MarupeLatvia

Image for Default Image

Koe Marupe

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Latvian kansalliskirjasto ja Riian katedraali, jotka ovat vain pari tämän kohteen monista suosituista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Marupe

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Wellton Riverside SPA Hotel
Wellton Riverside SPA Hotel
4 out of 5
11. Novembra Krastmala, 33, Riika
57 €
per night
Jan 12 - Jan 13

Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta ...

4.4/5Wonderful! (321 arvostelua)

"Siistit huoneet ja yleiset tilat. Hyvä aamiainen. Spa osasto oli siisti. Miinusta siitä, että kylpytakeille oli ihan liian vähän naulakoita."…"

Arvosteltu 28.10.2019

Wellton Riverside SPA Hotel
Wellton Centrum Hotel & Spa
Wellton Centrum Hotel & Spa
4 out of 5
33 Kaleju Street, Riika
53 €
per night
Jan 12 - Jan 13

Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja ...

4.4/5Excellent! (2,114 arvostelua)

"Hotellin sijainti todella hyvä, vanhassa kaupungissa, hyvä ostoskeskus kadun toisella puolella. Hotelli oli ihan hyvä, mutta miinusta hotellin kovasta sängystä, aamiainen todella perus"…"

Arvosteltu 9.9.2019

Wellton Centrum Hotel & Spa
Wellton Riga Hotel & SPA
Wellton Riga Hotel & SPA
4.5 out of 5
Valnu street 49, Riika
51 €
per night
Jan 12 - Jan 13

Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja ...

4.3/5Excellent! (1,708 arvostelua)

"Loistava sijainti. Hoteĺlin vierestä bussi lentokentälle. Runsas aamiainen ja riittävästi henkilökuntaa aamiaishuoneessa."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Wellton Riga Hotel & SPA

Popular things to do in Marupe

Jūrmalan ranta
Image for Jūrmalan ranta
trover photo by Rūdolfs Markss

Jūrmalan ranta

4.5/5(80 reviews)

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Jurmala sijaitsevalla suositulla rannalla Jūrmalan ranta. Kuljeksi alueen rannikolla tai vieraile kylpylöissä.

Pyhän Pietarin kirkko
Image for Pyhän Pietarin kirkko

Pyhän Pietarin kirkko

4/5(190 reviews)

Riian korkein kirkko on omistettu kaupungin suojeluspyhimykselle. Juuri siellä voit tutustua uusimpiin taideteoksiin, nauttia konserteista ja mahtavista näköaloista yli Latvian pääkaupungin.

Vapauden muistomerkki
Image for Vapauden muistomerkki

Vapauden muistomerkki

4/5(269 reviews)

Riian vanhan kaupungin läheisyydessä sijaitseva suuri, historiallinen monumentti on äärimmäisen tärkeä kansallinen symboli, jonka juurella järjestetään monia virallisia seremonioita.

Riian katedraali
Image for Riian katedraali

Riian katedraali

4/5(207 reviews)

Opi lisää paikallisesta historiasta vierailemalla kohteessa Riian katedraali, joka on kohteessa Riika sijaitseva tunnettu historiallinen alue. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja kauppoihin.

Kolme veljestä
Image for Kolme veljestä
trover photo by Megan Ane

Kolme veljestä

4/5(133 reviews)

Opi lisää paikallisesta historiasta vierailemalla kohteessa Kolme veljestä, joka on kohteessa Riika sijaitseva tunnettu historiallinen alue. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja kauppoihin.

Pieni kiltatalo
Image for Pieni kiltatalo

Pieni kiltatalo

4/5(77 reviews)

Opi lisää paikallisesta historiasta vierailemalla kohteessa Pieni kiltatalo, joka on kohteessa Riika sijaitseva tunnettu historiallinen alue. Vieraile tämän kulttuuristaan tunnetun alueen kaupoissa ja vaikuttavassa katedraalissa.