Etsi hotelleja lähellä kohteen Lago di Como suosikkinähtävyyksiä

Lago di Como – hotellit

Näytä kaikki 357 hotellia kohteessa Lago di Como
Palace Hotel
Palace Hotel

Lungo Lario Trieste, 16, Como 22100

4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (788 arvostelua)

Casa del Fascio, Comon katedraali ja Voltan temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa …

200 €
Eremo Gaudio
Eremo Gaudio

Via Roma, 25, Varenna 23829

3.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (331 arvostelua)

Villa Monestero ja Johannes Kastajan kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Castello di Vezio …

124 €
Hotel Barchetta Excelsior
Hotel Barchetta Excelsior

Piazza Cavour 1, Como 22100

4.0 kautta 5.0
4 / 5 (458 arvostelua)

Piazza Cavour ja Comon katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Voltan temppeli ja Villa Olm …

Hae hinnat
Hotel Olivedo
Hotel Olivedo

Piazza Martiri,14, Varenna 23829

3.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (139 arvostelua)

Johannes Kastajan kirkko, Museo Civico di Ornitologia e Scienze Naturali ja Villa Monestero sijaitsevat 15 minuutin …

132 €
Grand Hotel Cadenabbia
Grand Hotel Cadenabbia

Via Regina 1, Griante 22011

4.0 kautta 5.0
3,8 / 5 (658 arvostelua)

Villa Carlotta on 2,3 kilometrin ja Villa del Balbianello on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Basilica di San Giacom …

145 €
Hotel Como
Hotel Como

Via Mentana 28, Como 22100

4.0 kautta 5.0
3,8 / 5 (311 arvostelua)

Piazza Vittoria ja Comon katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Voltan temppeli ja Villa Olmo ovat myös …

Hae hinnat
Hotel La Perla
Hotel La Perla

Via Romolo Quaglino 7, Tremezzina 22019

3.0 kautta 5.0
4,8 / 5 (177 arvostelua)

Villa del Balbianello on 3 kilometrin ja Villa Carlotta on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. San Martinon kirkko ja …

Hae hinnat
Hotel Engadina
Hotel Engadina

Viale Fratelli Rosselli 22, Como 22100

3.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (170 arvostelua)

Stadio Giuseppe Sinigaglia ja Voltan temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Villa Olmo ja …

Hae hinnat
Hotel Bazzoni et du Lac
Hotel Bazzoni et du Lac

Via Regina, 26, Tremezzina 22019

3.0 kautta 5.0
3,3 / 5 (312 arvostelua)

Villa Carlotta, Villa del Balbianello ja Villa Melzi sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella …

Hae hinnat
Residence L'Ulivo
Residence L'Ulivo

Via E Vitali 24, Bellagio 22021

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (40 arvostelua)

Villa Serbelloni ja Villa Melzi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä asuntokompleksista. Villa Carlotta sijaitse …

145 €

Lago di Como – viimeaikaiset arvostelut

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Lago di Como, Italia

Hotellit Comojärvellä:

Comojärvi sijaitsee Lombardiassa, Pohjois-Italiassa. Alue on ollut suosittu matkailijoiden keskuudessa jo sadan vuoden ajan ilmastonsa, kauniiden kylien ja upeiden vuorimaisemien ansiosta, joten täällä riittää valinnanvaraa hotellien suhteen. Comon hotellit tarjoavatkin jokaiselle jotakin. Yöpyminen Comojärvellä on helppoa, ja valittavanasi on hotellien lisäksi vaihtoehtoja aina aamiaismajoituksista ja maatilamajoituksista hostelleihin ja luksusmajoitukseen asti. Pelkän hotellivarauksen sijaan kannattaa myös harkita pakettimatkan varaamista Comojärvelle, näin voit säästää matkavarauksesi hinnasta.

Comojärvi on muodoltaan vähän kuin käänteinen Y-kirjain, jossa on kaksi "jalkaa". Toinen haara alkaa Comon kaupungista lounaassa ja toinen Leccosta kaakossa, ja ne yhdistyvät järven puolivälissä, josta järvi jatkuu aina Colicoon pohjoisessa. Järven maasto on eteläosastaan molemmissa haaroissa muutaman kilometrin verran suhteellisen tasaista, mutta maasto muuttuu vuoristoiseksi pohjoiseen kohti Alppeja kuljettaessa. Jotkut läheiset vuorenhuiput sijaitsevat puulinjan yläpuolella, joten näkymät ovat todella vaikuttavat. Talvella läheisissä laaksoissa voi hiihtää.

Joitain tärkeimpiä kaupunkeja ja kyliä Comojärvellä ovat etelässä sijaitseva Comon kaupunki, Tremezzo, Griante, Menaggio, Bellagio, Varenna, Bellano ja Lecco. Comon kaupunki on alueen tärkein kaupunki, ja siksi hyvä tukikohta, josta alueeseen on helppoa tutustua.

Bellagio on erittäin viehättävä kylä kohdassa, jossa järven kaksi haaraa kohtaavat, ja yksi järvialueen suosituimmista kohteista. Tremezzo on kaunis pieni kylä Bellagiota vastapäätä järven vasemmalla rannalla. Kylän tärkein nähtävyys on Villa Carlotta upeine kasvitieteellisine puutarhoineen ja rantoineen.

Grianten pieni kylä sijaitsee ylätasangolla Comojärven länsipuolella. Se on tutustumisen arvoinen ympäröivien huviloiden ja korkealla vuorenrinteellä sijaitsevan Santuario della Madonna delle Grazie di San Martinon pienestä kirkosta aukeavien upeiden näkymien ansiosta. Viehättävä Menaggio on länsirannan suurin kaupunki, joka ei ole yhtä täynnä turisteja kuin vastapäätä sijaitsevat Bellagio ja Varenna.

Varenna on houkutteleva kaupunki itärannalla vastapäätä Menaggiota ja Bellagiota. Se on vierailun arvoinen kauniiden Villa Cipressin ja Villa Monasteron puutarhojen ansiosta. Varennassa sijaitsee myös Vezion linnan rauniot.

Nähtävää ja koettavaa

Kannattaa käydä vähintään yhdellä veneretkellä. Bellagion sijainti on loistava keskellä järveä, joten sieltä on parhaimmat veneyhteydet järven muille alueille. Comon kaupungissa kannattaa kulkea köysiradalla ylös vuoren päälle. Ylhäältä voit nauttia upeista näköaloista, kuljeskella Brunaten kylässä tai patikoida Faro Voltianon majakalle, josta on vieläkin paremmat näköalat yli Comon.

Järveä ympäröivillä vuorilla on useita kävelyreittejä, jotka alkavat esimerkiksi Menaggiosta tai Dongosta. Useimmilta reiteiltä on upeat näkymät järvelle, ja joskus voit nähdä jopa sekä Lugano- että Comojärven samasta paikasta, kuten Monte Gronalta. Menaggion matkailutoimisto tarjoaa tietoa useista reittimahdollisuuksista. Joidenkin reittien varrella on myös ruokapaikkoja, joiden ruokalistat vaihtelevat päivän tarjonnan mukaan.

Greenway del Lago di Como on 10 kilometriä pitkä kävelyreitti Comojärven länsirannalla. Reitti kulkee Colonnosta Cadenabbiaan, joka sijaitsee hieman ennen Griantea ja sen voi kulkea kumpaan suuntaan tahansa. Reitti Colonnosta Messegraan kulkee korkealla vuoristossa sijaitsevilla hiljaisilla poluilla järveä kiertävän tien yläpuolella. Loppuosa reitistä kulkee suurimmaksi osaksi järven rantaa, joten sinulla on mahdollisuus nähdä täällä sijaitsevia upeita huviloita. Jos sinulla on auto käytössäsi, voit myös pysäköidä auton Grianteen tai Colonnoon ja kulkea paikallisbussilla toiseen päähän. Matka kestää noin 3,5 tuntia.

Liikenneyhteydet

Lennot Comojärvelle laskeutuvat joko Milanoon tai Bergamoon, mutta voit lentää myös Luganoon Sveitsin puolelle. Milanosta pääsee junalla Comoon sekä myös järven itärannikolle Leccoon, Varennaan ja Colicoon. Myös Bergamosta voi saapua junalla järven itärannikolle. Comosta pääsee edelleen järven länsirannalla sijaitsevaan Menaggioon paikallisbussilla, osa näistä busseista jatkaa edelleen Colicoon. Comosta kulkee myös useita busseja Bellagioon Nesson kautta. Jos taas haluat tutustua alueeseen omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto Comojärvellä.

Hotellivaraus Comojärvellä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Comojärvellä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Comojärvellä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopiva hotelli Comojärvellä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Comojärvellä haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Lago di Como hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Lago di Como kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Lago di Como, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Lago di Como. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Lago di Como – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

false