Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kreetan merimuseo

Sukella Kreetan merihistoriaan tässä kiehtovassa museossa. Katsele hylyistä peräisin olevia esineitä ja muinaisen aluksen kopiota ja perehdy toisen maailmansodan kuuluisaan taisteluun.

Kreetan merimuseossa voit tutustua saaren laivasto- ja merihistoriaan lähes 5 000 vuoden ajalta. Museon esineet ja näyttelyt ulottuvat pronssikaudelta 1900-luvulle.

Aloita kierros eteishallista, jonka näyttelyt on omistettu venetsialaisten valtakaudelle vuosina 1204–1669. Tutkiskele aikakauden linnoitusten ja Hanian linnoituksen pienoismalleja. Läheisen huoneen hyllyt ovat täynnä simpukankuoria ja ikivanhojen laivojen hylyistä löydettyjä amforia.

Perehdy laivojen suunnittelun kehittymiseen tutkiskelemalla merikelpoisten alusten pienoismalleja pronssikaudelta Rooman valtakunnan aikoihin. Ihaile pronssikautisen mallin mukaan rakennettua upeaa minolaisen aluksen kopiota. Aluksella tehtiin vuonna 2004 koematka Kreetan ja Ateenan välillä, jotta voitiin osoittaa, että tällainen matka oli mahdollinen kyseisinä muinaisina aikoina.

Kreetan merimuseon näyttelyt kattavat myös merihistorian tuoreempia vaiheita. Ihaile Kreikan vapaussodassa vuosina 1821–1832 taistelleiden amiraalien ja kapteenien muotokuvia. Tutustu valokuviin, alusten pienoismalleihin ja meritaistelujen suunnitelmiin Balkanin sodista 1900-luvun alusta.

Kokoinen sali on omistettu toiselle maailmansodalle ja erityisesti monumentaaliselle Kreetan taistelulle. Kreikkalaiset, englantilaiset, australialaiset ja uusiseelantilaiset sotilaat taistelivat kreetalaisten siviilien rinnalla 12 päivän ajan torjuakseen saksalaisten massiivisen ilmahyökkäyksen. Liittoutuneiden oli lopulta evakuoitava saari, mutta taistelu muistetaan uskomattomasta vastarinnasta paljon suurempia Saksan asevoimia vastaan. Voit perehtyä näihin sekasortoisiin aikoihin valokuvien, aseiden, pienoismallien ja äänitallenteiden avulla. Esillä on myös toisen maailmansodan aikaisen torpedoveneen kopio ja hävittäjälaivan komentosillan pienoismalli.

Kreetan merimuseo sijaitsee venetsialaisessa satamassa Firkasin linnoituksen sisäänkäynnin vieressä. Museo on avoinna joka päivä paitsi yleisinä vapaapäivinä. Museoon on pääsymaksu, josta opiskelijat saavat alennusta. Vammaiset ja alle 6-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 570 majoitusliikettä kohteen Kreetan merimuseo lähellä
Samaria Hotel 153 €
Samaria Hotel

Samaria Hotel

69 Kidonias St., 1866 Square, Hania, Kreetan saari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hanian taidegalleria ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vanha venetsialainen satama ja Hanian majakka ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Kydon, The Heart City Hotel 110 €
  Kydon, The Heart City Hotel

  Kydon, The Heart City Hotel

  Sof. Venizelos Sq. & 2 Str. Tzanakaki, Hania, Kreetan saari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hanian arkeologinen museo, Hanian vanha venetsialainen satama ja Vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hanian majakka ja Nea Horan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Palazzo di Pietro
   Palazzo di Pietro

   Palazzo di Pietro

   13, Agion Deka Str, Old Harbor, behind the Metropolis Church, Hania, Crete
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hanian arkeologinen museo ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Neorio tou Moro ja Hanian majakka ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Contessa Boutique Hotel 80 €
    Contessa Boutique Hotel

    Contessa Boutique Hotel

    Theofanous 15, Hania
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kreetan merimuseo, Vanha venetsialainen satama ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hanian majakka ja Nea Horan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Casa Delfino Hotel & Spa 150 €
     Casa Delfino Hotel & Spa

     Casa Delfino Hotel & Spa

     9 Theofanus Street, Hania, Kreetan saari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kreetan merimuseo, Vanha venetsialainen satama ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hanian majakka ja Nea Horan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Porto Del Colombo 75 €
      Porto Del Colombo

      Porto Del Colombo

      Theofanous & Moshon Sts, Hania, Kreetan saari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kreetan merimuseo, Vanha venetsialainen satama ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hanian majakka ja Nea Horan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Scala de Faro 165 €
       Scala de Faro

       Scala de Faro

       Zampeliou 28 - Akti Kountouriotou 24, Hania, Crete
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kreetan merimuseo, Vanha venetsialainen satama ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hanian majakka ja Nea Horan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel Porto Antico 74 €
        Hotel Porto Antico

        Hotel Porto Antico

        Zampeliou 24, Hania, Kreetan saari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Etz Hajjimin synagoga ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vanha venetsialainen satama ja Nea Horan ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.