Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

LeviFinland

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.

Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Huippuhotellit kohteessa Levi

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hotel Hullu Poro
Hotel Hullu Poro
4 out of 5
Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 80 € per yö ajalle 1. lokak. viiva 2. lokak.

Levi on 0,5 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 19,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 kilometrin ...

3.7/5Good! (552 arvostelua)

"Todella miellettävä henkilökunta ja huippu sijainti."…"

Arvosteltu 25.3.2020

Hotel Hullu Poro
Hotel K5 Levi
Hotel K5 Levi
3.5 out of 5
Katkanrannantie 2, Kittilä
Hinta on 99 € per yö ajalle 26. syysk. viiva 27. syysk.

Levi on 0,6 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 kilometrin ...

4.5/5Wonderful! (52 arvostelua)

"hyvä ja rauhallinen hotelli, isot huoneet, hyvä aamiainen. Meillä oli parveke poroaitaukselle päin joita sai seurailla kun vilvoitteli saunan jälkeen. Huoneistosauna piti laittaa maksimille että oli kohtuullisen lämmin."…"

Arvosteltu 7.5.2019

Hotel K5 Levi
Hotel Levi Panorama
Hotel Levi Panorama
3.5 out of 5
Tunturitie 205, Kittilä

Levi on 4,5 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ...

4.5/5Wonderful! (367 arvostelua)
Levin näköalahotelli toimii.

"Siisti hotelli upeilla maisemilla."…"

Arvosteltu 8.3.2020

Hotel Levi Panorama

Loma-asunnot – Levi

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Levilehto Apartments
Levilehto Apartments
3 out of 5
Levintie 1625, Kittilä
Hinta on 75 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.

Levi on 0,7 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,7 kilometrin päässä tästä huoneistolomakeskuksesta. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös ...

4.8/5Exceptional! (5 arvostelua)
Luksusta

"Ainoa ongelma oli paritalon kuuluvuus. Sattui erittäin kolisteleva ja ovea paiskova naapuri. Muuten luksusta kaikki. Suosittelen."…"

Arvosteltu 22.6.2020

Levilehto Apartments
Levi Suites Levi Gold
Levi Suites Levi Gold
4 out of 5
Torikuja 3, Kittilä
Hinta on 82 € per yö ajalle 1. lokak. viiva 2. lokak.

Levi on 0,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista.

4.3/5Excellent! (39 arvostelua)

"Keilaradan meteli kuului hyvin puoleenyöhön saakka. Muuten viihtyisä."…"

Arvosteltu 27.2.2020

Levi Suites Levi Gold
Levi Suites Levin Klubi
Levi Suites Levin Klubi
3.5 out of 5
Golfväylä 7, Kittilä
Hinta on 86 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 29. syysk.

Levi on 2,9 kilometrin ja Kittilän kotiseutumuseo on 25,2 kilometrin päässä tästä hiihtoon sopivasta huoneistohotellista.

4.5/5Wonderful! (39 arvostelua)
Lämpimät suosittelut!

"Loistava sijainti aivan rinteen kupeessa. Suksilla pääsi takaisin ovelle asti. Henkilökunta erillisessä respassa oikein mukavaa ja palvelevaa. Huoneistossa hyvin varusteltu keittiö. Suola ja pippuri löytyy huoneistosta mutta jos aikoo laittaa ruokaa niin kannattaa tuoda mausteita. Check-in ja check-out ..."…"

Arvosteltu 28.2.2020

Levi Suites Levin Klubi

Suositut vierailukohteet – Levi

Levi
Kuva majoitusliikkeestä Levi

Levi

4.5/5(36 arvostelua)

Lähde kohteessa Sirkka sijaitsevan suositun laskettelualueen Levi rinteisiin.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
Kuva majoitusliikkeestä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

4.5/5(6 arvostelua)

Löydä kilometrikaupalla patikkareittejä, värikkäitä lintuja, hiihtokeskus ja viehättäviä kyliä tässä Luoteis-Suomen kansallispuistossa.

Ylläksen hiihtokeskus
Kuva majoitusliikkeestä Ylläksen hiihtokeskus

Ylläksen hiihtokeskus

4.5/5(11 arvostelua)

Tule nauttimaan loistavista hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksista Suomen Lapin mahtaviin tunturimaisemiin ja kauniisiin metsiin.