Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista.


Tarkista hotellien hinnat kohteessa Lahti

Tänä iltana Tänä iltana 22.4. - 23.4.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.4. - 29.4.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 4.5. - 6.5.

Suosituimmat Kylpylähotellit kohteessa Lahti

Näytä kaikki 127 hotellia kohteessa Lahti
Cronin's Café & Guesthouse

Cronin's Café & Guesthouse

Kausantie 4, Heinola
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,1 / 5 (14 arvostelua)

  Cronin's Café & Guesthouse84 €

  Cronin's Café & Guesthouse84 €
  Club Vierumaki

  Club Vierumaki

  Koulutuskeskuksentie 1,, Vierumaki
    
    
   Cumulus City Lahti

   Cumulus City Lahti

   Kauppakatu 10, Lahti
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,8 / 5 (533 arvostelua)
    Kaupunkihotelli hyvällä sijainnillaMuutoin ihan kiva hotelli, mutta turhat kaksi palohälytystä lauantaina aamulla klo 06.15 ja vähän vajaa seitsemän, kun edellisestä oli ehtinyt nukahtaa eivät olleet kivoja. Käytävällä kulkevat ihmiset kuuluvat erittäin hyvin sisälle.
    23.6.2017

    Cumulus City Lahti88 €

    Cumulus City Lahti88 €
    Hotel Töyrylä Manor

    Hotel Töyrylä Manor

    Värjärintie 2, Artjarvi
     3.5 kautta 5.0
      
      
     5,0 / 5 (3 arvostelua)

     Hotel Töyrylä Manor135 €

     Hotel Töyrylä Manor135 €
     Kumpeli Spa

     Kumpeli Spa

     Muonamiehenkatu 3, Heinola
      3.5 kautta 5.0
       
       
      4,2 / 5 (19 arvostelua)

      Kumpeli Spa127 €

      Kumpeli Spa127 €
      Scandic Lahti

      Scandic Lahti

      Vesijarvenkatu 1, Lahti
       3.5 kautta 5.0
        
        
       3,6 / 5 (229 arvostelua)
       The building is rather old but in a very good shape. The check-in was very quick. The rooms sufficiently large, very clean and the bed comfortable. The breakfast offers plenty of quality options, including one for your dog. The hotel has its own parking, partly covered, not heated. I have been staying ...
       29.1.2017

       Scandic Lahti107 €

       Scandic Lahti107 €
       Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

       Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

       Aleksanterinkatu 14, Lahti
        4.0 kautta 5.0
         
         
        4,4 / 5 (254 arvostelua)
        Nice breakfast, good serviceStayed for one night due to Christmas party with friends, the reception welcomed me in quick and warm manner. The room for one had nice sized bed and generally the room was really good with enough space. The next day the reception granted a longer check out time for me since there wasn't any bookings ...
        19.12.2016

        Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone136 €

        Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone136 €
        Vierumäki Villa Sandy

        Vierumäki Villa Sandy

        Paavonkierto 27 B, Vierumaki
         4.0 kautta 5.0
          
          
         Kartta

         Kylpylähotellit Lahdessa: Kun haluat rentoutua Lahdessa oikein urakalla, sinun kannattaa suunnata johonkin kaupungin kylpylähotelleista. Parhaat palvelut, altaat ja hoitovaihtoehdot löydät kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalta Vierumäeltä sekä vain hieman etäämpää löytyvästä Heinolasta. Jos sinulle riittää pelkkä uima-allas ja sauna, ne saat käyttöösi myös aivan Lahden keskustassa. Lasten kanssa reissaaville ja työmatkalaisille nekin riittävät yleensä mainiosti.

         Kylpylähotelleja Lahdessa – tarjontaa moneen makuun

         Yöpyminen kylpylähotellissa Lahdessa sopii monenlaisille matkailijoille, sillä alueen vaihtoehdot eroavat toisistaan yllättävänkin paljon. Kiireisille liikematkailijoille paras vaihtoehto on valita aivan kaupungin ytimessä sijaitseva, uinti- ja saunomismahdollisuuden tarjoava vaihtoehto. Intensiivisempää rentoutumista ja hoitoja kaipaavien kannattaa puolestaan valita toinen kaupungin pohjoispuolella sijaitsevista vaihtoehdoista. Niistä Vierumällä sijaitseva kylpylähotelli sopii ennen muuta aktiivilomailijoille ja urheilijoille; Heinolan kylpylä on puolestaan erinomainen vaihtoehto perheille sekä pahasta stressistä kärsiville.

         Halvat kylpylähotellit Lahdessa

         Kylpylähotellin pitäminen ei ole halpaa touhua, joten muutaman kympin huoneita niissä ei yleensä ole tarjolla. Myös Lahden kylpylähotellit ovat suomalaisittain kohtuullisen kalliita, eli huoneesta on varauduttava maksamaan vähintään toista sataa euroa. Se kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että hinnat vaihtelevat varaustilanteen mukaan. Matka-ajankohtasi edullisimman vaihtoehdon näet helposti sivustoltamme.

         Luksustason kylpylähotelli Lahdessa

         Kylpyläpalvelut tuovat hotelliin aina vähintään ripauksen luksusta. Myös muut palvelut ja mukavuudet ovat yleensä kattavat ja tasokkaat, joten valitsemalla kylpylähotellin olet yleensä aina kaikin puolin hyvissä käsissä. Kylpylähotellit ovatkin aivan verraton valinta esimerkiksi viikonlopun mittaiseen rentoutumiseen. Kaikki Lahden kylpylähotellit ovat keskitasoa parempia majoitusliikkeitä. Se, mikä niistä on paras, riippuu ennen muuta omista mieltymyksistäsi.

         Jos haet kattavaa hoitovalikoimaa, sinun kannattaa valita Lahden pohjoispuolen Heinolassa vieraitaan palveleva kylpylähotelli. Sen kylpyläpalvelut ovat erittäin kattavat, sillä tarjolla on saunan ja uima-altaan ohella myös höyryhuone sekä vartalo-, aromaterapia-, ayurveda- sekä jalka- ja käsihoitoja. Lisäksi kylpylässä on kaksi poreallasta sekä kuntokeskus. Hieman Lahden keskustaa läheisemmällä Vierumäellä sijaitseva hotelli on puolestaan erikoistunut etenkin urheiluvammojen, kuten esimerkiksi venähdysten kuntouttamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hierojat osaavat asiansa paremmin kuin hyvin. Hierojien ohella asiakkaita palvelee myös hotellin oma Day Spa. Vierumäen osakkeita nostavat myös sen ympäristöstä löytyvät lukuisat urheilu- ja liikuntapaikat. Vain kivenheiton päässä hotellin ovesta voi harrastaa kymmeniä urheilulajeja, kuten esimerkiksi jääkiekkoa, jalkapalloa, taitoluistelua, tennistä ja golfia. Läheisessä Vierumäen urheiluopistossa on lisäksi tarjolla kattava määrä eri lajeihin liittyviä kursseja ja valmennusta.

         Lahden keskustassa sijaitseva, vain saunan ja uima-altaan tarjoava hotelli sopii kaikkein parhaiten niille, jotka haluavat kylpemisen ohella nauttia myös Lahden keskustan tarjonnasta. Myös liikematkustajille tämä hotelli on loistava valinta, sillä mikäpä toimisi pitkän työpäivän päälle paremmin kuin rentouttava uinti kunnon löylyjen kera.

         Lahden kylpylähotellit – liikenneyhteydet perille ja paikan päällä

         Lahden alueelle on hyvät ja toimivat liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta. Helsingistä pääset Lahteen helpoiten omalla autolla tai junalla. Kummallakin matka taittuu noin tunnissa. Myös busseja saapuu kaupunkiin tiheään tahtiin. Perillä pääset paikasta toiseen kävellen tai bussilla. Jälkimmäisiä liikennöi myös yllä mainituille Vierumäen ja Heinolan alueille, joten myös näillä etäisemmillä alueilla sijaitseviin kylpylähotelleihin pääset halutessasi ilman omaa autoa. Vierumäellä ja Heinolassa paikallisbusseja liikennöi kuitenkin huomattavasti heikommin, joten paikan päällä sinulla on oltava oma kulkupeli. Hyvä vaihtoehto on hypätä pyörän selkään. Sekä Vierumäellä että Heinolassa on nimittäin tarjolla todella upeita maisemia ja kohteita, jotka näet ja koet kaikkein parhaiten rauhallisesti polkien. Etenkin pääväylien ulkopuolella myös liikenne on vähäistä, joten saat taatusti olla juuri niin rauhassa kuin haluat.