Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Loretan luostari ja museo

Tämä entinen munkkien asumus ja suosittu pyhiinvaelluskohde on koristeellinen pyhäkkö ja mukava retkikohde, jossa voit nähdä tuhansia jalokiviä.

Loretan luostari on yhä toiminnassa, ja sen historia on kiehtova. Monet jättävät tämän nähtävyyden väliin kiirehtiessään sen ohi Prahan linnaan. Vuonna 1626 perustetun luostarin sydän on jäljennös Neitsyt Marian talosta Santa Casasta. Samassa rakennuskompleksissa on näytteillä myös 6 222 jalokivellä koristeltu pyhä jumalanpalvelusesine.  


Luostarista on vain neljä osaa avoinna yleisölle. Vieraile Santa Casassa – eli pyhässä talossa. Osta sisäänkäynnin luota opaslehtinen ja opi ymmärtämään sen merkitys kristityille pyhiinvaeltajille. Pieni rakennus on rakennettu luostarin sisäpihalle, ja se on hyvin koristeellinen. Santa Casassa järjestetään jumalanpalvelus lauantaisin ja sunnuntaisin.

Sisäpihan kaarikäytävää reunustavat seinämaalaukset ja useita kappeleita. Myös koristeellisessa Jeesuksen syntymäkirkossa on mahdollista käydä. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee aarrekammio, joka lukeutuu Loretan kohokohtiin. Näe useita säilyneitä jumalanpalvelusesineitä ja kuule kaikista niistä monista ryöstöistä, joita aarrekammioon on kohdistunut.

Koeta ajoittaa käyntisi tasatuntiin, jotta kuulet tornin 30 kellon soivan. Kellot on linkitetty yhteen, joten tasatunnein kellot soittavat jonkin useista eri melodioista. Luostarissa esitetään usein myös musiikkia.

Loretan luostari ja museo sijaitsevat Malá Stranan kaupunginosassa aivan Prahan linnan länsipuolella. Luostarille pääsee raitiovaunulla ja metrolla, ja se on lyhyen kävelymatkan päässä Kaarlensillalta. Luostariin on sisäänpääsymaksu, ja valokuvien ottamisesta on maksettava erillinen maksu. Luostari on avoinna joka päivä.


Alueen Loreta Praha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 658 majoitusliikettä kohteen Loreta Praha lähellä
Lindner Hotel Prague Castle 53 €
Lindner Hotel Prague Castle

Lindner Hotel Prague Castle

Strahovska 128, Praha
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. John Lennon -seinä ja Kaarlensilta ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 86 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandium Prague 94 €
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Roma Prague 77 €
    Hotel Roma Prague

    Hotel Roma Prague

    Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Michelangelo Grand Hotel Prague 112 €
     Michelangelo Grand Hotel Prague

     Michelangelo Grand Hotel Prague

     Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Questenberk 96 €
      Hotel Questenberk

      Hotel Questenberk

      Uvoz 15/155, Praha, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie ja Strahovin luostari ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Golden Star 95 €
       Hotel Golden Star

       Hotel Golden Star

       Nerudova 48, Historical centre, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strahovin luostari ja John Lennon -seinä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hradčanskán metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Savoy 200 €
        Hotel Savoy

        Hotel Savoy

        Keplerova 218/6, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaantie ja Strahovin luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dejvickán metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.