Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lausannen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lausannen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lausannen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lausannen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lausannen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lausannen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lausannen katedraali lähellä kohdetta Lausannen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lausannen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 108 hotellia lähellä kohdetta Lausannen katedraali
112 €
Alpha-Palmiers Hotel by Fassbind

Alpha-Palmiers Hotel by Fassbind

Rue du Petit-Chene 34, Lausanne
4,1
/ 5 (634 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Place de la Riponne ja Lausannen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 3 kilometrin päässä.

219 €
Lausanne Palace & Spa

Lausanne Palace & Spa

Rue du Grand Chene 7-9, Lausanne
4,8
/ 5 (194 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Place de la Riponne ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä.

93 €
Swiss Wine by Fassbind

Swiss Wine by Fassbind

Rue Caroline 5, Lausanne
4,0
/ 5 (108 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Lausannen historiallinen museo ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä.

90 €
Hotel AlaGare

Hotel AlaGare

14 rue du Simplon, Lausanne
3,7
/ 5 (243 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Ouchyn satama, Lausannen katedraali ja Olympiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

74 €
ibis Lausanne Centre

ibis Lausanne Centre

20 Rue du Maupas, Lausanne
4,1
/ 5 (474 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Place de la Riponne ja Lausannen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansainvälinen olympiakomitea ja Olympiamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

129 €
De la Paix

De la Paix

5 Av. Benjamin Constant, Lausanne
4,4
/ 5 (170 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Lausannen historiallinen museo ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä.

133 €
Hôtel des Voyageurs

Hôtel des Voyageurs

Rue Grand-St-Jean 19, Lausanne
4,7
/ 5 (78 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Place de la Riponne ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä.

116 €
Agora Swiss Night by Fassbind

Agora Swiss Night by Fassbind

Avenue du Rond-Point 9, Lausanne
4,3
/ 5 (668 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

International Institute for Management Development, Lausannen katedraali ja Olympiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.