Luokitus perustuu 390 tarkistettuun arvosteluun

3,6 / 5
77 % asiakkaista suosittelee
3,5 Huoneen siisteys
4,0 Palvelu ja henkilökunta
3,3 Huoneen mukavuus
3,4 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
4/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 25.11.2019
4/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Saarijärvi

Lisätty 6.11.2019
Span kuumakivihieronta oli loistavaa:) Jumputtava ja kovaääninen musiikki häiritsi uima- alueen baarissa..ruokaillessa siellä:..Apollo ravintolassa erinomaista palvelua henkilökunnalta:)
4/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 29.10.2019
2/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 6.9.2019
Rivitalossa olevat huoneet remontin tarpeessa.Huoneet jostain 70-luvulta.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 5.9.2019 Ebookersn sivustolla
2/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 2.9.2019 Ebookersn sivustolla
Kaunis paikka ja maisemat, mutta heti sisäänkirjautumisessa selvisi, ettei kylpylä kuulunutkaan pakettiin vain erillismaksusta. Asia oli varmaankin jossain pienellä mainittu, mutta minusta tuollainen seikka pitäisi lukea selkeästi tilauksessa. Huone oli epäsiisti. Hiekkaa lattialla ja nuhruinen yleisilmeeltään.
1/5
Vahvistettu matkustaja

Täysi farssi.

Lisätty 30.8.2019 Hotelsn sivustolla
Täysi farssi. Varasimme Kylpyläloman missä Kylpylä ei kuulu Kylpyläpaketin hintaan ja saapuessamme tästä saa maksaa per päivä per ihminen lisää. Varauksessa ei käy selkeästi ilmi että Kylpylän käyttö ei kuulu hintaa. Yövyn työni puolesta noin 100-140 yötä vuodessa erilaisissa hotelleissa ja vastaan ei ole maailmalla tullut yhtää näin epäsiistiä ja siivoukseltaan huolimatonta huonetta kuin täällä. Seinät on pahvia, lakata reikäiset, lattiat tahmaiset, tahroja joka paikassa, kaakeleita muuttuu, hometta kylppärissä ja lista olisi loputon jos jaksaisi luetella. Lämmitys ei toimi ja näin syksyn korva alla kun päivä lämpötila on 25c ja yöllä 12c niin huoneen lämpö seuraa ihan samaa kaavaa. Päivällä on hiki ja yöllä paleltaa. Kosteus tuntuu huoneissa iholla asti ja on ihme jos tämän "rentouttavan" kylpylä kokemuksen jälkee ei tule kipeeksi. Ainut positiivinen puoli on uusittu kylpylän puoli. Lapsille aktiviteetteja on pari rähjäistä leikkipaikkaa ja pari alkeellista leikkipuistoa. Tasting lounas oli 27 euroa henki. Onneksi itselläni on hyvä huumorintaju että tämän koko paketin kestää mutta en ihmettele että tämä varmaan aika monelta jää sellaiseksi once in a life time kokemukseksi koska ainakaan omalla kohdallani tänne ei ole toistamiseen tarvetta tulla. Herkempi tuskin olisi jäänyt alku järkytyksen jälkeen ollenkaan.. Kuvan lisäyskään ei valitettavasti toimi tällä sivustolla niin ette pääse nauttimaan homeisista laatoista ja tahroista/reijistä lakanoissa.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 27.8.2019 Hotelsn sivustolla
Ok paikka.
4/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Espoo

Lisätty 26.8.2019 Hotelsn sivustolla
Sängyt huonot
4/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 11.8.2019 Ebookersn sivustolla