Málaga – hotellit

Näytä kaikki 870 hotellia kohteessa Málaga
Sahara Sunset Club by Diamond Resorts
Sahara Sunset Club by Diamond Resorts

Avenida Rocio Jurado, Benalmadena 29630

3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (687 arvostelua)

Castillo de Bil-Bil, Parque de la Paloma ja Selwo Marina sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle …

29 €
Sunset Beach Club
Sunset Beach Club

Avenida del Sol, 5, Benalmadena 29630

4.0 kautta 5.0
4 / 5 (199 arvostelua)

Castillo de Bil-Bil, Selwo Marina ja Las Yucasin ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta …

Hae hinnat
AC Hotel Málaga Palacio by Marriott
AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

Cortina Del Muelle 1, Malaga 29015

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (928 arvostelua)

Palacio Episcopal ja Málagan tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan …

Hae hinnat
Picasso Suites Málaga
Picasso Suites Málaga

San Agustín, 11, Malaga 29015

4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (96 arvostelua)

Málagan Picasso-museo, Málagan tuomiokirkko ja Málagan amfiteatteri sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistosta. …

66 €
Room Mate Valeria
Room Mate Valeria

Plaza del Poeta Alfonso Canales, 5, Malaga 29001

4.0 kautta 5.0
4,7 / 5 (162 arvostelua)

Málagan satama, Málagan tuomiokirkko ja Málagan amfiteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä …

78 €
La Barracuda
La Barracuda

Avd. de Espana, 1-3 y 5, Torremolinos 29620

3.0 kautta 5.0
3,4 / 5 (622 arvostelua)

Playa El Saltillo ja La Carihuela ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Puerto Marina …

42 €
Royal Oasis Club at Pueblo Quinta by Diamond Resorts
Royal Oasis Club at Pueblo Quinta by Diamond Resorts

Avenida García Lorca No: 8, Benalmadena 29630

3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (367 arvostelua)

Castillo de Bil-Bil, Parque de la Paloma ja Selwo Marina sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. …

44 €
First Flatotel International
First Flatotel International

Ronda del Golf Oeste 75, Urb.Torrequebr, Benalmadena 29630

4.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (364 arvostelua)

Las Yucasin ranta, Playa de la Viborilla ja Playa de Benalnatura ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä …

42 €
Hotel IPV Palace & Spa
Hotel IPV Palace & Spa

Autovia A7, km 207, Fuengirola 29640

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (551 arvostelua)

Castillo Sohail ja Fuengirola Adventure Golf ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä …

Hae hinnat
Hostel Málaga City
Hostel Málaga City

Calle Álamos 14, Malaga 29013

2.0 kautta 5.0
1 / 5 (1 arvostelua)

Museo Interactivo de la Música ja Picasson synnyinkoti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Málaga …

20 €

Málaga – viimeaikaiset arvostelut

Piilota sisältö

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Málaga, Espanja

Hotellit Málagalla: Málaga on Espanjan etelärannikolla Andalusiassa sijaitseva kaupunki, joka on Costa del Solin alueen suurin. Kesäisin kaupunki ja sen läheiset alueet ovat todella suosittuja matkailijoiden keskuudessa, mutta Málagalta löytyy paljon nähtävää ja tekemistä rantalomailun lisäksi. Málagan hotellit tarjoavatkin jokaiselle jotakin. Vaihtoehtoja löytyy aina halvoista hostelleista ja majataloista aina viiden tähden luksusmajoitukseen asti.

Málagan historia ulottuu noin 2800 vuoden päähän, joten se on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Málagan perustivat foinikialaiset noin 770 eea., ja 6. vuosisadalta eea. lähtien se oli Karthagon alaisuudessa. Vuodesta 218 eea. kaupunkia. hallitsi Rooman tasavalta ja myöhemmin Rooman valtakunta. Rooman imperiumin kaaduttua kaupunki oli islamilaisen hallussa 800 vuotta, mutta vuonna 1487 se siirtyi kristityille Reconquistan jälkeen. Foinikialais-, roomalais- ja arabialaisajalta peräisin olevat arkeologiset jäänteet ja monumentit tekevät kaupungin historiallisesta keskustasta ulkoilmamuseon, jossa sen 3000-vuotinen rikas historia on näytteillä.

Nähtävää ja koettavaa

Málagan historiallinen keskusta ulottuu etelässä satamaan ja pohjoisessa sitä ympäröivät Montes de Málagan vuoret. Kaupungin vanhimmat arkkitehtoniset jäänteet ovat foinikialaisten rakentamat kaupungin muurit, jotka ovat edelleen nähtävissä Museo Picasso Málagan kellarissa. Lisäksi Málagan 1. vuosisadalta eea. peräisin oleva roomalaisteatteri löydettiin uudelleen vuonna 1951.

Loistava tapa tutustua Málagan tärkeimpiin nähtävyyksiin on seurata suosittua kävelyreittiä, joka johtaa mäkeä ylös Gibralfaron linnalle, ja tarjoaa mahtavat näkymät yli kaupungin. Linna on Alcazaban vanhan palatsi vieressä, joka puolestaan on Málagan keskikaupungin vieressä. Muita lähellä sijaitsevia nähtävyyksiä ovat roomalainen teatteri, vanha juutalaisten asuinalue, Málagan katedraali ja mudéjar-tyylinen Santiagon kirkko. Toinen suosittu kävelyreitti seurailee Paseo del Parquea, puiston reunalla kulkevaa rantakatua satamaan, ja päättyy Calle Lariosiin, joka on kaupungin tärkein kauppakatu.

Maurit jättivät jälkipolville Málagaa hallitsevan Castillo de Gibralfaron linnan, joka on yhteydessä Alcazabaan, alempaan linnoitukseen ja kuninkaalliseen asuntoon. Molemmat rakennettiin 1000-luvulla ja niitä laajennettiin 1200- ja 1300-luvuilla. Alcazaba sijaitsee kukkulalla kaupungin sisällä. Alun perin se rakennettiin puolustamaan kaupunkia merirosvoilta, ja se on nykyään Espanjan parhaiten säilynyt tämäntyyppinen rakennus. Sekä Alcazabasta että Gibralfarosta on upeat näkymät kaupunkiin. Jos sinulla on aikaa vierailla vain jommassakummassa, kannattaa käydä Alcazabassa, koska sinne on helpompaa päästä.

Muihin kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin kuuluu Pablo Picasson syntymäkoti ja Museo Picasso Málaga sekä Carmen Thyssenin museo. Picasson syntymäkodissa on näytteillä esineitä ja maalauksia, jotka tämä yksi viime vuosisadan kuuluisimmista maalasi nuoruudessaan. Picasso-museossa taas on esillä Picasson maalauksia, ja siellä järjestetään erilaisia näyttelyitä. Museo Carmen Thyssenissä on esillä loistava kokoelma espanjalaisia maalauksia 1800–1900-luvuilta.

Liikenneyhteydet

Málagan kansainvälinen lentokenttä, Málaga – Costa Del Sol, sijaitsee 8 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Lentokentältä pääsee Málagaan ja lähiseuduille bussilla, junalla tai taksilla.

Málagan keskusta on tarpeeksi pieni, jotta siihen voi tutustua helposti kävellen. Toinen loistava tapa tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröivään alueeseen on kokeilla Málagan useita uusia pyöräteitä. Málagan historiallinen keskusta on suljettu moottoriajoneuvoilta, mikä tekee pyöräilystä paljon turvallisempaa kuin aikaisemmin. Myös useat muut alueet, kuten bulevardi ja satama-alue, ovat auki vain jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Kaksi kilometriä pitkä bulevardi on tarpeeksi leveä pyöräilijöille, jotta pyöräilystä voi todella nauttia rentouttavalla tavalla.

Jos haluat tutustua keskustaa kaukaisempiin alueisiin, voit käyttää kaupungin busseja. Myös metro on tämän tekstin kirjoitushetkellä rakenteilla, mutta valmistumisajankohta ei ole vielä tiedossa.

Hotellivaraus Málagalla

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Málagalla. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Málagalla. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Málagalla.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Málagalla haluaminasi päivinä.