Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Murcian katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Murcian katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Murcian katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Murcian katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Murcian katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Murcian katedraali lähellä kohdetta Murcian katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Murcian katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 682 hotellia lähellä kohdetta Murcian katedraali
47 €
Hotel Agalia

Hotel Agalia

Avda. Arquitecto Miguel Ángel Beloqui 7, Murcia
4,1
/ 5 (218 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Estadio de La Condomina, Murcian yliopisto - Mercedesin kampus ja Murcian kuvataidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian härkätaisteluareena ja Auditorio y centro de Congresos Victor Villegasin kokouskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

58 €
Hotel Nelva

Hotel Nelva

Avenida Primero de Mayo, 5, Murcia
4,5
/ 5 (379 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Estadio de La Condomina, Murcian kuvataidemuseo ja Auditorio y centro de Congresos Victor Villegasin kokouskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian yliopisto - Mercedesin kampus ja Murcian härkätaisteluareena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

50 €
Occidental Murcia Siete Coronas

Occidental Murcia Siete Coronas

Paseo de Garay, 5, Murcia
4,2
/ 5 (309 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Murcian härkätaisteluareena, Murcian katedraali ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palacio Episcopal ja Murcian kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

43 €
Hotel Azarbe

Hotel Azarbe

Avenida del Rocio 2, Murcia
4,4
/ 5 (29 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Estadio de La Condomina, Murcian yliopisto - Mercedesin kampus ja Murcian kuvataidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Murcian härkätaisteluareena ja Auditorio y centro de Congresos Victor Villegasin kokouskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

43 €
Catalonia Conde de Floridablanca

Catalonia Conde de Floridablanca

Calle Princesa, 18, Murcia
4,2
/ 5 (144 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Floridablancan puutarha, Peligrosin silta ja Museo de la Ciencia y el Agua sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Murcian kaupungintalo ja Plaza Ceballos ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

42 €
Zenit Murcia

Zenit Murcia

Plaza de San Pedro 5-6, Murcia
4,3
/ 5 (105 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Ramon Gaya -museo, Peligrosin silta ja Murcian kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de Santa Isabel ja Plaza del Cardenal Belluga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

49 €
NH Murcia Centro

NH Murcia Centro

Calle de Madre de Dios, 4, Murcia
3,9
/ 5 (106 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Ramon Gaya -museo, Palacio Episcopal ja Plaza del Cardenal Belluga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Murcian katedraali ja Murcian katedraalin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

52 €
Tryp Murcia Rincón de Pepe

Tryp Murcia Rincón de Pepe

Calle Apostoles, 34, Murcia
4,3
/ 5 (148 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza Ceballos, Murcian katedraali ja Murcian katedraalin museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza del Cardenal Belluga ja Palacio Episcopal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.