Löwenbräukeller avattiin yleisölle vuonna 1883 ravintolana ja pubina. Paikkaa oli käytetty sitä ennen vuosisatojen ajan ainoastaan oluen panemiseen. Löwenbräun tuotemerkki tunnetaan nykyisin ympäri maailman aidon saksalaisen oluen valmistajana.
Löwenbräulla on erityinen side Münchenin kuuluisaan Oktoberfestiin. Löwenbräun olutta on tarjoiltu tällä festivaalilla joka vuosi vuodesta 1810, ja sen aikaan on tarjolla panimon erityistä Oktoberfest-olutta. Nykyisin Löwenbräu sponsoroi Oktoberfestillä kahta suurta telttaa, ja Löwenbräun nimi liittyy yhä tiiviisti Münchenin ylpeään panimohistoriaan.
Löwenbräun panimossa ja pubissa on useita eri alueita, joista vierailijat voivat nauttia. Yksi paikan suosituimmista kohteista on valtava olutterassi, johon mahtuu kerrallaan jopa tuhat asiakasta. Lämpimämpinä kuukausina paikka on täynnä perinteisiin lederhoseneihin eli nahkahousuihin ja dirndl-mekkoihin pukeutuneita paikallisia asukkaita, jotka rentoutuvat puiden varjossa kylmästä juomastaan nauttien. Ravintola on ympäri vuoden hyvä paikka maistella baijerilaisen keittiön herkkuja. Jos haluat nauttia hienoista näkymistä olutterassille, suuntaa kattoterassille juomalle tai aterialle.
Alkuperäinen Löwenbräun olut valmistetaan Reinheitsgebotin eli vuonna 1516 säädetyn saksalaisen oluen puhtauslain mukaisesti. Lain tarkoituksena oli pitää poissa oluen valmistuksesta halvat ja usein epäterveelliset ainesosat, kuten sienet ja vihvilät. Sen sanotaan olevan maailman vanhin elintarviketurvallisuuslaki. Baijerilaiset panimot ovat ylpeitä näistä perinteistään, ja monet niistä suhtautuvat yhä vakavasti tähän lakiin.
Löwenbräun panimo on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Paikalle on vain 10 minuutin kävelymatka keskustasta, mutta alkoholijuomia nauttineet vastuuntuntoiset vierailijat käyttävät suoraan panimon edessä pysähtyviä raitiovaunuja.