Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Neitsyt Marian ilmestyskirkko

Historiallisesti merkittävä Neitsyt Marian ilmestyskirkko on kuuluisa maineikkaasta kuninkaallisesta menneisyydestään ja kauniista arkkitehtuuristaan.

Kuuluisa Neitsyt Marian ilmestyskirkko on yksi Moskovan maamerkeistä ja paikka, jossa Venäjän kuninkaalliset rukoilivat, tunnustivat syntejään ja vihittiin. Venäjän ortodoksisen Neitsyt Marian ilmestyskirkon kuninkaalliset yhteydet ovat kieltämättä kiehtovat, mutta myös kirkon mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja taideteokset kiinnostavat monia vierailijoita.

Nykyinen rakennus on peräisin kirkon rakentamisen vuonna 1484 käynnistäneen Iivana III:n aikakaudelta. Kreikkalais- ja venäläistyylinen kirkko valmistui vuonna 1489. Iivana julma uudisti kirkkoa 1500-luvulla, mutta hän ei saanut enää astua katedraaliin sen etuovesta sen jälkeen, kun hän oli rikkonut uskonnollista lakia monilla avioliitoillaan. Kirkon kaakkoispuolelle rakennettiin myöhemmin ovisyvennys, josta Iivana julma pystyi livahtamaan sisään.

Vietä hetki ihaillen kirkon tunnistettavaa julkisivua. Kiinnitä huomiota yhdeksään kultaiseen kupoliin, joista jokaisen päällä on krusifiksi, ja kimaltelevia kultaisia kupoleita täydentävään upean valkoiseen julkisivuun. Kirkon sisällä voit ihailla sen päänähtävyyksiin kuuluvaa ikonostaasia eli uskonnollisten taideteosten peittämää kuvaseinää. Ihaile pyhiä maalauksia yli 500 vuoden ajalta. Niiden joukossa on venäläisen ikonitaiteen mestarin Andrei Rubljovin teoksina pidettäviä ja 1500-luvulla maalanneen Feodosin töitä. Lisäksi ikonostaasissa sanotaan olevan kuuluisten taiteilijoiden Theofanes Kreikkalaisen ja Prokhor Gorodetsilaisen teoksia.

Katedraalin keskiosassa on kiehtova agaatinvärinen jaspislattia. Se oli ehkä lahja Persian shaahilta. Laskeudu kirkon kellariin, jossa voit perehtyä Venäjän hallinnolliseen keskukseen Kremliin. Kellarin näyttelyssä on esillä Kremliin liittyviä materiaaleja 1100–1300-luvuilta.

Käy ennen alueelta poistumistasi myös katedraaliaukion muissa kirkoissa. Aukiolla on muiden hienojen rakennusten lisäksi Uspenskin katedraali, Arkkienkelin katedraali ja Rizpoloženijan kirkko.

Neitsyt Marian ilmestyskirkko sijaitsee lähellä Aleksandrovski sadin metroasemaa. Osta yhdistelmälippu, jolla pääset katedraaliaukion kaikkiin nähtävyyksiin. Aukio on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Marian ilmestyksen katedraali opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 886 majoitusliikettä kohteen Marian ilmestyksen katedraali lähellä
Hotel Metropol Moscow 191 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  President-Hotel 92 €
  President-Hotel

  President-Hotel

  B. Yakimanka 24, Moskova
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Uusi Tretyakovin galleria - modernin taiteen museo ja Tretjakovin galleria sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puškinin taidemuseo ja Moskovan Kreml ovat myös 2 kilometrin päässä. Poljankan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oktjabrskajan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow 168 €
   Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

   Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

   15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bolšoi-teatteri ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Kremlin asehuone ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Borovitskajan asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Baltschug Kempinski Moscow 204 €
    Hotel Baltschug Kempinski Moscow

    Hotel Baltschug Kempinski Moscow

    Ul. Balchug 1, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Zarjadjen puisto, Moskovan Kreml ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tretjakovin galleria ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Ritz-Carlton, Moscow 340 €
     The Ritz-Carlton, Moscow

     The Ritz-Carlton, Moscow

     Tverskaya Street 3, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bolšoi-teatteri ja TsUM — keskustavaratalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Manezh-aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Matreshka Hotel 48 €
      Matreshka Hotel

      Matreshka Hotel

      Teatralniy Proezd, 3, Bld. 3, Moskova, Moscow
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bolšoi-teatteri ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Revoljutsiin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marriott Moscow Grand Hotel 85 €
       Marriott Moscow Grand Hotel

       Marriott Moscow Grand Hotel

       26/1, Tverskaya Street, Moskova
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tšaikovski-konserttitalo ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Leninin mausoleumi ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pentahotel Moscow, Arbat 78 €
        Pentahotel Moscow, Arbat

        Pentahotel Moscow, Arbat

        Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lotte Plazan ostoskeskus, Puškinin taidemuseo ja Moskovan Kreml sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kremlin asehuone ja Punainen tori ovat myös 3 kilometrin päässä. Arbatskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arbatskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.