Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meissenin posliinitehdas

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meissenin posliinitehdas. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meissenin posliinitehdas, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meissenin posliinitehdas paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meissenin posliinitehdas upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meissenin posliinitehdas? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meissenin posliinitehdas lähellä kohdetta Meissenin posliinitehdas. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meissenin posliinitehdas, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 148 majoitusliikettä kohteen Meissenin posliinitehdas lähellä
Dorint Parkhotel Meißen 86 €
Dorint Parkhotel Meißen

Dorint Parkhotel Meißen

Hafenstrasse 27-31, Meissen, SN
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  City Museum Meissen, Theater Meissen ja Frauenkirche sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Albrechtsburgin linna ja Meissen-katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißenin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Goldener Löwe 62 €
  Hotel Goldener Löwe

  Hotel Goldener Löwe

  Heinrichplatz 6, Meissen, SN
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   City Museum Meissen, Theater Meissen ja Frauenkirche sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Albrechtsburgin linna ja Meissen-katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißenin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Schweizerhaus Meissen
   Schweizerhaus Meissen

   Schweizerhaus Meissen

   Rauhentalstraße 1, Meissen
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Meissenin posliinitehdas ja Meissenin posliinimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta matkakodista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    An der Porzellan Manufaktur
    An der Porzellan Manufaktur

    An der Porzellan Manufaktur

    Talstraße 5, Meissen, SN
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Meissenin posliinitehdas ja Meissenin posliinimuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Albrechtsburgin linna ja Meissen-katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Apartment With 2 Bedrooms in Meißen, With Wonderful City View and Wifi 128 €
     Apartment With 2 Bedrooms in Meißen, With Wonderful City View and Wifi

     Apartment With 2 Bedrooms in Meißen, With Wonderful City View and Wifi

     Crassostraße 1, Meissen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Meissenin posliinimuseo ja Meissenin posliinitehdas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Elbsandstein Apartments 99 €
      Elbsandstein Apartments

      Elbsandstein Apartments

      Crassostraße 1, Meissen
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Meissenin posliinimuseo ja Meissenin posliinitehdas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Frauenkirche ja City Museum Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Goldgrund
       Hotel Goldgrund

       Hotel Goldgrund

       Goldgrund 14, Meissen, SN
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Meissenin posliinimuseo, Meissenin posliinitehdas ja Frauenkirche sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. City Museum Meissen ja Theater Meissen ovat myös 2 kilometrin päässä. Meißen Triebischtalin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Meißen Altstadtin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pension Burkhardt 80 €
        Pension Burkhardt

        Pension Burkhardt

        Neugasse 29, Meissen, Saksi
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Frauenkirche, Meissenin posliinitehdas ja City Museum Meissen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Meissenin posliinimuseo ja Theater Meissen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Meißen Altstadtin S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Meißenin S-Bahn-asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.