Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meiji Jingun pyhäkkö

Tämä rakastetulle keisarille omistettu pyhäkkö sijaitsee suuressa puistossa, johon on istutettu tuhansia puita kaikkialta Japanista.

Meiji Jingun pyhäkkö saattaa olla Tokion suosituin pyhäkkö. Se on omistettu keisari Meijille, joka oli Japanin ensimmäinen johtaja Tokugawa-shogunaatin kukistumisen jälkeen. Pyhäkössä järjestetään useita festivaaleja, häitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Vaikka pyhäkkö on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa, siellä vallitsee rauhan ja hiljaisuuden ilmapiiri. 

Astu pyhäkön alueelle 1 500 vuotta vanhasta japaninsypressistä rakennetun, 12 metriä korkean torii-portin kautta ja kävele noin 10 minuutin matka pyhäkkörakennusten luo. Pysähdy puhdistautumislähteellä pyhäkön sisäänkäynnin luona, nosta vähän vettä kauhalla ja pese kätesi ja suusi. 

Keisari Meijin valtakausi vuosina 1868–1912 oli merkittävä ajanjakso Japanin historiassa, sillä se päätti maan feodaalikauden ja aloitti modernin Japanin valtion. Pyhäkkö rakennettiin kohta tämän jälkeen vuonna 1920, mutta se tuhoutui toisen maailmansodan ilmaiskuissa. Nykyinen pyhäkkö on taidokas jäljennös vuodelta 1958.

Kirjoita pyhäkössä rukouksesi tai toiveesi paperinpalalle ja sido se rukousseinään tai kirjoita toiveesi ema-puulevylle ja kiinnitä se suuren kamferipuun edessä olevaan rukouslevyyn. Voit lähettää rukouksen myös heittämällä kolikon uhriastiaan. Muista kumartaa kaksi kertaa, taputtaa käsiäsi kahdesti ja kumartaa uudelleen kolikon pudottamisen jälkeen.  

Kävele hiljakseen pyhäköstä haarautuvilla rauhallisilla kävelypoluilla. Pyhäkköä ympäröivässä metsässä on yli 100 000 puuta, jotka istutettiin eri puolilta Japania tuoduista taimista pyhäkön rakentamisen yhteydessä. Ihaile keisarin ja keisarinnan esineistöä pyhäkköalueen pohjoispään museossa. Kesäkuun puolenvälin tienoilla voit nauttia kukkaloistosta iiristen puhjetessa kukkaan eteläpään sisäpuutarhassa.

Pyhäkköön kannattaa tulla sunnuntaiaamuna, jolloin saatat päästä todistamaan perinteistä šintolaista hääseremoniaa. Meiji Jingun pyhäkkö on lyhyen kävelymatkan päässä Harajukun asemalta. Pyhäkkö on auki päivittäin auringonnoususta auringonlaskuun, ja sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Meiji-temppeli opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 914 majoitusliikettä kohteen Meiji-temppeli lähellä
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower 58 €
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokio, Tokio
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tokion metropolin hallintorakennus on 1 kilometrin ja Meiji-temppeli on 2,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tokion keisarillinen palatsi ja Tokion keskusta ovat myös 10 kilometrin päässä. Nishi-shinjuku-gochomen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tochomaen asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Gracery Shinjuku 147 €
  Hotel Gracery Shinjuku

  Hotel Gracery Shinjuku

  1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Robot Restaurant ja Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion metropolin hallintorakennus ja Tokyo Metropolitan Government (pilvenpiirtäjä) ovat myös 2 kilometrin päässä. Tokyo Seibu-Shinjukun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Shinjuku-nishiguchin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Keio Plaza Hotel Tokyo 198 €
   Keio Plaza Hotel Tokyo

   Keio Plaza Hotel Tokyo

   2-2-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-Ku, Tokio, Tokyo-to
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tokion metropolin hallintorakennus, Shinjukun keskuspuisto ja Tokyo Metropolitan Government (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Tokyo Opera City -konserttisali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tochomaen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nishi-shinjukun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae 74 €
    APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

    APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

    2-2-8 Shinjuku, Shinjuku, Tokio, Tokyo-to
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha, Isetan Shinjukun tavaratalo ja Shinjuku Isetan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Robot Restaurant ja Samurai-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Shinjuku-gyoemmaen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Shinjuku-sanchomen asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower 74 €
     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

     1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokio
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Omoide Yokocho, Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Tokion metropolin hallintorakennus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Meiji-temppeli ja Shibuyan risteys ovat myös 5 kilometrin päässä. Tokyo Seibu-Shinjukun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tokyo Shin-Okubon asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sunroute Plaza Shinjuku 136 €
      Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

      Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

      2-3-1 Yoyogi, Shibuya, Tokio, Tokyo-to
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Isetan Shinjukun tavaratalo, Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Tokion metropolin hallintorakennus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Meiji-temppeli ja Tokyo Metropolitan Government (pilvenpiirtäjä) ovat myös 2 kilometrin päässä. Tokyo Shinjukun asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Yoyogin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       ONSEN RYOKAN YUEN SHINJUKU 94 €
       ONSEN RYOKAN YUEN SHINJUKU

       ONSEN RYOKAN YUEN SHINJUKU

       5-3-18 Shinjuku, Tokio, Tokio
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nippon Budōkan, Shibuyan risteys ja Tokyo Dome (stadion) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tokion keisarillinen palatsi ja Tokyo Tower (rakennus) ovat myös 10 kilometrin päässä. Shinjuku-gyoemmaen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shinjuku-sanchomen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Shinjuku Washington Hotel Main 127 €
        Shinjuku Washington Hotel Main

        Shinjuku Washington Hotel Main

        3-2-9 Nishishinjuku, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tokion metropolin hallintorakennus ja Tokyo Metropolitan Government (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Shinjukun keskuspuisto ja Tokyo Opera City -konserttisali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tochomaen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nishi-shinjukun asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.