Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kungsträdgårdenin puisto

Tässä Tukholman suosituimmassa tapaamispaikassa on patsaita, suihkulähteitä, kahviloita ja gallerioita. Siellä järjestetään myös konsertteja ja joulumarkkinat.

Kungsträdgårdenin puistossa voit nähdä entisten Ruotsin kuninkaiden patsaita, kuunnella ilmaiskonsertteja, katsella taidenäyttelyitä ja aterioida puiston monissa ravintoloissa. Kuningas Kustaa III avasi tämän aiemmin hautausmaana ja sittemmin kuninkaallisena kasvimaana toimineen keskustapuiston yleisölle 1700-luvun lopulla. Nykyään se on yksi Tukholman suosituimmista tapaamispaikoista.

Taiteen ja arkkitehtuurin ystävät ihastuvat puiston moniin patsaisiin ja veistoksiin. Keskellä puistoa sijaitsee uusklassinen Kuningas Kaarle XIII:n patsas. Sitä ympäröivät ruotsalaisen kuvanveistäjän Bengt Erland Fogelbergin neljä leijonaa. Lähellä on myös Johan Peter Molinin veistämä Molinin suihkulähde. Suihkulähteen hahmot perustuvat pohjoismaiseen mytologiaan. Molin on suunnitellut myös kuningas Kaarle XII:n patsaan, joka sijaitsee puiston eteläisessä päässä. Kesällä patsasta ympäröivät viheralueet ovat täynnä piknikeväitään syöviä ja aurinkoa ottavia ihmisiä.

Kävele puiston itäistä reunaa ja löydä useita kahviloita, ravintoloita ja pikaruokakojuja. Useilla niistä on istumapaikkoja ulkona. Perinteistä ruotsalaista ruokaa tarjoavien ravintoloiden lisäksi puistossa on esimerkiksi italialainen ravintola sekä monikansallisia ketjuravintoloita. Taiteesta kiinnostuneet voivat tutustua lähellä kuningas Kaarle XIII:n patsasta sijaitsevan Wetterling-gallerian ilmaisnäyttelyihin. Vaihtuvat näyttelyt esittelevät nykytaidetta, kuten brittiläisen poptaiteilijan Richard Hamiltonin teoksia.

Kungsträdgårdenin puistossa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia. Lapsiperheet voivat katsella taikuri- ja akrobatiaesityksiä Stockholm Street Festival -katufestivaaleilla. Elokuussa puistossa järjestetään We Are Stockholm -festivaali, joka on 13–19-vuotiaille nuorille suunnattu musiikki- ja urheilutapahtuma. Muista myös joulumarkkinat, joilta voit ostaa käsitöitä ja muita lahjaesineitä. Puiston verkkosivuilta saat lisätietoja tapahtumista.

Tukholman keskustassa sijaitseva Kungsträdgårdenin puisto on kävelymatkan päässä useista kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Vanhakaupunki ja Sergelin tori ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bussit ja metro pysähtyvät lähelle puiston sisäänkäyntejä.


Alueen Kungsträdgårdenin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 579 majoitusliikettä kohteen Kungsträdgårdenin puisto lähellä
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  At Six
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel C Stockholm
   Hotel C Stockholm

   Hotel C Stockholm

   Vasaplan 4, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 114 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Castle House Inn 66 €
     Castle House Inn

     Castle House Inn

     Brunnsgränd 4, Tukholma
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hôtel Stockholm 252 €
      Grand Hôtel Stockholm

      Grand Hôtel Stockholm

      Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Continental
       Scandic Continental

       Scandic Continental

       Vasagatan 22, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Haymarket by Scandic
        Haymarket by Scandic

        Haymarket by Scandic

        Hötorget 13-15, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.