Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Málagan Picasso-museo

Picasso-museo sijaitsee 1500-luvulla rakennetussa Palacio de Buenavistan palatsissa ja esittelee Málagan tunnetuimman taiteilijan elämää ja taideteoksia.

Málagan vanhan kaupungin sydämessä majaileva Picasso-museo on suurenmoinen kunnianosoitus paikalliselle kuvataiteen suuruudelle: Pablo Picassolle. Museossa voit tutustua maailmankuulun maalarin ja kuvanveistäjän lähes 300 teokseen. Nähtävillä on varhaisia maisemaluonnoksia 1800-luvulta, kubistisia impressioita ja 1900-luvun modernistisia muotokuvia. Samalla voit ihailla myös museorakennuksen, 1500-luvun suureellisen Palacio de Buenavistan palatsin ylväitä piirteitä. 

Pablo Picasso syntyi Málagassa vuonna 1881 ja vietti kaupungissa lapsuutensa. Myöhemmin hän palasi kotikaupunkiinsa vain lyhyiksi ajoiksi, mutta yhteys Málagaan säilyi eliniän. Vuonna 1953 Picasso ilmoittikin toivovansa, että hänen töitään esiteltäisiin Málagassa. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Picasso kuoli – näkemättä taidemuseon valmistuvan. Vuonna 2003 hänen toiveensa saatiin viimein toteutettua. 

Taidemuseon kokoelmat esittelevät kahdeksan vuosikymmentä Picasson laajasta ja vaihtelevasta tuotannosta. Esillä olevat työt ovat pääasiassa taiteilijan perillisten lahjoituksia tai lainassa heiltä. 

Kuljeskele kattavissa gallerioissa, joissa käsitellään Picasson lapsena tekemiä luonnoksia, hahmottelevia piirroksia, veistoksia, keramiikkaa ja etsauksia, mullistavia modernistisia maalauksia ja lopulta taiteilijan viimeisiä töitä 1970-luvulta. Picasso muutti tavan, jolla ihmiset näkevät taiteen. Kautta maailman hänet tunnustetaan yhdeksi kuvataiteen suurista mestareista. Picasso erottui muista niin varhaisten akateemisten tutkielmiensa kuin vallankumouksellisten kubististen ja primitististen vaiheidensa aikana. 

Voit perehtyä syvemminkin Picasson vaikutukseen moderniin taiteeseen tutustumalla Picasso-museon kirjaston ja kirjakaupan laajaan taidehistoriallisten kirjojen valikoimaan.

Viivähdä ennen lähtöäsi vielä Picasso-museon kahvilassa ja nauti puutarhassa tyypillisiä andalusialaisia herkkuja tai lasillinen espanjalaista viiniä. Illan tullen voit palata museoon kuuntelemaan seminaareja, runonlausuntaa tai musiikkiesityksiä. 

Málagan Picasso-museo on auki kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin, joulupäivänä ja uudenvuodenpäivänä. Museo on auki alkuiltaan saakka. Museoon on pieni pääsymaksu, paitsi sunnuntai-iltapäivisin ennen sulkeutumisaikaa. Museo on lähellä Paseo Parquen bussikeskusta.


Alueen Málagan Picasso-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 571 majoitusliikettä kohteen Málagan Picasso-museo lähellä
Barceló Malaga Hotel 108 €
Barceló Malaga Hotel

Barceló Malaga Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Molina Lario Hotel 110 €
  Molina Lario Hotel

  Molina Lario Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palacio Episcopal ja Calle Larios sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   AC Hotel Málaga Palacio by Marriott 98 €
   AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

   AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    MIMMA ja Málagan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan amfiteatteri ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Gran Hotel Miramar 225 €
    Gran Hotel Miramar

    Gran Hotel Miramar

      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mariposa Hotel Malaga 104 €
     Mariposa Hotel Malaga

     Mariposa Hotel Malaga

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      MIMMA ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan amfiteatteri ja Málagan Picasso-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sallés Hotel Málaga Centro 85 €
      Sallés Hotel Málaga Centro

      Sallés Hotel Málaga Centro

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carmen Thyssen -museo, Málagan Picasso-museo ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Guadalmedinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel 132 €
       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Carmen Thyssen -museo ja Calle Larios sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guadalmedinan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Picasso Suites Málaga Apartamento 71 €
        Picasso Suites Málaga Apartamento

        Picasso Suites Málaga Apartamento

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Picasson synnyinkoti ja Calle Larios ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.