Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Neitsyt Marian ilmestyskirkko

Historiallisesti merkittävä Neitsyt Marian ilmestyskirkko on kuuluisa maineikkaasta kuninkaallisesta menneisyydestään ja kauniista arkkitehtuuristaan.

Kuuluisa Neitsyt Marian ilmestyskirkko on yksi Moskovan maamerkeistä ja paikka, jossa Venäjän kuninkaalliset rukoilivat, tunnustivat syntejään ja vihittiin. Venäjän ortodoksisen Neitsyt Marian ilmestyskirkon kuninkaalliset yhteydet ovat kieltämättä kiehtovat, mutta myös kirkon mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja taideteokset kiinnostavat monia vierailijoita.

Nykyinen rakennus on peräisin kirkon rakentamisen vuonna 1484 käynnistäneen Iivana III:n aikakaudelta. Kreikkalais- ja venäläistyylinen kirkko valmistui vuonna 1489. Iivana julma uudisti kirkkoa 1500-luvulla, mutta hän ei saanut enää astua katedraaliin sen etuovesta sen jälkeen, kun hän oli rikkonut uskonnollista lakia monilla avioliitoillaan. Kirkon kaakkoispuolelle rakennettiin myöhemmin ovisyvennys, josta Iivana julma pystyi livahtamaan sisään.

Vietä hetki ihaillen kirkon tunnistettavaa julkisivua. Kiinnitä huomiota yhdeksään kultaiseen kupoliin, joista jokaisen päällä on krusifiksi, ja kimaltelevia kultaisia kupoleita täydentävään upean valkoiseen julkisivuun. Kirkon sisällä voit ihailla sen päänähtävyyksiin kuuluvaa ikonostaasia eli uskonnollisten taideteosten peittämää kuvaseinää. Ihaile pyhiä maalauksia yli 500 vuoden ajalta. Niiden joukossa on venäläisen ikonitaiteen mestarin Andrei Rubljovin teoksina pidettäviä ja 1500-luvulla maalanneen Feodosin töitä. Lisäksi ikonostaasissa sanotaan olevan kuuluisten taiteilijoiden Theofanes Kreikkalaisen ja Prokhor Gorodetsilaisen teoksia.

Katedraalin keskiosassa on kiehtova agaatinvärinen jaspislattia. Se oli ehkä lahja Persian shaahilta. Laskeudu kirkon kellariin, jossa voit perehtyä Venäjän hallinnolliseen keskukseen Kremliin. Kellarin näyttelyssä on esillä Kremliin liittyviä materiaaleja 1100–1300-luvuilta.

Käy ennen alueelta poistumistasi myös katedraaliaukion muissa kirkoissa. Aukiolla on muiden hienojen rakennusten lisäksi Uspenskin katedraali, Arkkienkelin katedraali ja Rizpoloženijan kirkko.

Neitsyt Marian ilmestyskirkko sijaitsee lähellä Aleksandrovski sadin metroasemaa. Osta yhdistelmälippu, jolla pääset katedraaliaukion kaikkiin nähtävyyksiin. Aukio on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi torstaisin.


Alueen Marian ilmestyksen katedraali opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 186 majoitusliikettä kohteen Marian ilmestyksen katedraali lähellä
Hotel Metropol Moscow 144 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow 136 €
  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Punainen tori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Aleksandrovski sadin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pentahotel Moscow, Arbat 66 €
   Pentahotel Moscow, Arbat

   Pentahotel Moscow, Arbat

   Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lotte Plazan ostoskeskus, Puškinin taidemuseo ja Vapahtaja Kristuksen katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Kremlin asehuone ovat myös 2 kilometrin päässä. Arbatskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arbatskajan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marriott Moscow Grand Hotel 85 €
    Marriott Moscow Grand Hotel

    Marriott Moscow Grand Hotel

    26/1, Tverskaya Street, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tšaikovski-konserttitalo, Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     President-Hotel 77 €
     President-Hotel

     President-Hotel

     B. Yakimanka 24, Moskova
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Uusi Tretyakovin galleria - modernin taiteen museo, Tretjakovin galleria ja Vapahtaja Kristuksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puškinin taidemuseo ja Moskovan Kreml ovat myös 2 kilometrin päässä. Poljankan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oktjabrskajan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Golden Ring Hotel 63 €
      Golden Ring Hotel

      Golden Ring Hotel

      5 Smolenskaya Street, Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ulkoministeriö ja Arbat-katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vapahtaja Kristuksen katedraali ja Puškinin taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Smolenskajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kievskin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Ritz-Carlton, Moscow 440 €
       The Ritz-Carlton, Moscow

       The Ritz-Carlton, Moscow

       Tverskaya Street 3, Moskova
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Manezh-aukio, Bolšoi-teatteri ja GUM-tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Baltschug Kempinski Moscow 203 €
        Hotel Baltschug Kempinski Moscow

        Hotel Baltschug Kempinski Moscow

        Ul. Balchug 1, Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zarjadjen puisto, Moskovan Kreml ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tretjakovin galleria ja Leninin mausoleumi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Novokuznetskajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tretjakovskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.