Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Limassolin linna

Ikivanhassa Limassolin linnassa on nykyisin kiehtova museo, jossa voit ihailla jopa 300-luvulta asti peräisin olevia historiallisia esineitä.

Limassolin linna on vaikuttava hiekkakivilinna, joka vartioi kaupungin vanhaa satamaa. Linnan katolta avautuvien kauniiden kaupunkimaisemien lisäksi tässä vuosisatoja vanhassa linnoituksessa toimii Kyproksen keskiaikamuseo, jossa esillä olevat varhaisimmat esineet ovat peräisin Kyproksen varhaiskristilliseltä kaudelta. 

Linnan rakennutti arvioiden mukaan 1100-luvun lopussa kuningas Guy de Lusignan. Tarinan mukaan Rikhard Leijonamieli ja Berengaria Navarralainen vihittiin linnan kappelissa vuonna 1191. Linna kärsi vuosisatojen aikana toistuvia vahinkoja maahantunkeutujien hyökkäyksissä ja maanjäristyksissä. Ottomaanit rakensivat linnan uudelleen 1500-luvun lopussa ja lisäsivät alkuperäiseen rakennukseen joitakin uusia piirteitä.

Tutustu linnan sisätiloihin, jotka on muutettu Kyproksen keskiaikamuseon näyttelytiloiksi. Kahteen eri kerrokseen levittäytyvässä museossa on mielenkiintoinen kokoelma 300–1800-luvuilta peräisin olevia esineitä, jotka on järjestetty aihealueittain. Näyttelyissä voit perehtyä Kyproksen kulttuurin ja taiteen kehitykseen vuosien saatossa.

Kiertele rauhassa museossa ja ihaile historiallisia aseita, puuveistoksia ja mosaiikkitöitä. Tutkiskele 1100–1700-lukujen keramiikkaa, frankkien ja venetsialaisten hautakiviä ja 600-luvulta peräisin olevia bysanttilaisia hopeakylttejä. 

Ensimmäisen kerroksen ritarisalissa on kaksi haarniskaa ja harvinaisia kolikoita. Ihaile bysanttilaisia, goottilaisia ja renessanssityylisiä veistoksia, reliefejä ja koristeleikkauksia pääsalissa. Varaa aikaa pääaulan mustavalkoisille valokuville, jotka esittävät Kyproksen goottilais- ja renessanssityylistä arkkitehtuuria.

Museon ylimmästä kerroksesta lähtevät portaat johtavat linnan kattoterassille. Kivestä rakennettu tasakatto oli aikoinaan linnan tärkeä puolustuselementti. Nykyisin katto on suosittu näköalapaikka. Ota valokuvia Limassolista ja sen satamasta, joka näkyy viehättävällä tavalla linnan muurinsakaroiden alapuolella. 

Limassolin linna sijaitsee Limassolin vanhassakaupungissa sataman lähellä. Linna on avoinna joka päivä, ja sinne on pääsymaksu.


Alueen Limassolin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 219 majoitusliikettä kohteen Limassolin linna lähellä
Alasia Hotel 173 €
Alasia Hotel

Alasia Hotel

6 Haidari Street, Limassol
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Limassolin vesimuseo ja Limassolin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Sankareiden aukio ja Rantapromenadi ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Kapetanios Odysseia Hotel 108 €
  Kapetanios Odysseia Hotel

  Kapetanios Odysseia Hotel

  Enaerios Complex, 28th October & Makarios III Ave, Limassol
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Limassolin eläintarha, Limassolin yleinen puutarha ja Limassolin alueen arkeologinen museo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Limassolin linna sijaitsee 2,6 kilometrin päässä.

   Sir Paul Hotel 146 €
   Sir Paul Hotel

   Sir Paul Hotel

   9, Ifigeneias Str., Limassol
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Rantapromenadi ja Limassolin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cyprus University of Technology ja Sankareiden aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Jedi Hub Hostel 46 €
    Jedi Hub Hostel

    Jedi Hub Hostel

    48 Thermopilon, Limassol, Limasol
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cyprus University of Technology ja Limassolin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Sankareiden aukio ja Rantapromenadi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Curium Palace Hotel 110 €
     Curium Palace Hotel

     Curium Palace Hotel

     11 Byron Street, Limassol
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Limassolin alueen arkeologinen museo on 0,1 kilometrin ja Limassolin linna on 2,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Limassolin yleinen puutarha ja Limassolin eläintarha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Metropole Hotel 64 €
      Metropole Hotel

      Metropole Hotel

      4-6 Ifigeneias Street, Limassol
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rantapromenadi ja Limassolin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cyprus University of Technology ja Sankareiden aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ajax Hotel 119 €
       Ajax Hotel

       Ajax Hotel

       Georgiou Neophytou & D. Nicolaou St., Limassol
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dasoudin ranta on 1,5 kilometrin ja Limassolin linna on 4,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Limassolin alueen arkeologinen museo ja Limassolin yleinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Ble Mavi, Bed & Breakfast, Vain Studio-aikuiset
        Ble Mavi, Bed & Breakfast, Vain Studio-aikuiset

        Ble Mavi, Bed & Breakfast, Vain Studio-aikuiset

        3, Ellados str.,, Limassol, Limassolin alue
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rantapromenadi ja Limassolin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Cyprus University of Technology ja Limassolin venesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.