Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mikaelinlinna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Mikaelinlinna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Mikaelinlinna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Mikaelinlinna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Mikaelinlinna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Mikaelinlinna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mikaelinlinna lähellä kohdetta Mikaelinlinna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Mikaelinlinna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 303 majoitusliikettä kohteen Mikaelinlinna lähellä
Corinthia Hotel St Petersburg 85 €
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Belmond Grand Hotel Europe 204 €
  Belmond Grand Hotel Europe

  Belmond Grand Hotel Europe

  1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Petro Palace Hotel 89 €
   Petro Palace Hotel

   Petro Palace Hotel

   14 Malaya Morskaya Street, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg 51 €
    Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

    Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

    5/19, Liteyny pr., Pietari
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kesäpuutarha, Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Venäläisen taiteen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kazanin katedraali ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Tšernyševskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Leninan metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Solo Sokos Hotel Palace Bridge 69 €
     Solo Sokos Hotel Palace Bridge

     Solo Sokos Hotel Palace Bridge

     Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kempinski Hotel Moika 22 153 €
      Kempinski Hotel Moika 22

      Kempinski Hotel Moika 22

      22, Moika River Embankment, Pietari
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Rossi Boutique Hotel & SPA 61 €
       Rossi Boutique Hotel & SPA

       Rossi Boutique Hotel & SPA

       55 Fontanka Embankment, Pietari
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fontanka-joen pato ja Kazanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Gostinyi Dvorin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dostojevskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Garden Street Hotel 75 €
        Garden Street Hotel

        Garden Street Hotel

        Ingenernaya Street 9A, Pietari
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Venäläisen taiteen museo ja Kesäpuutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gostinyi Dvorin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.