Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Lahden stadion

Tänä iltana 13.11. - 14.11.
Tänä viikonloppuna 16.11. - 18.11.
Ensi viikonloppuna 23.11. - 25.11.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Lahden stadion

Näytä kaikki 88 majoitusliikettä kohteessa Lahden stadion
Scandic Lahti City
Scandic Lahti City
4.0 kautta 5.00,9 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,8 / 5 (584 arvostelua)
100 € per yö2 hengelle

Olimme tuoreen aviopuolison kanssa hääyötämme viettämässä, joten olimme odottaneet edes jonkinlaista asian huomiointia, esim. suklaata huoneessa tai pyyhkeet taiteltu kauniisti tms. Vastaanoton työntekijä kirjasi meidät vähäsanaisesti sisään, aulan muu asiakaskunta kävi kyllä meitä onnittelemassa, ...

Arvosteltu 13.8.2018
Kauppahotelli Grand
Kauppahotelli Grand
2.5 kautta 5.00,6 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,5 / 5 (104 arvostelua)
82 € per yö2 hengelle

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Monipuolinen aamiainen ja ilmainen pysäköinti mahdollisuus plussaa. Ainoa miinus oli tukalan kuuma huone, myös muissa tiloissa oli kuuma. Voisimme tulla uudestaan, mutta ei kesällä.

Arvosteltu 6.8.2018
Place to Sleep Hotel Hollola
Place to Sleep Hotel Hollola
3.0 kautta 5.03,8 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,9 / 5 (7 arvostelua)
65 € per yö2 hengelle

Todella helppo ja edullinen ratkaisu, olin sukujuhlissa ja tarvitsin läheltä majoituksen, yöllä en ymmärtänyt heti että pitää kulkea takaovesta joten meinasin panikoida aluksi mutta muuten kaikki ok

Arvosteltu 13.8.2018
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
4.0 kautta 5.00,8 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
4,4 / 5 (280 arvostelua)
144 € per yö2 hengelle

Hyvä kokemus kokonaisuudessaan Alakerran ravintolan (bistro/baari) tarjoilunopeus jätti kuitenkin parantamisen varaa. Tuntui, että oli piilokamera show käynnissä kun toiminta oli niin hidasliikkeistä. Baarimikko saattoi alkaa hitaasti jynssätä laseja vaikka varmasti huomasi, että muutama ihminen ...

Arvosteltu 28.5.2018
Forenom Aparthotel Lahti
Forenom Aparthotel Lahti
2.0 kautta 5.00,6 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,5 / 5 (184 arvostelua)
63 € per yö2 hengelle

Huone oli ihanan viileä helteisenä päivänä. Kylpyhuoneen pinnat ovat jo hieman vanhahtavat, suihkukaapin saumat kaipaavat kunnon jynssäystä. Muutoin huone oli siisti ja miellyttävästi sisustettu. Vaikka torilla oli lauantaiyön meininki, se ei häirinnyt huoneeseen asti.

Arvosteltu 6.8.2018
Capitano
Capitano
3.5 kautta 5.02,6 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
100 € per yö2 hengelle
Messilä Camping
Messilä Camping
2.5 kautta 5.04,4 km kohteesta Lahden stadion
3,7 / 5 (7 arvostelua)
177 € per yö2 hengelle

Haukanpesä oli mukava, siisti mökki. Ainut harmitus oli, että se sijaitsi laskettelurinteen kupeessa, mitä emme tienneet. Meidän reissuun olisi paremmin sopinut mökki lähempää leirintäaluetta.

Arvosteltu 15.5.2018
Majatalo Ketunpesä
Majatalo Ketunpesä
3.0 kautta 5.011 km kohteesta Lahden stadion
3,0 / 5 (5 arvostelua)
Hae hinnat per yö2 hengelle

Positiivinen kokemus hotelista ja henkilökunnasta. Edullinen majoitus, siisti paikka. Plussana takkahuone, uima-allas ja puulämmitteinen sauna.

Arvosteltu 26.3.2018
Pinjakoti
Pinjakoti
3.5 kautta 5.01,4 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
100 € per yö2 hengelle

Hotellit lähellä Lahden stadionia: Lahden stadionilla urheillaan vuoden ympäri ja varsinkin jokavuotisten Salpausselän kisojen aikaan sen lehtereille pakkautuu todella suuri määrä katsojia. Kesäisin stadionin nurmea kuluttaa eniten FC Lahti, jonka riveissä on nähty myös maamme kuuluisin futaaja Jari Litmanen. Koska Lahden stadion sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, kaikista sitä lähellä sijaitsevista hotelleista pääset nopeasti myös kaikkiin keskustan kauppoihin, ravintoloihin ja nähtävyyksille.

Hotelleja lähellä Lahden stadionia – majoitusta joka makuun

Yöpyminen lähellä Lahden stadionia sopii jokaisen kukkarolle, sillä tarjolla on kaikkea edullisista asunnoista neljän tähden hotelleihin. Kaikki sivustomme vaihtoehdot sijaitsevat aivan Lahden stadionin välittömässä läheisyydessä, joten voit halutessasi ladata akkuja huoneessasi vaikka aivan oman tapahtumasi alkuhetkiin asti. Tapahtuman jälkeen voit puolestaan käydä vaikka suihkussa ja vaihtamassa vaatteet ennen ravintolaan tai muuhun kohteeseen siirtymistä.

Halvat hotellit lähellä Lahden stadionia

Voit saada hotellihuoneen läheltä Lahden stadionia myös melkoisen edullisesti. Kaikkein halvimpia ovat huoneistotyyppistä majoitusta tarjoavat hotellit, joissa käytössäsi on pelkän makuuhuoneen lisäksi myös oleskelutilaa ja keittiö. Jälkimmäinen nousee arvoonsa etenkin silloin, kun ravintolaan tai kahvilaan siirtyminen tuntuu hankalalta. Täyttämällä jääkaapin jo asuntoon saapuessasi haluamillasi herkuilla voit syödä vaikka kaikki ateriasi sen suojissa ja säästää pitkän pennin.

Luksushotellit lähellä Lahden stadionia

Lahdesta tasokasta majoitusta etsivä ei joudu pettymään. Aivan kaupungin keskustasta – ja siten myös Lahden stadionin läheltä – löytyy nimittäin useita neljän tähden hotelleja. Kaikissa niistä asiakkaiden käytettävissä on kaikki tasokkaalta hotellilta odotettavat palvelut, kuten kaikin mukavuuksin varustetut huoneet, ravintola ja baari, Wi-Fi-yhteys ja matkatavarasäilytys. Yhdestä löytyy lisäksi myös sisäuima-allas. Kuten tasokkaissa hotelleissa yleensä, myös näissä majoitusliikkeissä henkilökunta on aina tavoitettavissa ja varmistaa, että hotellivieraiden aika Lahdessa sujuu niin mukavasti kuin mahdollista. Etenkin suurten urheilutapahtumien aikaan Lahden stadionin ja keskustan alue voi olla melkoisen täynnä ihmisiä, minkä myötä tasokkaan hotellin rauha ja mukavuudet nousevat usein entistäkin suurempaan arvoon. Koska ulkona tulee usein vietettyä valtaosa päivästä, kannattaa varmistaa, että öisin tulee nukuttua niin sikeästi kuin mahdollista. Haittaa ei ole myöskään mahdollisimman monipuolisesta ja täyttävästä aamiaisesta – stadionilla kun ruokaa voi joutua jonottamaan melkoisen pitkään.

Hotellit lähellä Lahden stadionia – varaaminen ja liikenneyhteydet

Koska Lahdessa ei ole hotelleja aivan joka nurkalla, etenkin suuriin urheilutapahtumiin saapuvien on syytä tehdä hotellivarauksensa ajoissa. Se, miten ajoissa, riippuu ennen muuta tapahtuman koosta. Kaikkein kovinta kysyntä on tietysti suurten kansainvälisten tapahtumien aikaan. Näihin lukeutuvat esimerkiksi jokavuotiset Salpausselän kisat, joiden aikana paikan päälle saapuu aina tuhatmäärin väkeä. Jos esimerkiksi tiedät jo kesällä lähteväsi paikan päälle pidemmäksi aikaa, sinun kannattaa varata huoneesi jo silloin. Esimerkiksi futisotteluun saapuvan ei tarvitse olla liikkeellä aivan yhtä varhain, vaikka ei siitä kyllä haittaakaan ole.

Lahden stadionille on loistavat liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta. Asiaa helpottaa ennen muuta se, että stadion sijaitsee vain kivenheiton päässä kaupungin ytimestä. Esimerkiksi kaupungin juna- ja linja-autoasemilta stadionille kävelee hotellien tapaan noin kymmenessä minuutissa. Jos aikeissasi on vuokrata auto Lahdesta, sillä ei stadionille välttämättä kannata suunnata. Tästä huolimatta auton vuokraaminen voi hyvinkin kannattaa, sillä Lahden lähiseudulla on todella paljon sellaisia kohteita, joihin esimerkiksi julkisilla voi olla melkoisen vaikea päästä. Toki niitäkin täällä kulkee, mutta jo kymmenen kilometrin päässä Lahden keskustasta bussia voi joutua odottamaan melkoisen pitkään. Hieman syrjäisemmille seuduille liikennöivien bussien aikataulut on lisäksi sovitettu etenkin koululaisten tarpeisiin, mikä tarkoittaa, että viikonloppuisin vuoroja on koko lailla vähän.