Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nagoyan linna

Tutki aseita, vaatteita ja huonekaluja Nagoyan linnan aarrehallissa tai ihaile puolustustorneja ja kirsikankukkia linnan puutarhassa.

Nagoyan linna on yksi kaupungin näyttävimmistä rakennuksista, ja sillä on ollut tärkeä rooli myös Japanin historiassa. Nykyään linna houkuttelee eri puolilta maailmaa saapuvia vierailijoita, jotka tulevat ihailemaan sen arkkitehtuuria, tutustumaan sen historiaan ja kuljeskelemaan sen rehevillä tiluksilla.

1600-luvun alussa rakennettu Nagoyan linna toimi Japanin tärkeimpiin perheisiin kuuluvien Tokugawojen Owari-haaran kotina. Rakennus sijaitsi keskeisellä paikalla Japanissa, joten siitä kehittyi vähitellen yksi maan tärkeimmistä linnoista ja sitä ympäröivä kaupunki kasvoi yhdeksi Japanin suurimmista. Osa linnasta vahingoittui toisen maailmansodan aikana, mutta suurin osa siitä on rakennettu uudelleen.

Vieraile Nagoyan linnassa maaliskuun loppupuolella tai huhtikuun alkupuolella, jolloin linnan maasto syttyy väriloistoon. Kirsikankukkakausi on yksi parhaista ajoista Japanin vierailulle, ja Nagoyan linna on suosittu katselupaikka. Liity paikallisten seuraan hanami-juhlaan ja nauti piknik kukkivien puiden alla. Kierrä linnan tiluksia ja ihaile syvää vallihautaa, historiallisia muureja ja linnan puolustamiseen käytettyjä torneja.

Ihaile seitsemänkerroksisen linnan arkkitehtuuria ulkoapäin, ennen kuin astut sisään. Näe jättimäiset kullanväriset delfiinit, kinshachit, jotka koristavat katon kulmia ja tunnetaan linnan symbolina.

Perehdy linnan kiinnostavaan historiaan linnamuseossa. Opi tuntemaan linnan rooli sen huippuaikana, siellä eläneet perheet ja vuonna 1945 kärsityt vahingot. Katsele valokuvia linnasta ennen pommituksia ja näe, millaisia lisäkunnostustöitä on suunnitteilla.

Nagoyan linna sijaitsee keskikaupungin alueella 20 minuutin junamatkan päässä Nagoyan asemasta. Pääportin vieressä on maksullisia pysäköintipaikkoja. Linna on avoinna joka päivä vuodenvaihdetta (29.12.–1.1.) lukuun ottamatta. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 242 majoitusliikettä kohteen Nagoyan linna lähellä
DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi 59 €
DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi

DAIWA ROYAL HOTEL D-CITY Nagoya Fushimi

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nagoyan kaupungin tiedemuseo, Nagoyan linna ja Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology (museo) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tokugawan taidemuseo ja Atsuta Jingun pyhäkkö ovat myös 10 kilometrin päässä. Fushimin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Osukannonin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Silk Tree Nagoya 34 €
  Hotel Silk Tree Nagoya

  Hotel Silk Tree Nagoya

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hisaya Odorin puisto, Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Oasis 21 sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Nagoyan tv-torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fushimin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sakaen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Dormy Inn Premium Nagoya Sakae Natural Hot Spring 86 €
   Dormy Inn Premium Nagoya Sakae Natural Hot Spring

   Dormy Inn Premium Nagoya Sakae Natural Hot Spring

   2-20-1 Nishiki, Naka-ku, Nagoya, Aichi-ken
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Chubu-sähkömuseo, Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Oasis 21 sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Nagoyan tv-torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fushimin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sakaen asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi 53 €
    Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi

    Daiwa Royal Hotel D-CITY Nagoya Nayabashi

      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Osu ja Nagoyan kaupungin tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nagoyan aseman turisti-info ja Oasis 21 ovat myös 2 kilometrin päässä. Fushimin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Osukannonin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Trusty Nagoya 40 €
     Hotel Trusty Nagoya

     Hotel Trusty Nagoya

     2-11-32 Nishiki Naka-ku, Nagoya, Aichi-ken
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Chubu-sähkömuseo ja Nagoyan kaupungin tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Nagoyan tv-torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fushimin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Marunouchin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA 46 €
      APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA

      APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hisaya Odorin puisto, Nagoyan tv-torni ja Oasis 21 sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nagoyan linna ja Osu ovat myös 2 kilometrin päässä. Hisayaodorin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Shiyakushon asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       NISHITETSU HOTEL CROOM NAGOYA 86 €
       NISHITETSU HOTEL CROOM NAGOYA

       NISHITETSU HOTEL CROOM NAGOYA

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hisaya Odorin puisto ja Nagoyan tv-torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Osu ovat myös 2 kilometrin päässä. Hisayaodorin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sakaen asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Nagoya JR Gate Tower Hotel 135 €
        Nagoya JR Gate Tower Hotel

        Nagoya JR Gate Tower Hotel

        1-1-3 Meieki, Nakamura-ku, Nagoya
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology (museo), Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Nagoyan linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. LEGOLAND Japan sijaitsee 22,1 kilometrin päässä. Meitetsu Nagoyan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kokusai Centerin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.