Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo lähellä kohdetta Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 146 majoitusliikettä kohteen Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo lähellä
Corinthia Hotel St Petersburg 98 €
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Petro Palace Hotel 103 €
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Belmond Grand Hotel Europe
   Belmond Grand Hotel Europe

   Belmond Grand Hotel Europe

   1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels 157 €
    DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

    DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

    Gangutskaya street, 4, Pietari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Panteleimonin kirkko, Veli Varpusen patsas ja Mars-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mikaelinlinna ja Kesäpuutarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tšernyševskajan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gostinyi Dvorin metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo 115 €
     Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

     Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

     17 Tchaikovskogo Ulitsa, Pietari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kutuzovin rantakatu, Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 3 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Leninan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Russ Hotel 37 €
      Russ Hotel

      Russ Hotel

      1, Artilleriyskaya str., Pietari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Liteini prospekt ja Kristuksen kirkastumisen katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Leningradin puolustus- ja piiritysmuseo ja Kesäpuutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tšernyševskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Majakovskajan metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Majestic Boutique Hotel DeLuxe 103 €
       Majestic Boutique Hotel DeLuxe

       Majestic Boutique Hotel DeLuxe

       Sadovaya, 22, Pietari
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Venäjän kansalliskirjasto, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Art-Hotel Mokhovaya 39 €
        Art-Hotel Mokhovaya

        Art-Hotel Mokhovaya

        27-29 Mokhovaya str., Pietari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Liteini prospekt ja Kesäpuutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Venäläisen taiteen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tšernyševskajan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gostinyi Dvorin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.