Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Milanon luonnontieteellinen museo (Museo Civico di Storia Naturale di Milano)

Näe jättiläissimpukoita, dinosaurusten luurankoja ja kääpiönorsuja tässä luonnontieteellisessä museossa, joka lukeutuu koko Euroopan vanhimpiin. 

Tutustu dinosauruksiin, kiviin ja japanilaisiin jättiläistaskurapuihin tässä eräässä Euroopan merkittävimmässä luonnontieteellisessä museossa. Milanon luonnontieteellinen museo (Museo Civico di Storia Naturale di Milano) tarjoaa kaikkea mahdollista aina paleontologiasta ja mineralogiasta ihmiskuntaan, selkärankaisiin ja selkärangattomiin. Kattava kokoelma on jaettu 23 eri huoneeseen tässä klassisessa 1800-luvun italialaistyylisessä rakennuksessa sijaitsevassa museossa. Museo vetoaa varmasti sekä lapsiin että luonnontieteistä pitäviin ja jopa arkkitehtuurin ystäviin, sillä näyttelyt ovat monipuolisia ja rakennus ympäristöineen mahtipontinen.

Museo Civico di Storia Naturale di Milan perustettiin vuonna 1838, vuosi sen jälkeen, kun kuuluisa luonnontieteilijä Giuseppe de Crisforis kuoli ja testamenttasi kokoelmansa kaupungille. Nykyään museo on tunnettu erityisesti siitä, että sen näyttelyt soveltuvat kaikenikäisille koulutustasoon katsomatta, aina pikkulapsista aikuisiin. Voit lukea perustiedot kaikista esiteltävistä kohteista joko englanniksi tai italiaksi tai ostaa opaskirjan, josta saat tarkempia tietoja.

Aloita kierroksesi paleontologian kokoelmasta, joka on museon vetonaula. Voit kävellä jättimäisten dinosaurusten luurankojen keskellä ja lukea lisätietoja eri lajeista ja niiden elämästä. Bongaa vaikkapa stegosaurus, plateosaurus ja pahamaineinen Tyrannosaurus rex. Tutustu kahteen kääpiönorsuluurankoon, jotka löydettiin Sisilian saarelta.

Yleisön suosikkeihin lukeutuvat myös eläintieteellisen osion kaksi hyvin säilynyttä japanilaista jättiläistaskurapua. Nämä valtavat ravut voivat kasvaa jopa 3,8-metrisiksi. Sekä uros että naaras ovat vaikuttavia ilmestyksiä. Näet myös jättiläissimpukan ja 12-metrisen kaskelotin. Museon toisessa kerroksessa on täytettyjen eläimien kokoelma, jossa esitellään eläimiä kaikkialta Euroopasta.

Luonnontieteellinen museo sijaitsee Giardini Pubblici Indro Montanellin alueella, joka on suuri yleinen puisto Milanon keskustassa. Voit saapua museoon metrolla tai autolla, sillä lähikaduilla on tarjolla myös maksullisia pysäköintipaikkoja. Museo on suljettu maanantaina ja tiettyinä juhlapyhinä. Saat tarkemmat tiedot aukioloajoista museon verkkosivustosta. Sisäänpääsy on maksullinen.


Alueen Luonnontieteellinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 464 hotellia lähellä kohdetta Luonnontieteellinen museo
63 €
ibis Milano Centro

ibis Milano Centro

Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milan
3,6
/ 5 (336 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Piazza della Repubblica, Corso Como ja Teatro alla Scala sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Duomo di Milano ja Pinacoteca di Brera ovat myös 3 kilometrin päässä.

94 €
Michelangelo Hotel

Michelangelo Hotel

Piazza Luigi di Savoia, 6, Milan
4,3
/ 5 (960 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pirellin pilvenpiirtäjä ja Corso Como sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Duomo di Milano ja Teatro alla Scala ovat myös 3 kilometrin päässä.

112 €
Hotel Berna

Hotel Berna

Via Torriani Napo 18, Milan
4,5
/ 5 (1 361 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pirellin pilvenpiirtäjä ja Corso Como sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Duomo di Milano ja Teatro alla Scala ovat myös 3 kilometrin päässä.

172 €
Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione

P.za Fontana 3, Milan
4,2
/ 5 (417 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

San Bernardino alle Ossan kirkko, Duomo di Milano ja Piazza del Duomo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Galleria Vittorio Emanuele II ja Teatro alla Scala ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

129 €
NH Milano Touring

NH Milano Touring

Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milan
4,0
/ 5 (315 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Piazza della Repubblica ja Corso Como sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Duomo di Milano ja Teatro alla Scala ovat myös 2 kilometrin päässä.

191 €
NH Collection Milano President

NH Collection Milano President

Largo Augusto, 10, Milan
4,4
/ 5 (327 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

MUDEC – Museo delle Culture on 3,5 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista.

139 €
Hotel Brunelleschi

Hotel Brunelleschi

Via Flavio Baracchini 12, Milan
4,2
/ 5 (750 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Palazzo Reale ja Duomo di Milano sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza del Duomo ja Galleria Vittorio Emanuele II ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

97 €
Andreola Central Hotel

Andreola Central Hotel

Via Domenico Scarlatti, 24, Milan
4,0
/ 5 (332 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Piazza Lima ja Pirellin pilvenpiirtäjä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Duomo di Milano ja Corso Como ovat myös 3 kilometrin päässä.