kukkulan rinnettä ylös linnan sisäänkäynnille kävelytietä, jonka varrelta löytyy useita kahviloita, ravintoloita ja matkamuistokauppoja. Matkan varrella voit ihailla upeita maisemia ja ottaa valokuvia linnasta.

Karlštejnin linnan aukioloajat ja kierrosaikataulut voit tarkistaa viralliselta verkkosivustolta. Kierroksia järjestetään myös englanniksi, ja niitä voi varata verkosta.


Alueen Karlstejnin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 751 majoitusliikettä kohteen Karlstejnin linna lähellä
Hotel Karlštejn 102 €
Hotel Karlštejn

Hotel Karlštejn

Karlštejn 7, Karlstejn
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Karlstejnin linna on 0,3 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Prahan kongressikeskus ja Divoká Šárkan luonnonsuojelualue ovat myös 32 kilometrin päässä. Karlstejnin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Penzion Karlštejn Vinice 61 €
  Penzion Karlštejn Vinice

  Penzion Karlštejn Vinice

  Karlštejn 334, Karlstejn
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Karlstejnin linna on 9,3 kilometrin päässä tästä matkakodista. Tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Prahan kongressikeskus ja Lucerna ovat myös 32 kilometrin päässä. Karlstejnin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Apartment Boroví
   Apartment Boroví

   Apartment Boroví

   Srbsko 218, Karlštejn, Srbsko, Keski-Böömi
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Karlstejnin linna on 5,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Strahovin luostari ja Tanssiva talo sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Prahan kansallisteatteri ja John Lennon -seinä ovat myös 40 kilometrin päässä. Srbskonin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Grand 58 €
    Hotel Grand

    Hotel Grand

    Pod Lipami 265, Revnice, Stredoceský kraj
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karlstejnin linna on 9,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lucerna ja Klementinum - Prahan kansalliskirjasto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Kinskýn palatsi ja Tanssiva talo ovat myös 32 kilometrin päässä. Revnicen asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Lidový dům 35 €
     Hotel Lidový dům

     Hotel Lidový dům

     Mníšecká 500, Revnice, Stredoceský kraj
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karlstejnin linna on 9,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Kaarlensilta ja Divoká Šárkan luonnonsuojelualue ovat myös 32 kilometrin päässä. Revnicen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Penzion Speller
      Penzion Speller

      Penzion Speller

      Vysoky Ujezd 21, Vysoký Újezd
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Karlstejnin linna on 9,7 kilometrin ja Divoká Šárkan luonnonsuojelualue on 16,8 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta aamiaismajoituksesta. Strahovin luostari ja Tanssiva talo ovat myös 25 kilometrin päässä.

       Hotel Panská Zahrada 60 €
       Hotel Panská Zahrada

       Hotel Panská Zahrada

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Karlstejnin linna, Karlštejn Golf Resort ja Kart Centrum -mikroautorata ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Prahan kongressikeskus ovat myös 25 kilometrin päässä. Dobrichovicen asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pension Primus 53 €
        Pension Primus

        Pension Primus

        Na Cibulce 665, Beroun
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Karlstejnin linna on 19,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Lucerna ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 23 kilometrin päässä. John Lennon -seinä ja Prahan linna ovat myös 32 kilometrin päässä. Beroun-Zavodin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berounin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.