Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ngong Ping 360

Pilvettömänä päivänä tältä köysiradalta avautuvat upeat näkymät, ja se on myös helppo tapa päästä Lantaun Ison Buddhan patsaalle.

Ngong Ping 360 on erinomainen tapa tutustua Lantau Islandiin. Köysirata kulkee Lantaun pohjoisrannikon Tung Chungista aiemmin eristyksissä olleelle mäkiselle Ngong Pingin alueelle. Ngong Pingistä löytyy tunnettu Po Lin Monastery sekä Tian Tan eli ”Iso Buddha”, jotka olivat suosittuja nähtävyyksiä jo silloin, kun köysirataa ei vielä ollut.

Kannattaa odottaa pilvetöntä päivää, jotta matka Ngong Ping 360:llä olisi mahdollisimman kiinnostava. 25 minuutin matka alkaa kaupunkialueelta Tung Chungista. Tung Chung Bayn ylitettyään köysiratavaunu kääntyy 60 asteen kulmassa kohti rauhallista Pohjois-Lantauta. Rentoudu ja nauti näkymistä suurelle Etelä-Kiinan merelle ja alla lepäävän North Lantau Country Parkin reheville mäenrinteille.

Näet kukkulat vielä paremmin, jos matkustat lasipohjaisella Crystal Cabin -vaunulla. Tämä erikoisvaunu on hieman kalliimpi ja jonotusaika kyytiin pääsemiseen jonkin verran lyhyempi. Valitsitpa kumman vaunun tahansa, varaus on syytä tehdä verkossa, sillä jonotukseen voi kulua tuntikausia varsinkin viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Köysirata kulkee myös Hongkongin kansainvälisen lentokentän ja Tian Tan Buddhan ohi, ennen kuin 360 asteen näkymät Ngong Ping Plateauhun avautuvat vaunun alapuolelle. Perillä Ngong Pingissä sinua odottaa Ngong Ping Villagen kauppakeskus, joka on osa Ngong Ping 360:tä.

Siellä lapset pääsevät nauttimaan Monkey’s Tale Theatren animaatiotarinoista. Walking with Buddha -multimedianäyttelyssä puolestaan esitellään Siddhartha Gautaman eli Buddhan elämää. Näihin nähtävyyksiin pääsee joillakin köysiratalipuilla ja tarjouspaketeilla ilmaiseksi, joten ennen matkaa on hyvä tarkistaa kaikki saatavilla olevat tarjoukset Ngong Ping 360:n virallisesta sivustosta.

Kauppakeskuksesta pääset kävellen tunnetulle Ison Buddhan patsaalle ja Po Lin Monasteryyn. Päiväsi saa upean huipennuksen, jos palaat Tung Chungiin köysiradalla auringonlaskun aikaan.

Tung Chungin köysirata-asema on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Tung Chungin metroaseman B-uloskäynnistä.


Alueen Ngong Ping 360 opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 982 majoitusliikettä kohteen Ngong Ping 360 lähellä
Regal Airport Hotel 130 €
Regal Airport Hotel

Regal Airport Hotel

9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  AsiaWorld-Expo (messukeskus) on 3 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Citygate Outlets ja Tung Chungin linnake sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hong Kong Disneyland (huvipuisto) sijaitsee 18,6 kilometrin päässä. Hongkongin lentoasema asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong AsiaWorld Expon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  ROOMS MASTERS
  ROOMS MASTERS

  ROOMS MASTERS

  Ngong Ping Rd, Ngong Ping
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Iso Buddha, Ngong Ping 360 ja Po Lin Monastery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tian Tan Buddha sijaitsee 0,6 kilometrin päässä.

   (Lantau Island) YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel 27 €
   (Lantau Island) YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel

   (Lantau Island) YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel

   Lantau Island, Ngong Ping
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lantau Country Park, Iso Buddha ja Po Lin Monastery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Ngong Ping 360 ja Tian Tan Buddha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novotel Citygate Hong Kong 111 €
    Novotel Citygate Hong Kong

    Novotel Citygate Hong Kong

    51 Man Tung Road, Tung Chung
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tung Chungin uusi lauttalaituri ja Citygate Outlets sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tung Chungin linnake sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Hong Kong Tung Chungin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hong Kong SkyCity Marriott Hotel 129 €
     Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

     Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

     1 Sky City Road East, Hong Kong International Airport, Chek Lap Kok
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      AsiaWorld-Expo (messukeskus) ja Skypier sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Citygate Outlets ja Cheung Shan ranta ovat myös 15 kilometrin päässä. Hong Kong AsiaWorld Expon asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hongkongin lentoasema asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lantau Lodge 102 €
      Lantau Lodge

      Lantau Lodge

      2F, 47A Shui Hau Village, Lantau Island, Shui Hau Tsuen
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cheung Shan ranta on 3,1 kilometrin ja Lantaun vuori on 4,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Iso Buddha ja Ngong Ping 360 ovat myös 10 kilometrin päässä.

       The Cove Hostel - Tong Fuk Dolphin 46 €
       The Cove Hostel - Tong Fuk Dolphin

       The Cove Hostel - Tong Fuk Dolphin

       Lot 1884, DD-328, 17D, Lantau Island, Tong Fuk Tsuen
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Iso Buddha, Ngong Ping 360 ja Po Lin Monastery sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Silverminen ranta ja Citygate Outlets ovat myös 15 kilometrin päässä.

        The Cove Hostel - Tong Fuk Octopus 28 €
        The Cove Hostel - Tong Fuk Octopus

        The Cove Hostel - Tong Fuk Octopus

        Lot 1884, DD-328, 17D, Tong Fuk Tsuen
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Cheung Shan ranta on 0,7 kilometrin päässä tästä majatalosta. Iso Buddha ja Pui On ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kwun Yamin temppeli ja Chi Ma Wanin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.