Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 371 majoitusliikettä kohteen Kungens Kurvan ostoskeskus lähellä
Hotell Dialog 99 €
Hotell Dialog

Hotell Dialog

Dialoggatan 1, Segeltorp, Kungens Kurva
   
  3.0 kautta 5.0

  Heron Cityn viihdekeskus ja SKHLM Skärholmen Centrum 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ovat myös 10 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårby Gårdin T-Bana-asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Kungens Kurva
  Scandic Kungens Kurva

  Scandic Kungens Kurva

  Ekgårdsvägen 2, Kungens Kurva
    
   3.5 kautta 5.0

   Stockholmsmässanin messukeskus, Tele2 Arena ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Globen ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 20 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sätran metroasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Skärholmen
   Scandic Skärholmen

   Scandic Skärholmen

   Oxholmsgrand 2, Skärholmen
     
    3.5 kautta 5.0

    Stockholmsmässanin messukeskus, Tele2 Arena ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Globen ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 20 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårbergin T-Bana-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Optima Apartments Skärholmen
    Optima Apartments Skärholmen

    Optima Apartments Skärholmen

    1 Måsholmstorget, Skärholmen
      
     3.0 kautta 5.0

     SKHLM Skärholmen Centrum ja Heron Cityn viihdekeskus 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ovat myös 10 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårbergin T-Bana-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Sätra
     Hotel Sätra

     Hotel Sätra

     Kungssätravägen 33, Sätra, Skärholmen
       
      2.0 kautta 5.0

      SKHLM Skärholmen Centrum on 2,1 kilometrin ja Heron Cityn viihdekeskus on 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Globen ja Tele2 Arena ovat myös 15 kilometrin päässä. Sätran metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Skärholmenin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Good Morning+ Hägersten 100 €
      Good Morning+ Hägersten

      Good Morning+ Hägersten

      Vastertorpsvagen 131, Hägersten
        
       3.5 kautta 5.0

       SKHLM Skärholmen Centrum, Heron Cityn viihdekeskus ja Stockholmsmässanin messukeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tantolundenin puisto ja Mariatorget ovat myös 10 kilometrin päässä. Västertorpin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fruängenin T-Bana-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Slagsta Gate Hotell 60 €
       Slagsta Gate Hotell

       Slagsta Gate Hotell

       1 Fågelviksvägen, Norsborg, Stockholms län
         
        3.0 kautta 5.0

        Heron Cityn viihdekeskus, SKHLM Skärholmen Centrum ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ja Stockholmsmässanin messukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Fittjan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Masmon metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Part-Time Home Slagsta Strand 63 €
        Part-Time Home Slagsta Strand

        Part-Time Home Slagsta Strand

        Fågelviksvägen 3, Norsborg
          
         3.0 kautta 5.0

         Heron Cityn viihdekeskus, Flottsbron ulkoilualue ja SKHLM Skärholmen Centrum sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä Stripin varrella sijaitsevastas huoneistohotellista. Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ja Stockholmsmässanin messukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Fittjan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Masmon metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.