Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Murcian katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Murcian katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Murcian katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Murcian katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Murcian katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Murcian katedraali lähellä kohdetta Murcian katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 892 hotellia lähellä kohdetta Murcian katedraali
Occidental Murcia Siete Coronas

Occidental Murcia Siete Coronas

Paseo de Garay, 5, Murcia
4,2
/ 5 (321 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Murcian härkätaisteluareena, Murcian katedraali ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Palacio Episcopal ja Murcian kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Catalonia Conde de Floridablanca

Catalonia Conde de Floridablanca

Calle Princesa, 18, Murcia
4,2
/ 5 (155 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Floridablancan puutarha, Peligrosin silta ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Murcian kaupungintalo ja Palacio Episcopal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotel Nelva

Hotel Nelva

Avenida Primero de Mayo, 5, Murcia
4,5
/ 5 (394 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Estadio de La Condomina, Murcian kuvataidemuseo ja Murcian yliopisto - Mercedesin kampus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Murcian härkätaisteluareena ja Teatro Circo Murcia ovat myös 2 kilometrin päässä.

NH Murcia Centro

NH Murcia Centro

Calle de Madre de Dios, 4, Murcia
3,9
/ 5 (113 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Ramon Gaya -museo, Palacio Episcopal ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Murcian katedraali ja Murcian katedraalin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

NH Amistad Murcia

NH Amistad Murcia

Calle Condestable, 1, Murcia
4,3
/ 5 (72 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

San Miguelin kirkko, Palacio de San Esteban ja Centro de Artesanía de Murcia -ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Murcian arkeologinen museo ja Plaza de Santa Isabel ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotel Cetina

Hotel Cetina

Calle Radio Murcia 3, Murcia
4,5
/ 5 (67 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Real Casino de Murcia, Murcian katedraalin museo ja Murcian katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Plaza del Cardenal Belluga ja Palacio Episcopal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Zenit Murcia

Zenit Murcia

Plaza de San Pedro 5-6, Murcia
4,3
/ 5 (113 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Ramon Gaya -museo, Peligrosin silta ja Murcian kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Plaza de Santa Isabel ja Plaza del Cardenal Belluga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotel Universal Pacoche

Hotel Universal Pacoche

Calle Cartagena, 21, Murcia
3,0
/ 5 (58 arvostelua)
1.5 kautta 5.0

Floridablancan puutarha ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Peligrosin silta ja Museo de Moros y Cristianos de Murcia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.