Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kunsthalle Darmstadt

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kunsthalle Darmstadt. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kunsthalle Darmstadt, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kunsthalle Darmstadt paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kunsthalle Darmstadt upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kunsthalle Darmstadt? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kunsthalle Darmstadt lähellä kohdetta Kunsthalle Darmstadt. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kunsthalle Darmstadt, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 195 majoitusliikettä kohteen Kunsthalle Darmstadt lähellä
Maritim Hotel Darmstadt 64 €
Maritim Hotel Darmstadt

Maritim Hotel Darmstadt

Rheinstrasse 105, Darmstadt, HE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Darmstadt Südin juna-asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  H+ Hotel Darmstadt 71 €
  H+ Hotel Darmstadt

  H+ Hotel Darmstadt

  Eschollbrucker Strasse 16, Darmstadt, HE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kunsthalle Darmstadt ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luisenplatz ja Darmstadtin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Darmstadt Südin juna-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadtin päärautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis Darmstadt City 64 €
   ibis Darmstadt City

   ibis Darmstadt City

   Kasinostrasse 6, Darmstadt, HE
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Hessisches Landesmuseum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Darmstadtin valtionteatteri ja Darmstadtium ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Ostin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    IntercityHotel Darmstadt 59 €
    IntercityHotel Darmstadt

    IntercityHotel Darmstadt

    Poststrasse 12, Darmstadt, HE
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kunsthalle Darmstadt, Herrengarten ja Luisenplatz sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin valtionteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Darmstadt Südin juna-asema 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt 59 €
     Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt

     Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt

     Am Kavalleriesand 6, Darmstadt, HE
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Südin juna-asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Welcome Hotel Darmstadt 80 €
      Welcome Hotel Darmstadt

      Welcome Hotel Darmstadt

      Karolinenplatz 4, Darmstadt, HE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Darmstadtium, Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luisenplatz ja Technische Universität Darmstadt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Darmstadt Ostin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Nordin rautatieasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Hotel Darmstadt 89 €
       Best Western Hotel Darmstadt

       Best Western Hotel Darmstadt

       Grafenstrasse 31, Darmstadt, HE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Darmstadtin palatsi ja Darmstadtium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Ostin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Moxy Darmstadt 71 €
        Moxy Darmstadt

        Moxy Darmstadt

        Georg-Ohm-Strasse 1, Darmstadt
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Südin juna-asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.