Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Moskovan eläintarha

Venäjän suurimmassa eläintarhassa voit tutustua suuriin ja pieniin eläimiin, jotka tarjoavat hauskaa nähtävää lapsille ja aikuisille moneksi tunniksi.

Moskovan eläintarhassa on yli 5 000 eläintä, joten eläintarha tarjoaa todellakin jokaiselle jotakin. Piditpä sitten perhosista, karhuista, leopardeista tai laamoista, Moskovan eläintarhassa pääset näkemään nämä eläimet lähietäisyydeltä ja oppimaan lisää niiden elämästä.

Eläintarha sai alkunsa professori A. P. Bogdanovin ajatuksesta vuonna 1864. Suosionsa huipulla eläintarhassa kävi vuosittain 200 000 ihmistä katsomassa eläimiä, joiden joukossa oli leijonia ja tiikereitä. Eläintarha pääsi ränsistymään 1900-luvun alussa. Paikalla käytiin Venäjän vallankumouksen taisteluja vuonna 1905. Eläintarha rapistui Neuvostoliiton vallan alaisuudessa, jonka jälkeen sitä on kunnostettu useaan otteeseen vuosina 1991, 1997 ja 2014. Nykyisin eläintarha on viihtyisä paikka, jossa voit tutustua yli 750 eläinlajiin.

Kiinnitä huomiota eläintarhan omaleimaiseen sisäänkäyntiin, joka rakennettiin Moskovan 850-vuotisjuhlien kunniaksi vuonna 1997. Maalaismainen kivimuuri ja viehättävät tornit saavat sisäänkäynnin näyttämään kivestä rakennetulta arvoitukselliselta linnalta. Astu sisään ja tutustu eläintarhan moniin erilaisiin eläimiin. Sisäänkäynnin lähistön suuria nähtävyyksiä ovat muun muassa näköalatasanteet, joilta voit katsella vedessä leikkiviä pingviinejä ja merileijonia.

Eläintarhassa on myös uskomattoman upeita uhanalaisia amurinleopardeja. Näitä Venäjällä, Kiinassa ja Koreassa eläviä leopardeja elää luonnossa enää joitakin kymmeniä yksilöitä. Moskovan eläintarhan muita isoja kissaeläimiä ovat harvinainen valkoinen tiikeri ja siperiantiikeri, joka on myös Venäjällä elävä tiikerilaji. Lisäksi eläintarhassa on jääkarhuja ja ruskeakarhuja. Voit ihailla näitä eläimiä turvalliselta näköalatasanteelta.

Eläintarhan erityisnähtävyydet ja aktiviteetit kiinnostavat pienempiä vierailijoita. Käy kotieläintarhassa, jossa voit nähdä munastaan kuoriutuvia kananpoikasia. Kotieläintarhassa voit tutustua venäläisiin lastensatuihin, joissa monissa kanat, kissat ja vuohet näyttelevät tärkeitä rooleja.

Moskovan eläintarhaan on sisäänpääsymaksu. Perille pääset matkustamalla metrolla Barrikadnajan asemalle. Moskovan eläintarha on avoinna joka päivä paitsi maanantaisin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 895 majoitusliikettä kohteen Moskovan eläintarha lähellä
Radisson Collection Hotel, Moscow 115 €
Radisson Collection Hotel, Moscow

Radisson Collection Hotel, Moscow

2/1 Kutuzovsky Avenue, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Valkoinen talo, Yhdysvaltain suurlähetystö ja Moskovan eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ulkoministeriö ja Vanha Arbat (Stary Arbat) ovat myös 3 kilometrin päässä. Kievskin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kijevskajan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Marriott Moscow Grand Hotel 85 €
  Marriott Moscow Grand Hotel

  Marriott Moscow Grand Hotel

  26/1, Tverskaya Street, Moskova
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tšaikovski-konserttitalo, Valtion historiallinen museo ja Bolšoi-teatteri sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Leninin mausoleumi ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Metropol Moscow 187 €
   Hotel Metropol Moscow

   Hotel Metropol Moscow

   2 Teatralny Proezd, Moskova
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pentahotel Moscow, Arbat 72 €
    Pentahotel Moscow, Arbat

    Pentahotel Moscow, Arbat

    Ulitsa Novy Arbat, 15, Moskova, Moscow
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lotte Plazan ostoskeskus, Vapahtaja Kristuksen katedraali ja Puškinin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Valtion historiallinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Arbatskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arbatskajan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Crowne Plaza Moscow World Trade Centre 68 €
     Crowne Plaza Moscow World Trade Centre

     Crowne Plaza Moscow World Trade Centre

     12 Krasnopresnensksya emb, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vapahtaja Kristuksen katedraali, Valtion historiallinen museo jaBolšoi-teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Novodevitšin nunnaluostari ja Punainen tori ovat myös 5 kilometrin päässä. Ulitsa 1905 Godan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vystavotšnajan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Moscow Marriott Hotel Novy Arbat 83 €
      Moscow Marriott Hotel Novy Arbat

      Moscow Marriott Hotel Novy Arbat

      32 Novy Arbat Street, Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bolšoi-teatteri, Punainen tori jaGUM-tavaratalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Smolenskajan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barrikadnajan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dom na Barrikadnoi
       Dom na Barrikadnoi

       Dom na Barrikadnoi

       Bolshoy Konyushkovskiy Pereulok 27a, Moskova
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Moskovan eläintarha ja Arbat-katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion historiallinen museo ja Puškinin taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Barrikadnajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Krasnopresnenskaja asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Palace Hotel Moscow 65 €
        Sheraton Palace Hotel Moscow

        Sheraton Palace Hotel Moscow

        1st Tverskaya-Yamskaya Str. 19, Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tšaikovski-konserttitalo, Valtion historiallinen museo ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Leninin mausoleumi ovat myös 5 kilometrin päässä. Belorusskajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Belorusskajan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.