Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo lähellä kohdetta Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 941 majoitusliikettä kohteen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo lähellä
Corinthia Hotel St Petersburg 160 €
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nevski Prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Petro Palace Hotel 188 €
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Royal Hotel, St. Petersburg 189 €
   Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

   Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

   49/2 Nevsky Prospect, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fabergén museo ja Aleksandrinskin teatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Dostojevskajan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Belmond Grand Hotel Europe 332 €
    Belmond Grand Hotel Europe

    Belmond Grand Hotel Europe

    1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Plus Centre Hotel 100 €
     Best Western Plus Centre Hotel

     Best Western Plus Centre Hotel

     Ligovsky pr.41/83, Pietari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ligovski prospekt, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Ploštšad Vosstanijan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Majakovskajan metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Russ Hotel 77 €
      Russ Hotel

      Russ Hotel

      1, Artilleriyskaya str., Pietari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Liteini prospekt ja Kristuksen kirkastumisen katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo ja Kesäpuutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tšernyševskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Majakovskajan metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo 173 €
       Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

       Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

       17 Tchaikovskogo Ulitsa, Pietari
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kutuzovin rantakatu, Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 3 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Leninan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        DOM Boutique Hotel 166 €
        DOM Boutique Hotel

        DOM Boutique Hotel

        Gangutskaya street, 4, Pietari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Panteleimonin kirkko, Veli Varpusen patsas ja Mars-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mikaelinlinna ja Kesäpuutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tšernyševskajan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gostinyi Dvorin metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.