Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Murcian katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Murcian katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Murcian katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Murcian katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Murcian katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Murcian katedraali lähellä kohdetta Murcian katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 128 majoitusliikettä kohteen Murcian katedraali lähellä
Hotel Universal Pacoche 31 €
Hotel Universal Pacoche

Hotel Universal Pacoche

Calle Cartagena, 21, Murcia
   
  3,0
  / 5 (64 arvostelua)
  1.0 kautta 5.0

  Floridablancan puutarha ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Peligrosin silta ja Cuartel de Artillería ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Tryp Murcia Rincón de Pepe
  Tryp Murcia Rincón de Pepe

  Tryp Murcia Rincón de Pepe

  Calle Apostoles, 34, Murcia
    
   4,3
   / 5 (161 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Plaza Ceballos, Murcian katedraali ja Murcian katedraalin museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza del Cardenal Belluga ja Palacio Episcopal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Murcia Centro 53 €
   NH Murcia Centro

   NH Murcia Centro

   Calle de Madre de Dios, 4, Murcia
     
    4,0
    / 5 (136 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Ramon Gaya -museo, Palacio Episcopal ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Murcian katedraali ja Murcian katedraalin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Nelva
    Hotel Nelva

    Hotel Nelva

    Avenida Primero de Mayo, 5, Murcia
      
     4,5
     / 5 (414 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Estadio de La Condomina, Auditorio y centro de Congresos Victor Villegasin kokouskeskus ja Murcian kuvataidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian yliopisto - Mercedesin kampus ja Murcian härkätaisteluareena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Zenit Murcia 46 €
     Zenit Murcia

     Zenit Murcia

     Plaza de San Pedro 5-6, Murcia
       
      4,3
      / 5 (124 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Ramon Gaya -museo, Peligrosin silta ja Murcian kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de Santa Isabel ja Murcian puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Legazpi 32 €
      Hotel Legazpi

      Hotel Legazpi

      Avenida Miguel de Cervantes, 6, Murcia
        
       3,0
       / 5 (69 arvostelua)
       1.0 kautta 5.0

       Centro de Artesanía de Murcia -ostoskeskus, Salzillo-museo ja San Miguelin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palacio de San Esteban ja Murcian arkeologinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Catalonia Conde de Floridablanca
       Catalonia Conde de Floridablanca

       Catalonia Conde de Floridablanca

       Calle Princesa, 18, Murcia
         
        4,2
        / 5 (176 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Floridablancan puutarha, Peligrosin silta ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian kaupungintalo ja Plaza Ceballos ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Casa Emilio
        Hotel Casa Emilio

        Hotel Casa Emilio

        C/ Alameda de Colón, 9, Murcia
          
         3,8
         / 5 (20 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Floridablancan puutarha ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Peligrosin silta ja Murcian kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.