Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Málagan Picasso-museo

Picasso-museo sijaitsee 1500-luvulla rakennetussa Palacio de Buenavistan palatsissa ja esittelee Málagan tunnetuimman taiteilijan elämää ja taideteoksia.

Málagan vanhan kaupungin sydämessä majaileva Picasso-museo on suurenmoinen kunnianosoitus paikalliselle kuvataiteen suuruudelle: Pablo Picassolle. Museossa voit tutustua maailmankuulun maalarin ja kuvanveistäjän lähes 300 teokseen. Nähtävillä on varhaisia maisemaluonnoksia 1800-luvulta, kubistisia impressioita ja 1900-luvun modernistisia muotokuvia. Samalla voit ihailla myös museorakennuksen, 1500-luvun suureellisen Palacio de Buenavistan palatsin ylväitä piirteitä. 

Pablo Picasso syntyi Málagassa vuonna 1881 ja vietti kaupungissa lapsuutensa. Myöhemmin hän palasi kotikaupunkiinsa vain lyhyiksi ajoiksi, mutta yhteys Málagaan säilyi eliniän. Vuonna 1953 Picasso ilmoittikin toivovansa, että hänen töitään esiteltäisiin Málagassa. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Picasso kuoli – näkemättä taidemuseon valmistuvan. Vuonna 2003 hänen toiveensa saatiin viimein toteutettua. 

Taidemuseon kokoelmat esittelevät kahdeksan vuosikymmentä Picasson laajasta ja vaihtelevasta tuotannosta. Esillä olevat työt ovat pääasiassa taiteilijan perillisten lahjoituksia tai lainassa heiltä. 

Kuljeskele kattavissa gallerioissa, joissa käsitellään Picasson lapsena tekemiä luonnoksia, hahmottelevia piirroksia, veistoksia, keramiikkaa ja etsauksia, mullistavia modernistisia maalauksia ja lopulta taiteilijan viimeisiä töitä 1970-luvulta. Picasso muutti tavan, jolla ihmiset näkevät taiteen. Kautta maailman hänet tunnustetaan yhdeksi kuvataiteen suurista mestareista. Picasso erottui muista niin varhaisten akateemisten tutkielmiensa kuin vallankumouksellisten kubististen ja primitististen vaiheidensa aikana. 

Voit perehtyä syvemminkin Picasson vaikutukseen moderniin taiteeseen tutustumalla Picasso-museon kirjaston ja kirjakaupan laajaan taidehistoriallisten kirjojen valikoimaan.

Viivähdä ennen lähtöäsi vielä Picasso-museon kahvilassa ja nauti puutarhassa tyypillisiä andalusialaisia herkkuja tai lasillinen espanjalaista viiniä. Illan tullen voit palata museoon kuuntelemaan seminaareja, runonlausuntaa tai musiikkiesityksiä. 

Málagan Picasso-museo on auki kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin, joulupäivänä ja uudenvuodenpäivänä. Museo on auki alkuiltaan saakka. Museoon on pieni pääsymaksu, paitsi sunnuntai-iltapäivisin ennen sulkeutumisaikaa. Museo on lähellä Paseo Parquen bussikeskusta.


Alueen Málagan Picasso-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 419 majoitusliikettä kohteen Málagan Picasso-museo lähellä
Petit Palace Plaza Malaga Hotel 116 €
Petit Palace Plaza Malaga Hotel

Petit Palace Plaza Malaga Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de la Constitución, Fuente de Génova ja Palacio Episcopal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Carmen Thyssen -museo ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Gran Hotel Miramar 315 €
  Gran Hotel Miramar

  Gran Hotel Miramar

    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   AC Hotel Málaga Palacio by Marriott 120 €
   AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

   AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    MIMMA ja Málagan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan amfiteatteri ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Room Mate Larios Hotel 90 €
    Room Mate Larios Hotel

    Room Mate Larios Hotel

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de la Constitución ja Calle Larios sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Molina Lario Hotel 148 €
     Molina Lario Hotel

     Molina Lario Hotel

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palacio Episcopal ja Calle Larios sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sallés Hotel Málaga Centro 122 €
      Sallés Hotel Málaga Centro

      Sallés Hotel Málaga Centro

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carmen Thyssen -museo, Málagan Picasso-museo ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Guadalmedinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Picasso Suites Málaga Apartamento
       Picasso Suites Málaga Apartamento

       Picasso Suites Málaga Apartamento

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Picasson synnyinkoti ja Calle Larios ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Soho Boutique Museo 81 €
        Soho Boutique Museo

        Soho Boutique Museo

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Alcazaba ja Picasson synnyinkoti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.