Etsi hotelleja lähellä kohteen Lago di Como suosikkinähtävyyksiä

Lago di Como – hotellit

Näytä kaikki 470 hotellia kohteessa Lago di Como
Hotel Metropole Suisse

Hotel Metropole Suisse

Piazza Cavour 19, Como 22100

4.0 kautta 5.0
4 / 5 (504 arvostelua)

Piazza Cavour, Comon katedraali ja Voltan temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueell …

Hae hinnat
Albergo Terminus Hotel

Albergo Terminus Hotel

Lungo Lario Trieste 14, Como 22100

4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (323 arvostelua)

Piazza Cavour, Comon katedraali ja Voltan temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevast …

153 €
Palace Hotel

Palace Hotel

Lungo Lario Trieste, 16, Como 22100

4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (788 arvostelua)

Casa del Fascio, Comon katedraali ja Voltan temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa …

173 €
Hotel Royal Victoria

Hotel Royal Victoria

Piazza San Giorgio 2, Varenna 23829

4.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (68 arvostelua)

Museo Civico di Ornitologia e Scienze Naturali, Johannes Kastajan kirkko ja Villa Monestero sijaitsevat muutaman askeleen …

264 €
NH Lecco Pontevecchio

NH Lecco Pontevecchio

Via Azzone Visconti, 84, Lecco 23900

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (342 arvostelua)

Lecco Ponte Vecchio ja Villa Manzoni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palace of Fears ja Palac …

87 €
Hotel Villa Flori

Hotel Villa Flori

Via Cernobbio, 12, Como 22100

4.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (371 arvostelua)

Villa Bernasconi ja Villa Olmo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta romanttisest …

231 €
Hotel Bellagio

Hotel Bellagio

Salita Grandi, 6, Bellagio 22021

2.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (558 arvostelua)

Bellagion satama ja Villa Melzi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta …

Hae hinnat
Hotel Britannia Excelsior

Hotel Britannia Excelsior

Via Regina 41 - Cadenabbia, Griante 22011

3.0 kautta 5.0
3,2 / 5 (736 arvostelua)

Villa Carlotta on 1,7 kilometrin ja Villa del Balbianello on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. San Martinon kirkko ja …

Hae hinnat
ibis Como

ibis Como

Via Tornese 7, Grandate 22070

3.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (288 arvostelua)

Castello Baradello, Comon katedraali ja Voltan temppeli ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Armanin tehtaanmyymälä ja …

53 €
Hotel Bazzoni et du Lac

Hotel Bazzoni et du Lac

Via Regina, 26, Tremezzina 22019

3.0 kautta 5.0
3,3 / 5 (314 arvostelua)

Villa Carlotta, Villa del Balbianello ja Villa Melzi sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella …

89 €

Lago di Como – viimeaikaiset arvostelut

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Lago di Como, Italia

Hotellit Comojärvellä:

Comojärvi sijaitsee Lombardiassa, Pohjois-Italiassa. Alue on ollut suosittu matkailijoiden keskuudessa jo sadan vuoden ajan ilmastonsa, kauniiden kylien ja upeiden vuorimaisemien ansiosta, joten täällä riittää valinnanvaraa hotellien suhteen. Comon hotellit tarjoavatkin jokaiselle jotakin. Yöpyminen Comojärvellä on helppoa, ja valittavanasi on hotellien lisäksi vaihtoehtoja aina aamiaismajoituksista ja maatilamajoituksista hostelleihin ja luksusmajoitukseen asti. Pelkän hotellivarauksen sijaan kannattaa myös harkita pakettimatkan varaamista Comojärvelle, näin voit säästää matkavarauksesi hinnasta.

Comojärvi on muodoltaan vähän kuin käänteinen Y-kirjain, jossa on kaksi "jalkaa". Toinen haara alkaa Comon kaupungista lounaassa ja toinen Leccosta kaakossa, ja ne yhdistyvät järven puolivälissä, josta järvi jatkuu aina Colicoon pohjoisessa. Järven maasto on eteläosastaan molemmissa haaroissa muutaman kilometrin verran suhteellisen tasaista, mutta maasto muuttuu vuoristoiseksi pohjoiseen kohti Alppeja kuljettaessa. Jotkut läheiset vuorenhuiput sijaitsevat puulinjan yläpuolella, joten näkymät ovat todella vaikuttavat. Talvella läheisissä laaksoissa voi hiihtää.

Joitain tärkeimpiä kaupunkeja ja kyliä Comojärvellä ovat etelässä sijaitseva Comon kaupunki, Tremezzo, Griante, Menaggio, Bellagio, Varenna, Bellano ja Lecco. Comon kaupunki on alueen tärkein kaupunki, ja siksi hyvä tukikohta, josta alueeseen on helppoa tutustua.

Bellagio on erittäin viehättävä kylä kohdassa, jossa järven kaksi haaraa kohtaavat, ja yksi järvialueen suosituimmista kohteista. Tremezzo on kaunis pieni kylä Bellagiota vastapäätä järven vasemmalla rannalla. Kylän tärkein nähtävyys on Villa Carlotta upeine kasvitieteellisine puutarhoineen ja rantoineen.

Grianten pieni kylä sijaitsee ylätasangolla Comojärven länsipuolella. Se on tutustumisen arvoinen ympäröivien huviloiden ja korkealla vuorenrinteellä sijaitsevan Santuario della Madonna delle Grazie di San Martinon pienestä kirkosta aukeavien upeiden näkymien ansiosta. Viehättävä Menaggio on länsirannan suurin kaupunki, joka ei ole yhtä täynnä turisteja kuin vastapäätä sijaitsevat Bellagio ja Varenna.

Varenna on houkutteleva kaupunki itärannalla vastapäätä Menaggiota ja Bellagiota. Se on vierailun arvoinen kauniiden Villa Cipressin ja Villa Monasteron puutarhojen ansiosta. Varennassa sijaitsee myös Vezion linnan rauniot.

Nähtävää ja koettavaa

Kannattaa käydä vähintään yhdellä veneretkellä. Bellagion sijainti on loistava keskellä järveä, joten sieltä on parhaimmat veneyhteydet järven muille alueille. Comon kaupungissa kannattaa kulkea köysiradalla ylös vuoren päälle. Ylhäältä voit nauttia upeista näköaloista, kuljeskella Brunaten kylässä tai patikoida Faro Voltianon majakalle, josta on vieläkin paremmat näköalat yli Comon.

Järveä ympäröivillä vuorilla on useita kävelyreittejä, jotka alkavat esimerkiksi Menaggiosta tai Dongosta. Useimmilta reiteiltä on upeat näkymät järvelle, ja joskus voit nähdä jopa sekä Lugano- että Comojärven samasta paikasta, kuten Monte Gronalta. Menaggion matkailutoimisto tarjoaa tietoa useista reittimahdollisuuksista. Joidenkin reittien varrella on myös ruokapaikkoja, joiden ruokalistat vaihtelevat päivän tarjonnan mukaan.

Greenway del Lago di Como on 10 kilometriä pitkä kävelyreitti Comojärven länsirannalla. Reitti kulkee Colonnosta Cadenabbiaan, joka sijaitsee hieman ennen Griantea ja sen voi kulkea kumpaan suuntaan tahansa. Reitti Colonnosta Messegraan kulkee korkealla vuoristossa sijaitsevilla hiljaisilla poluilla järveä kiertävän tien yläpuolella. Loppuosa reitistä kulkee suurimmaksi osaksi järven rantaa, joten sinulla on mahdollisuus nähdä täällä sijaitsevia upeita huviloita. Jos sinulla on auto käytössäsi, voit myös pysäköidä auton Grianteen tai Colonnoon ja kulkea paikallisbussilla toiseen päähän. Matka kestää noin 3,5 tuntia.

Liikenneyhteydet

Lennot Comojärvelle laskeutuvat joko Milanoon tai Bergamoon, mutta voit lentää myös Luganoon Sveitsin puolelle. Milanosta pääsee junalla Comoon sekä myös järven itärannikolle Leccoon, Varennaan ja Colicoon. Myös Bergamosta voi saapua junalla järven itärannikolle. Comosta pääsee edelleen järven länsirannalla sijaitsevaan Menaggioon paikallisbussilla, osa näistä busseista jatkaa edelleen Colicoon. Comosta kulkee myös useita busseja Bellagioon Nesson kautta. Jos taas haluat tutustua alueeseen omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto Comojärvellä.

Hotellivaraus Comojärvellä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Comojärvellä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Comojärvellä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopiva hotelli Comojärvellä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Comojärvellä haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Lago di Como hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Lago di Como kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Lago di Como, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Lago di Como. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Lago di Como – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

false