Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kungsträdgårdenin puisto

Tässä Tukholman suosituimmassa tapaamispaikassa on patsaita, suihkulähteitä, kahviloita ja gallerioita. Siellä järjestetään myös konsertteja ja joulumarkkinat.

Kungsträdgårdenin puistossa voit nähdä entisten Ruotsin kuninkaiden patsaita, kuunnella ilmaiskonsertteja, katsella taidenäyttelyitä ja aterioida puiston monissa ravintoloissa. Kuningas Kustaa III avasi tämän aiemmin hautausmaana ja sittemmin kuninkaallisena kasvimaana toimineen keskustapuiston yleisölle 1700-luvun lopulla. Nykyään se on yksi Tukholman suosituimmista tapaamispaikoista.

Taiteen ja arkkitehtuurin ystävät ihastuvat puiston moniin patsaisiin ja veistoksiin. Keskellä puistoa sijaitsee uusklassinen Kuningas Kaarle XIII:n patsas. Sitä ympäröivät ruotsalaisen kuvanveistäjän Bengt Erland Fogelbergin neljä leijonaa. Lähellä on myös Johan Peter Molinin veistämä Molinin suihkulähde. Suihkulähteen hahmot perustuvat pohjoismaiseen mytologiaan. Molin on suunnitellut myös kuningas Kaarle XII:n patsaan, joka sijaitsee puiston eteläisessä päässä. Kesällä patsasta ympäröivät viheralueet ovat täynnä piknikeväitään syöviä ja aurinkoa ottavia ihmisiä.

Kävele puiston itäistä reunaa ja löydä useita kahviloita, ravintoloita ja pikaruokakojuja. Useilla niistä on istumapaikkoja ulkona. Perinteistä ruotsalaista ruokaa tarjoavien ravintoloiden lisäksi puistossa on esimerkiksi italialainen ravintola sekä monikansallisia ketjuravintoloita. Taiteesta kiinnostuneet voivat tutustua lähellä kuningas Kaarle XIII:n patsasta sijaitsevan Wetterling-gallerian ilmaisnäyttelyihin. Vaihtuvat näyttelyt esittelevät nykytaidetta, kuten brittiläisen poptaiteilijan Richard Hamiltonin teoksia.

Kungsträdgårdenin puistossa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia. Lapsiperheet voivat katsella taikuri- ja akrobatiaesityksiä Stockholm Street Festival -katufestivaaleilla. Elokuussa puistossa järjestetään We Are Stockholm -festivaali, joka on 13–19-vuotiaille nuorille suunnattu musiikki- ja urheilutapahtuma. Muista myös joulumarkkinat, joilta voit ostaa käsitöitä ja muita lahjaesineitä. Puiston verkkosivuilta saat lisätietoja tapahtumista.

Tukholman keskustassa sijaitseva Kungsträdgårdenin puisto on kävelymatkan päässä useista kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Vanhakaupunki ja Sergelin tori ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bussit ja metro pysähtyvät lähelle puiston sisäänkäyntejä.


Alueen Kungsträdgårdenin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 476 majoitusliikettä kohteen Kungsträdgårdenin puisto lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 112 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 132 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 103 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Six 161 €
    At Six

    At Six

    Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sheraton Stockholm Hotel 99 €
     Sheraton Stockholm Hotel

     Sheraton Stockholm Hotel

     Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Nobis Hotel Stockholm 152 €
      Nobis Hotel Stockholm

      Nobis Hotel Stockholm

      Norrmalmstorg 2-4, Tukholma
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hallwylin museo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Ruotsin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Norrmalmstorgin raitiovaunupysäkki ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel C Stockholm 80 €
       Hotel C Stockholm

       Hotel C Stockholm

       Vasaplan 4, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Haymarket by Scandic 93 €
        Haymarket by Scandic

        Haymarket by Scandic

        Hötorget 13-15, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.