Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Murcian katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Murcian katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Murcian katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Murcian katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Murcian katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Murcian katedraali lähellä kohdetta Murcian katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 996 hotellia lähellä kohdetta Murcian katedraali
Hotel Nelva
Hotel Nelva

Hotel Nelva

Avenida Primero de Mayo, 5, Murcia
   
  4,5
  / 5 (399 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Estadio de La Condomina, Murcian kuvataidemuseo ja Murcian yliopisto - Mercedesin kampus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian härkätaisteluareena ja Teatro Circo Murcia ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Universal Pacoche
  Hotel Universal Pacoche

  Hotel Universal Pacoche

  Calle Cartagena, 21, Murcia
    
   3,0
   / 5 (59 arvostelua)
   1.0 kautta 5.0

   Floridablancan puutarha ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Peligrosin silta ja Museo de Moros y Cristianos de Murcia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Catalonia Conde de Floridablanca
   Catalonia Conde de Floridablanca

   Catalonia Conde de Floridablanca

   Calle Princesa, 18, Murcia
     
    4,2
    / 5 (161 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Floridablancan puutarha, Peligrosin silta ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian kaupungintalo ja Palacio Episcopal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Occidental Murcia Siete Coronas
    Occidental Murcia Siete Coronas

    Occidental Murcia Siete Coronas

    Paseo de Garay, 5, Murcia
      
     4,2
     / 5 (325 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Murcian härkätaisteluareena, Murcian katedraali ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palacio Episcopal ja Murcian kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Murcia Centro
     NH Murcia Centro

     NH Murcia Centro

     Calle de Madre de Dios, 4, Murcia
       
      4,0
      / 5 (118 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Ramon Gaya -museo, Palacio Episcopal ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Murcian katedraali ja Murcian katedraalin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Cetina
      Hotel Cetina

      Hotel Cetina

      Calle Radio Murcia 3, Murcia
        
       4,5
       / 5 (79 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Real Casino de Murcia, Murcian katedraalin museo ja Murcian katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza del Cardenal Belluga ja Palacio Episcopal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Agalia
       Hotel Agalia

       Hotel Agalia

       Avda. Arquitecto Miguel Ángel Beloqui 7, Murcia
         
        4,1
        / 5 (246 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Estadio de La Condomina, Murcian yliopisto - Mercedesin kampus ja Murcian kuvataidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Murcian härkätaisteluareena ja Teatro Circo Murcia ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Zenit Murcia
        Zenit Murcia

        Zenit Murcia

        Plaza de San Pedro 5-6, Murcia
          
         4,3
         / 5 (116 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Ramon Gaya -museo, Peligrosin silta ja Murcian kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de Santa Isabel ja Plaza del Cardenal Belluga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.