Kempele – hotellit

Näytä kaikki 19 hotellia kohteessa Kempele
Finlandia Hotel Airport Oulu

Finlandia Hotel Airport Oulu

Vihiluoto 10, Kempele 90440

3.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (87 arvostelua)

Mannerheimin puisto, Oulun Energia-areena ja Toripolliisi-patsas ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää …

Hae hinnat
Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele

Pekurintie 2, Kempele 90450

3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Oulun Energia-areena, Oulun tuomiokirkko ja Mannerheimin puisto ovat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. …

Hae hinnat
Kempeleen Moottorimaja

Kempeleen Moottorimaja

Sohjanantie 3, Kempele 90440

2.0 kautta 5.0
2,5 / 5 (35 arvostelua)

Mannerheimin puisto, Oulun Energia-areena ja Toripolliisi-patsas ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää …

41 €
Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari

Eerontie 9, Kempele 90440

2.0 kautta 5.0
2,8 / 5 (73 arvostelua)

Mannerheimin puisto, Oulun Energia-areena ja Toripolliisi-patsas ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Oulun …

63 €
Forenom Aparthotel Oulu Uusikatu

Forenom Aparthotel Oulu Uusikatu

7 km – Kempele
2.5 kautta 5.0
3,9 / 5 (90 arvostelua)

Oulun tuomiokirkko, Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä …

Hae hinnat
Cumulus City Oulu

Cumulus City Oulu

7,1 km – Kempele
3.5 kautta 5.0
3,8 / 5 (790 arvostelua)

Oulun tuomiokirkko ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tietomaa ja Oulun …

84 €
Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina

7,1 km – Kempele
4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (267 arvostelua)

Oulun tuomiokirkko, Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. …

105 €
Scandic Oulu

Scandic Oulu

7,2 km – Kempele
4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (507 arvostelua)

Toripolliisi-patsas ja Oulun kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mannerheimin puisto ja …

115 €
Radisson Blu Hotel, Oulu

Radisson Blu Hotel, Oulu

7,5 km – Kempele
4.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (1 372 arvostelua)

Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta …

105 €
Break Sokos Hotel Eden

Break Sokos Hotel Eden

9,6 km – Kempele
4.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (455 arvostelua)

Oulun uimaranta ja Raatin stadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä …

110 €

Kempele – viimeaikaiset arvostelut

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Kempele, Suomi

Hotellit Kempeleessä: Kempele on paikkakunta Pohjois-Pohjanmaalla Oulun seutukunnassa. Entisen merenpohjan muodostamalle lakeudelle kasvanut kaupunki tunnetaan erityisesti ostosmahdollisuuksistaan, jotka ovat pienelle kaupungille poikkeuksellisen hyvät. Erinomaisten tieliikenneyhteyksien äärellä sijaitseva Kempele tulee monille Pohjois-Pohjanmaalla matkaileville tutuksi vähintään pysähdyspaikkana, mutta se on myös mukava matkakohde. Hotellit Kempeleessä tarjoavat viihtyisiä majapaikkoja hyvien palveluiden ja monipuolisen viihdetarjonnan äärellä.

Viihtyisiä hotelleja

Yöpyminen Kempeleessä on mukava tapa päästä tutustumaan paikkakunnan kattavaan tarjontaan lähemmin. Hotelleja Kempeleessä on paikkakunnan kokoon nähden paljon, mikä kertoo sen suosiosta matkakohteena. Tärkein vetonaula alueella on suuri ostoskeskus, joka houkuttelee ohikulkijatkin pysähtymään apajille. Kempeleen alueella on tarjolla ostosmahdollisuuksien lisäksi muutakin nähtävää, ja kaunis luonto saa ulkoilmaihmiset liikkeelle. Kempeleen monipuolisuus yllättää monet vierailijat, ja viihtyisä kaupunki saa vierailijat palaamaan yhä uudelleen.

Hyvät kulkuyhteydet houkuttelevat vierailulle

Kempeleen hyvät kulkuyhteydet tekevät siitä hyvän ja helpon matkakohteen. Sen sijainti aivan Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskuksen Oulun kyljessä takaa erinomaiset liikenneyhteydet moneen ilmansuuntaan. Valtatie 4 kulkee aivan Kempeleen taajaman vierestä, ja rautatieliikennekin palautui Kempeleen rautatieasemalle tuoden lisää kulkuyhteyksiä paikkakunnalle. Matkat Kempeleeseen onkin helppo järjestää, mikä on monelle tärkeä tekijä matkakohdetta valitessa. Erityisesti perheen kanssa matkustavien valintoihin vaikuttavat matkustamisen helppous ja sujuvuus. Erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta Kempeleeseen pääsee helposti ja yhä nopeampien reittien ansiosta myös varsin lyhyessä ajassa kaikkialta Suomesta. Lennot Kempeleeseen tarkoittavat käytännössä lentoja Ouluun, joka on aivan Kempeleen naapurissa. Oulun lentoasemalta on vain parikymmentä kilometriä Kempeleeseen, ja välimatkan voi taittaa bussilla, taksilla tai vaikka vuokra-autolla. Auton vuokraaminen Kempeleestä tai matkalla sinne on suosittu tapa päästä tutkimaan aluetta itsenäisesti ja aikatauluista riippumatta. Pohjois-Pohjanmaalla on paljon nähtävää, ja Kempele on mukava tukikohta maakuntamatkailulle. Majoittuminen paikkakunnalla on mukavaa ja viihtyisää, sillä halvat hotellit Kempeleessä tarjoavat kohtuullisten hintojen lisäksi korkean palvelutason. Olitpa sitten ostosmatkalla, läpikulkumatkalla tai pidemmällä lomalla Kempeleessä, viihdyt varmasti.

Ostoksia ja nähtävyyksiä

Kempeleen suurin ja merkittävin vetonaula on aivan valtatien 4 varrella sijaitseva kauppakeskus Zeppelin. Se on yksi Pohjois-Suomen suurimmista ostoskeskuksista, jossa toimii yhteensä noin sata yritystä. Zeppelin on rakennettu aivan valtatien varrelle, missä se houkutteleekin hyvin alueella matkailevia vierailijoita. Monet pysähtyvät siellä ohikulkumatkalla, ja monet myös saapuvat varta vasten Zeppeliniin esimerkiksi naapurikaupungeissa vieraillessaan. Zeppelin onkin tehnyt Kempelettä tunnetuksi avaamisestaan saakka 1990-luvun alussa. Zeppelin sijaitsee parin kilometrin päässä Kempeleen keskustaajamasta, ja kauppakeskuksen sekä keskustan välissä kulkee Pohjanmaan rata. Hotellit Kempeleessä ovat sijoittuneet lähelle keskustaajamaa, joka on siitä harvinainen, että se on jakautunut kahteen osaan. Tällaisia keskustoja ei Suomessa ole monia. Valitse sopivalla paikalla sijaitseva hotelli Kempeleestä tai lähialueilta ja majoitu mukavasti palveluiden äärellä.

Kempele on vilkas urheilupaikkakunta, jossa riittää tapahtumia ympäri vuoden. Kulttuuritapahtumia järjestetään niin kaupungin kuin yksityistenkin tahojen puolesta kaikkina vuodenaikoina, ja ainutlaatuiset, hyvin säilytetyt kulttuuriympäristöt ovat mielenkiintoisia esimerkkejä pohjoispohjalaisesta elämäntavasta kautta aikojen. Vanha kirkko, Kunnanmartin kotiseutumuseo ja rautatieaseman ympäristö ovat Kempeleen suosituimpia vierailukohteita ja nähtävyyksiä, jotka esittelevät paikallista historiaa monipuolisesti. Kulttuuri- ja urheilutapahtumien aikaan Kempeleeseen voi saapua paljonkin vierailijoita yhtä aikaa. Siksi hotellivaraus Kempeleeseen kannattaa tehdä ajoissa, jotta saa varmasti paikan läheltä tapahtumien keskipistettä. Naapurikaupungissa on onneksi hyvin lähellä tarjolla myös laajennusta hotellitarjontaan, joten majapaikan saa läheltä, vaikka Kempeleen hotellit olisivatkin täyttyneet. Viihtyisässä kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa, joten pelkän läpikulkumatkan sijaan siellä voi viettää vaikka pitkän viikonlopun tutkien kempeleläistä historiaa ja nykyaikaa. Ja tietenkin ostoskeskuksen valikoimiin tutustuminen kuuluu kaikkien Kempeleessä vierailevien suunnitelmiin.

Voit tutustua kohteen Kempele hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Kempele kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Kempele, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Kempele. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Kempele – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

false