Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kuninkaallinen palatsi

Häikäisty Espanjan kuninkaallisen perheen entisen virallisen asumuksen koosta ja loistosta.

Espanjan kuninkaallinen palatsi eli Palacio Real on yksi läntisen Euroopan suurimmista palatseista. Palatsi, jossa on 3 400 huonetta, on tunnettu loisteliaasta sisustuksestaan ja mahtavista huonekalu-, taide-, ase-, haarniska- ja asukokoelmistaan. Madridissa sijaitsevaa palatsia siinä muodossa, jossa se on nähtävissä nykyään, alettiin rakentaa vuonna 1738 vuonna 1734 palaneen aiemman palatsin paikalle. Espanjan kuninkaallinen perhe ei nykyään asu palatsissa.

Nouse pääportaikon 70 askelmaa ja kävele poikki yksityiskohtaisesti koristeltujen juhlasalien ja asuinhuoneiden. Huoneiden sisustus suunniteltiin kuningas Carlos III:n valvonnassa, ja lopputulos on yksi näyttävimmistä Euroopassa. Pääset tutustumaan myös huoneistoihin, joiden huonekalut ja upeat taideteokset tekevät vaikutuksen.

Siirry valtaistuinsaliin ja näe Giambattista Tiépolon hienoimpiin lukeutuva fresko Glorificación de la monarquía española sekä koristeelliset kristallikruunut, peilit ja seinävaatteet. Sotakirvessalissa on näytteillä toinen Tiepolon teos, ja kuninkaallisessa kappelissa voit ihastella tyylikkäitä marmoritöitä ja kultakoristeluja. Kuninkaallisessa kirjastossa on vanhoja harvinaisia kirjoja ja sanomalehtiä. Voit tutustua myös karttoihin, piirustuksiin ja Stradivarius-viuluihin.

Tutustu Velázquezin, Caravaggion, El Grecon, Goyan ja muiden suurten taiteilijoiden töihin tai kiertele katselemassa kuninkaallisia aseita ja haarniskoja. Kokoelmissa on aseita, joita Espanjan kuninkaat ja heidän sukunsa ovat käyttäneet satojen vuosien ajan. Kuninkaallisessa apteekissa voit lopuksi katsella vanhoja lääkepulloja, lääkekaappeja ja laitteita.

Kuninkaallinen palatsi sijaitsee keskellä Madridia, ja lähin metroasema on Ópera. Vierailijat voivat kiertää huoneissa omatoimisesti tai osallistua maksulliselle opastetulle kierrokselle. Palatsi on avoinna joka päivä paitsi kansallisina juhlapyhinä.


Alueen Kuninkaanlinna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 694 majoitusliikettä kohteen Kuninkaanlinna lähellä
Hotel RIU Plaza España 99 €
Hotel RIU Plaza España

Hotel RIU Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de España - Princesa, Plaza de Españan aukio ja Gran Via (katu) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Coliseum ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Regina 79 €
  Hotel Regina

  Hotel Regina

  Alcala 19, Madrid, Madrid
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Las Calatravasin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) ja Sala Alcalá 31 -taidegalleria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Atlantico Madrid 128 €
   Hotel Atlantico Madrid

   Hotel Atlantico Madrid

   Gran Via 38, Madrid, Madrid
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Plaza de Callao (aukio), Gran Via (katu) ja Teatro Lara sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Rialto ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Petit Palace Plaza Mayor 77 €
    Petit Palace Plaza Mayor

    Petit Palace Plaza Mayor

    C/ Mayor 46, Madrid, Madrid
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mercado de San Miguel (markkinat) ja Plaza Mayor (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Puerta del Sol (portti) ja Almudenan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Iberostar Las Letras Gran Via 135 €
     Iberostar Las Letras Gran Via

     Iberostar Las Letras Gran Via

     Gran Via 11, Madrid, Madrid
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ja Teatro Lara ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema ja Sevillan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Dear Hotel Madrid 109 €
      Dear Hotel Madrid

      Dear Hotel Madrid

      Gran Via 80, Madrid
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kaupungin ytimessä sijaitseva boutique-tyylinen hotelli, jonka lähellä on Teatro Coliseum, Plaza de Españan aukio ja Lope de Vega Theatre. Lähistöllä sijaitsee myös Gran Via (katu) ja Kuninkaanlinna. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Santo Domingon asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Gran Vía Capital 138 €
       Gran Vía Capital

       Gran Vía Capital

       Gran Via 48, Madrid, Madrid
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plaza de Callao (aukio), Plaza de Españan aukio ja Plaza Mayor (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kuninkaanlinna ja Plaza de Cibeles (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Santo Domingon asema ja Callaon asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Emperador 117 €
        Hotel Emperador

        Hotel Emperador

        Gran Via 53, Madrid, Madrid
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Plaza de España - Princesa, Gran Via (katu) ja Lope de Vega Theatre sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza de Españan aukio ja Teatro Rialto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santo Domingon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Callaon asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.