Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Moskovan eläintarha

Venäjän suurimmassa eläintarhassa voit tutustua suuriin ja pieniin eläimiin, jotka tarjoavat hauskaa nähtävää lapsille ja aikuisille moneksi tunniksi.

Moskovan eläintarhassa on yli 5 000 eläintä, joten eläintarha tarjoaa todellakin jokaiselle jotakin. Piditpä sitten perhosista, karhuista, leopardeista tai laamoista, Moskovan eläintarhassa pääset näkemään nämä eläimet lähietäisyydeltä ja oppimaan lisää niiden elämästä.

Eläintarha sai alkunsa professori A. P. Bogdanovin ajatuksesta vuonna 1864. Suosionsa huipulla eläintarhassa kävi vuosittain 200 000 ihmistä katsomassa eläimiä, joiden joukossa oli leijonia ja tiikereitä. Eläintarha pääsi ränsistymään 1900-luvun alussa. Paikalla käytiin Venäjän vallankumouksen taisteluja vuonna 1905. Eläintarha rapistui Neuvostoliiton vallan alaisuudessa, jonka jälkeen sitä on kunnostettu useaan otteeseen vuosina 1991, 1997 ja 2014. Nykyisin eläintarha on viihtyisä paikka, jossa voit tutustua yli 750 eläinlajiin.

Kiinnitä huomiota eläintarhan omaleimaiseen sisäänkäyntiin, joka rakennettiin Moskovan 850-vuotisjuhlien kunniaksi vuonna 1997. Maalaismainen kivimuuri ja viehättävät tornit saavat sisäänkäynnin näyttämään kivestä rakennetulta arvoitukselliselta linnalta. Astu sisään ja tutustu eläintarhan moniin erilaisiin eläimiin. Sisäänkäynnin lähistön suuria nähtävyyksiä ovat muun muassa näköalatasanteet, joilta voit katsella vedessä leikkiviä pingviinejä ja merileijonia.

Eläintarhassa on myös uskomattoman upeita uhanalaisia amurinleopardeja. Näitä Venäjällä, Kiinassa ja Koreassa eläviä leopardeja elää luonnossa enää joitakin kymmeniä yksilöitä. Moskovan eläintarhan muita isoja kissaeläimiä ovat harvinainen valkoinen tiikeri ja siperiantiikeri, joka on myös Venäjällä elävä tiikerilaji. Lisäksi eläintarhassa on jääkarhuja ja ruskeakarhuja. Voit ihailla näitä eläimiä turvalliselta näköalatasanteelta.

Eläintarhan erityisnähtävyydet ja aktiviteetit kiinnostavat pienempiä vierailijoita. Käy kotieläintarhassa, jossa voit nähdä munastaan kuoriutuvia kananpoikasia. Kotieläintarhassa voit tutustua venäläisiin lastensatuihin, joissa monissa kanat, kissat ja vuohet näyttelevät tärkeitä rooleja.

Moskovan eläintarhaan on sisäänpääsymaksu. Perille pääset matkustamalla metrolla Barrikadnajan asemalle. Moskovan eläintarha on avoinna joka päivä paitsi maanantaisin.


Alueen Moskovan eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 151 majoitusliikettä kohteen Moskovan eläintarha lähellä
Radisson Collection Hotel, Moscow 115 €
Radisson Collection Hotel, Moscow

Radisson Collection Hotel, Moscow

2/1 Kutuzovsky Avenue, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Valkoinen talo ja Yhdysvaltain suurlähetystö sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Moskovan eläintarha ja ulkoministeriö ovat myös 2 kilometrin päässä. Kievskin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kijevskajan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Marriott Moscow Grand Hotel 85 €
  Marriott Moscow Grand Hotel

  Marriott Moscow Grand Hotel

  26/1, Tverskaya Street, Moskova
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tšaikovski-konserttitalo, Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pentahotel Moscow, Arbat 66 €
   Pentahotel Moscow, Arbat

   Pentahotel Moscow, Arbat

   Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lotte Plazan ostoskeskus, Puškinin taidemuseo ja Vapahtaja Kristuksen katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Moskovan Kreml ja Kremlin asehuone ovat myös 2 kilometrin päässä. Arbatskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arbatskajan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Crowne Plaza Moscow World Trade Centre 82 €
    Crowne Plaza Moscow World Trade Centre

    Crowne Plaza Moscow World Trade Centre

    12 Krasnopresnensksya emb, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vapahtaja Kristuksen katedraali, Valtion historiallinen museo jaBolšoi-teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Novodevitšin nunnaluostari ja Punainen tori ovat myös 5 kilometrin päässä. Ulitsa 1905 Godan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vystavotšnajan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow 60 €
     AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow

     AZIMUT Hotel Smolenskaya Moscow

     8 Smolenskaya Street, Moskova
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ulkoministeriö ja Arbat-katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vakhtangova-teatteri ja Bolšoi-teatteri ovat myös 5 kilometrin päässä. Smolenskajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kievskin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Palace Hotel Moscow 75 €
      Sheraton Palace Hotel Moscow

      Sheraton Palace Hotel Moscow

      1st Tverskaya-Yamskaya Str. 19, Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tšaikovski-konserttitalo, Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Moskovan Kreml ovat myös 5 kilometrin päässä. Belorusskajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Belorusskajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Metropol Moscow 163 €
       Hotel Metropol Moscow

       Hotel Metropol Moscow

       2 Teatralny Proezd, Moskova
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Golden Ring Hotel 75 €
        Golden Ring Hotel

        Golden Ring Hotel

        5 Smolenskaya Street, Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ulkoministeriö ja Arbat-katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vapahtaja Kristuksen katedraali ja Puškinin taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Smolenskajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kievskin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.