Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kensingtonin palatsi

Tee matka halki historian ja tutustu Britannian kuninkaallisen perheen elämään tässä virallisessa Lontoon-asunnossa, joka sijaitsee upeassa Kensington Gardens -puistossa.

Lontoon Kensingtonin palatsi on toiminut useiden kuninkaallisen perheen jäsenten asuntona aina 1600-luvulta saakka. Palatsi toimii asuntona yhä, mutta useat sen osat ja puutarhat ovat avoimia vierailijoille. Ne tarjoavat kiehtovan katsauksen monien Britannian kuuluisimpien kuninkaallisten elämään ja entisiin aikoihin.

Kartanoksi vuonna 1605 rakennettu palatsi on kokenut useita muodonmuutoksia vuosisatojen kuluessa. Viimeisimpinä vuosikymmeninä Kensingtonin palatsi on tullut kuuluisaksi muun muassa siitä, että se oli Walesin prinsessa Dianan koti.

Kuten monet muutkin Britannian kuninkaallisten kodit, myös Kensingtonin palatsi on avoinna yleisölle. Palatsi on jaettu aiheen mukaan neljään erilliseen osaan. Kussakin niistä oppaat ja multimediaesitykset herättävät mielenkiintoisella tavalla historian eloon. Kun saavut palatsiin, näet ensimmäisenä taideteoksen nimeltä Luminous Lace. Tämä upea moderni installaatio jäljittelee kuninkaallista pitsikuviota, ja siihen on käytetty useita kilometrejä hehkuvaa metallilankaa ja 12 000 Swarovski-kristallia.

Kulje edesmenneiden kuninkaallisten jalanjäljissä ja nouse King’s Staircase -portaat loisteliaisiin King’s State Apartments -asuintilojen huoneisiin. Laskeudu sitten Queen’s Staircase -portaat kuningattaren taidegalleriaan, kuningattaren kirjoitushuoneeseen ja kuningattaren makuuhuoneeseen ja ihastele niiden taidetta ja upeita huonekaluja.

Katso Fashion Rules -näyttely, jossa on esimerkiksi prinsessa Dianan pukukokoelma sekä useita prinsessa Margaretille ja nykyiselle kuningattarelle kuuluvia esineitä. Tutustu yhden Britannian kuuluisimman kuninkaallisen, kuningatar Viktorian, julkiseen ja yksityiseen elämään Victoria Revealed -näyttelyssä.

Myös palatsin puutarhat ovat tutustumisen arvoisia etenkin lämpiminä kuukausina. Puutarhat yhdistyvät Kensington Gardens -puistoon ja Hyde Parkiin, jossa sijaitsee prinsessa Dianan muistoksi pystytetty suihkulähde.

Käy kahvilla palatsin kahvilassa ja osta tuliaisia palatsin pienestä myymälästä. Voit myös nauttia tyylikkään aamiaisen tai iltapäiväteen palatsin The Orangery -ravintolassa, josta on kauniit maisemat palatsin puutarhoihin.

Kensingtonin palatsi sijaitsee Chelseassa, ja se on lyhyen kävelymatkan päässä useista metroasemista. Palatsi on avoinna kaikkina viikonpäivinä vuoden ympäri lukuun ottamatta joitakin joulun ja tammikuun lopun juhlapyhiä. Pääsylipun hintaan sisältyy käynti palatsissa, puutarhoissa ja näyttelyissä. 


Alueen Kensington Palace opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 008 hotellia lähellä kohdetta Kensington Palace
204 €
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,4
/ 5 (434 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna ja Royal Albert Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kensington Gardens ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä.

101 €
Seraphine London Kensington Garden Hotel

Seraphine London Kensington Garden Hotel

9 Kensington High Street, London
3,3
/ 5 (7 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna ja Royal Albert Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Imperial College London ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

318 €
The Milestone Hotel

The Milestone Hotel

1 Kensington Court, London
4,7
/ 5 (70 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna ja Thackeray Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kensingtonin kattopuutarha ja Albert Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

109 €
Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London
3,8
/ 5 (2 191 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna, Royal Albert Hall ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Natural History Museum ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä.

51 Kensington Court

51 Kensington Court

51 Kensington Court, London
3,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna, Royal Albert Hall ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Imperial College London ja Natural History Museum ovat myös 2 kilometrin päässä.

London Aparthotel

London Aparthotel

58 Kensington Court, London
1,5
/ 5 (8 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna ja Royal Albert Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kensington Gardens ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä.