Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meissenin posliinitehdas

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meissenin posliinitehdas. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meissenin posliinitehdas, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meissenin posliinitehdas paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meissenin posliinitehdas upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meissenin posliinitehdas? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meissenin posliinitehdas lähellä kohdetta Meissenin posliinitehdas. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meissenin posliinitehdas, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteen Meissenin posliinitehdas lähellä
Pension Triebischtal 60 €
Pension Triebischtal

Pension Triebischtal

Talstraße 60, Meissen, SN
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Meissenin posliinimuseo ja Meissenin posliinitehdas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Schweizerhaus Meissen
  Schweizerhaus Meissen

  Schweizerhaus Meissen

  Rauhentalstraße 1, Meissen
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Meissenin posliinitehdas ja Meissenin posliinimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta matkakodista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Schweizerhaus Meissen
   Schweizerhaus Meissen

   Schweizerhaus Meissen

   Rauhentalstraße 1, Meissen
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Meissenin posliinitehdas ja Meissenin posliinimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä matkakodista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Elbsandstein Apartments 71 €
    Elbsandstein Apartments

    Elbsandstein Apartments

    Crassostraße 1, Meissen
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Meissenin posliinimuseo ja Meissenin posliinitehdas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Apartment With 2 Bedrooms in Meißen, With Wonderful City View and Wifi 128 €
     Apartment With 2 Bedrooms in Meißen, With Wonderful City View and Wifi

     Apartment With 2 Bedrooms in Meißen, With Wonderful City View and Wifi

     Crassostraße 1, Meissen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Meissenin posliinimuseo ja Meissenin posliinitehdas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Goldgrund
      Hotel Goldgrund

      Hotel Goldgrund

      Goldgrund 14, Meissen, SN
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Meissenin posliinimuseo, Meissenin posliinitehdas ja Frauenkirche sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. City Museum Meissen ja Theater Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       4 JahresZeiten 65 €
       4 JahresZeiten

       4 JahresZeiten

       Neugasse 2, Meissen, SN
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Frauenkirche, City Museum Meissen ja Theater Meissen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Albrechtsburgin linna ja Meissen-katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißenin S-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Goldener Löwe 59 €
        Hotel Goldener Löwe

        Hotel Goldener Löwe

        Heinrichplatz 6, Meissen, SN
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         City Museum Meissen, Theater Meissen ja Frauenkirche sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Albrechtsburgin linna ja Meissen-katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißenin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.