Milanon luonnontieteellinen museo (Museo Civico di Storia Naturale di Milano)

Näe jättiläissimpukoita, dinosaurusten luurankoja ja kääpiönorsuja tässä luonnontieteellisessä museossa, joka lukeutuu koko Euroopan vanhimpiin. 

Tutustu dinosauruksiin, kiviin ja japanilaisiin jättiläistaskurapuihin tässä eräässä Euroopan merkittävimmässä luonnontieteellisessä museossa. Milanon luonnontieteellinen museo (Museo Civico di Storia Naturale di Milano) tarjoaa kaikkea mahdollista aina paleontologiasta ja mineralogiasta ihmiskuntaan, selkärankaisiin ja selkärangattomiin. Kattava kokoelma on jaettu 23 eri huoneeseen tässä klassisessa 1800-luvun italialaistyylisessä rakennuksessa sijaitsevassa museossa. Museo vetoaa varmasti sekä lapsiin että luonnontieteistä pitäviin ja jopa arkkitehtuurin ystäviin, sillä näyttelyt ovat monipuolisia ja rakennus ympäristöineen mahtipontinen.

Museo Civico di Storia Naturale di Milan perustettiin vuonna 1838, vuosi sen jälkeen, kun kuuluisa luonnontieteilijä Giuseppe de Crisforis kuoli ja testamenttasi kokoelmansa kaupungille. Nykyään museo on tunnettu erityisesti siitä, että sen näyttelyt soveltuvat kaikenikäisille koulutustasoon katsomatta, aina pikkulapsista aikuisiin. Voit lukea perustiedot kaikista esiteltävistä kohteista joko englanniksi tai italiaksi tai ostaa opaskirjan, josta saat tarkempia tietoja.

Aloita kierroksesi paleontologian kokoelmasta, joka on museon vetonaula. Voit kävellä jättimäisten dinosaurusten luurankojen keskellä ja lukea lisätietoja eri lajeista ja niiden elämästä. Bongaa vaikkapa stegosaurus, plateosaurus ja pahamaineinen Tyrannosaurus rex. Tutustu kahteen kääpiönorsuluurankoon, jotka löydettiin Sisilian saarelta.

Yleisön suosikkeihin lukeutuvat myös eläintieteellisen osion kaksi hyvin säilynyttä japanilaista jättiläistaskurapua. Nämä valtavat ravut voivat kasvaa jopa 3,8-metrisiksi. Sekä uros että naaras ovat vaikuttavia ilmestyksiä. Näet myös jättiläissimpukan ja 12-metrisen kaskelotin. Museon toisessa kerroksessa on täytettyjen eläimien kokoelma, jossa esitellään eläimiä kaikkialta Euroopasta.

Luonnontieteellinen museo sijaitsee Giardini Pubblici Indro Montanellin alueella, joka on suuri yleinen puisto Milanon keskustassa. Voit saapua museoon metrolla tai autolla, sillä lähikaduilla on tarjolla myös maksullisia pysäköintipaikkoja. Museo on suljettu maanantaina ja tiettyinä juhlapyhinä. Saat tarkemmat tiedot aukioloajoista museon verkkosivustosta. Sisäänpääsy on maksullinen.


Tutustu kohteeseen Milano (ja lähialueet)


Lähellä sijaitsevat hotellit

10 parasta hotellia lähimpänä kohdetta: Luonnontieteellinen museo


Suosituimmat hotellit

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Luonnontieteellinen museo

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Luonnontieteellinen museo