Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Karlštejnin linna

Kurkista kuninkaallisiin saleihin, ihaile kruununjalokivien jäljitelmiä ja nauti Keski-Böömin maaseudun upeista maisemista tässä viehättävässä keskiaikaisessa linnassa.

Kulje tšekkiläisten kuninkaiden jalanjäljissä tarunhohtoisessa Karlštejnin linnassa (Hrad Karlštejn) Kurkista ylellisesti sisustettuihin kappeleihin, huoneisiin ja palatseihin. Voit myös ihailla antiikkista taidetta sekä näkymiä 60-metrisestä tornista. Karlštejnin linna sijaitsee upeassa ympäristössä Berounka-joen varrella olevan kukkulan laella keskellä vehreää maaseutua.

Kaarle IV, Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan hallitsija ja Böömin kuningas, perusti linnan vuonna 1348 kuninkaallisten aarteiden säilytyspaikaksi. Vaikka linnaa on muokattu vuosien saatossa, siinä on näkyvissä alkuperäinen keskiaikainen tyyli. Huomaa erityisesti rakennusten upea porrastettu asettelu, jossa korkein rakennuksista on keskeisin.

Linnan sisäosiin pääsee tutustumaan opastetulla kierroksella. Yhdellä kierroksella pääset tutustumaan keisarinpalatsiin ja Marian torniin. Pääset tutustumaan myös Kaarle IV:n huoneisiin, pieneen kappeliin ja linnan entiseen vankityrmään. Linnasta löytyy 1300-luvulta peräisin olevia seinämaalauksia ja jäljennös Tšekin kruunajaiskruunusta aarre- ja jalokivisalissa.

Tarkista myös mahdollisuus osallistua toiseen kierrokseen, joka kulkee linnan torneista pyhimpiin osiin, kuten kirkkoon ja entiseen sakastiin. Kierroksen aikana voit nähdä yli sata goottilaistaiteilija Theodoricin maalausta. Niitä löytyy Pyhän ristin kappelista. Kirjastossa on näyttely linnan viimeisimmästä kunnostuksesta, joka toteutettiin 1800-luvun lopulla.

Älä myöskään unohda kierrosta linnan suureen torniin. Sieltä on upeat näkymät ympäröiviin kyliin, viinitarhoihin ja metsiin.

Linna sijaitsee Karlštejnin kylässä, joka on noin 40 minuutin junamatkan päässä Prahasta. Karlštejnin asemalta matka jatkuu kukkulan rinnettä ylös linnan sisäänkäynnille kävelytietä, jonka varrelta löytyy useita kahviloita, ravintoloita ja matkamuistokauppoja. Matkan varrella voit ihailla upeita maisemia ja ottaa valokuvia linnasta.

Karlštejnin linnan aukioloajat ja kierrosaikataulut voit tarkistaa viralliselta verkkosivustolta. Kierroksia järjestetään myös englanniksi, ja niitä voi varata verkosta.


Alueen Karlstejnin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 735 majoitusliikettä kohteen Karlstejnin linna lähellä
Hotel Karlštejn 102 €
Hotel Karlštejn

Hotel Karlštejn

Karlštejn 7, Karlstejn
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Karlstejnin linna on 0,3 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Prahan kongressikeskus ja Divoká Šárkan luonnonsuojelualue ovat myös 32 kilometrin päässä. Karlstejnin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Penzion Karlštejn Vinice 61 €
  Penzion Karlštejn Vinice

  Penzion Karlštejn Vinice

  Karlštejn 334, Karlstejn
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Karlstejnin linna on 9,3 kilometrin päässä tästä matkakodista. Prahan kongressikeskus ja Tanssiva talo sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Lucerna ja John Lennon -seinä ovat myös 32 kilometrin päässä. Karlstejnin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ranta Retreat Lepäämään Lähellä Karlstejnin Linna
   Ranta Retreat Lepäämään Lähellä Karlstejnin Linna

   Ranta Retreat Lepäämään Lähellä Karlstejnin Linna

   017 k Ledolamu, Zadni Treban, Central Bohemia (region)
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Karlstejnin linna on 19,1 kilometrin päässä tästä mökistä. Tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Vanha kaupunginaukio ja Strahovin luostari ovat myös 52 kilometrin päässä. Zadni Trebanin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apartment Boroví
    Apartment Boroví

    Apartment Boroví

    Srbsko 218, Karlštejn, Srbsko, Keski-Böömi
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Karlstejnin linna on 12,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Strahovin luostari ja Tanssiva talo sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Prahan kansallisteatteri ja John Lennon -seinä ovat myös 40 kilometrin päässä. Srbskonin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Grand 58 €
     Hotel Grand

     Hotel Grand

     Pod Lipami 265, Revnice, Stredoceský kraj
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karlstejnin linna on 9,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lucerna ja Klementinum - Prahan kansalliskirjasto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Kinskýn palatsi ja Tanssiva talo ovat myös 32 kilometrin päässä. Revnicen asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Lidový dům 35 €
      Hotel Lidový dům

      Hotel Lidový dům

      Mníšecká 500, Revnice, Stredoceský kraj
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Karlstejnin linna on 9,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Prahan kongressikeskus sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Prahan kansallisteatteri ja Vyšehradin linna ovat myös 40 kilometrin päässä. Revnicen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Penzion Speller
       Penzion Speller

       Penzion Speller

       Vysoky Ujezd 21, Vysoký Újezd
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Karlstejnin linna on 9,7 kilometrin ja Divoká Šárkan luonnonsuojelualue on 16,8 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta aamiaismajoituksesta. Strahovin luostari ja Tanssiva talo ovat myös 25 kilometrin päässä.

        Hotel Panská Zahrada 60 €
        Hotel Panská Zahrada

        Hotel Panská Zahrada

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Karlstejnin linna, Karlštejn Golf Resort ja Kart Centrum -mikroautorata ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. MeetFactory-taidekeskus ja Hodkovičkyn golfkeskus ovat myös 25 kilometrin päässä. Dobrichovicen asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.