Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nijon linna

Tutustu varakkaan ja vaikutusvaltaisen shōgunin maailmaan tässä koristeellisessa 1600-luvun linnakompleksissa.

Nijon linna on todiste Edo-kauden (1603-1868) aikaisen Togunavan shōgunaatin voimasta. Linna toimi käytännössä koko tämän ajan Japania keisarin ohi hallinneen suvun tukikohtana. Vihollisten torjumiseksi linnaan rakennettiin kaksi palatsia, kaksi muuria ja kaksi vallihautaa.

Vuokraa englanninkielinen ääniopas vaikuttavan itäportin sisäänkäynniltä saadaksesi kaiken irti Nijon linnan vierailustasi. Äänioppaan avulla kuulet lisää mielenkiintoisia tarinoita ja faktoja linnasta.

Tutustu Ninomarun palatsiin, joka on maailmanperintökohde. Tässä palatsissa on yli 30 huonetta, joista monia on sisustettu kudotuilla tatamimatoilla ja koristeltu koristeellisilla maalauksilla. Suurin osa palatsista on suunniteltu mahdollisimman vaikuttavaksi ja monet sen pinnat ovat lehtikullalla päällystettyjä. Kierrä palvelijoiden työhuoneessa, riisivarastossa, kokoushuoneissa ja shōgunin asuintiloissa. Astele varovasti, sillä lattiat rakennettiin tarkoituksella nariseviksi varoittamaan nukkuvia asukkaita tunkeilijoista.

Vieraile 1700-luvulla tulipalossa tuhoutuneen Honmarun palatsin raunioilla. Tutustu huoneisiin, joissa palvelusväki asui ja valmisti ruokaa sekä paikkoihin, joissa viihdytettiin vieraita.

Älä unohda palatsin puutarhoja, joiden suunnitteluperiaatteet ovat säilyneet muuttumattomina vuosisatojen ajan. Ninomarun puutarhassa on lampi, jonka kolme saarta on yhdistetty toisiinsa silloilla. Pohjoisen linnapihan Seiryū-en -puutarhassa yhdistyvät perinteiset japanilaiset ja länsimaalaiset aspektit sekä kaksi teehuonetta, joita käytetään kulttuuritapahtumissa. Tiettyinä vuodenaikoina vierailuusi lisäarvoa tuovat kukkivat kirsikka- ja luumupuut.

Bussimatka Kioton keskusasemalta Nijon linnalle kestää noin 20 minuuttia. Lähellä on myös rautatieasema ja maksullisia pysäköintipaikkoja. Linnaan on sisäänpääsymaksu ja se on tiettyjen kuukausien torstaita lukuun ottamatta avoinna joka päivä.


Alueen Nijōn linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 084 majoitusliikettä kohteen Nijōn linna lähellä
RIHGA Royal Hotel Kyoto 86 €
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nishihonganjin temppeli, Kyoto Tower (rakennus) ja Kyoto Aquarium (yleisöakvaario) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Higashi Honganjin temppeli ja Tojin temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Kioton asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kyoto Tojin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Kyoto Brighton Hotel 148 €
  Kyoto Brighton Hotel

  Kyoto Brighton Hotel

    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kioton keisarillinen palatsi ja Doshishan yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nijōn linna ja Kioton yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Imadegawan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marutamachin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Gran Ms Kyoto 43 €
   Hotel Gran Ms Kyoto

   Hotel Gran Ms Kyoto

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Honnō-ji-temppeli ja Pontocho sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Nishiki Market ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kyoto Shiyakusho-maen asema ja Shiyakusho-maen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel M's Plus Shijo-Omiya 46 €
    Hotel M's Plus Shijo-Omiya

    Hotel M's Plus Shijo-Omiya

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kioton taidekeskus, Nishiki Market ja Nijōn linna sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Shijo Omiya ovat myös 2 kilometrin päässä. Kyoto Shijo-omiyan asema ja Kyoto Omiyan asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto 98 €
     Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

     Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kyoto Tower (rakennus) ja Higashi Honganjin temppeli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sanjusangendon temppeli ja Tojin temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Kujon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kioton asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tokyu Stay Kyoto Ryougaemachi Dori - Sanjo Karasuma 97 €
      Tokyu Stay Kyoto Ryougaemachi Dori - Sanjo Karasuma

      Tokyu Stay Kyoto Ryougaemachi Dori - Sanjo Karasuma

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kioton kansainvälinen manga-museo, Nishiki Market ja Shijo Omiya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Nijōn linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karasumaoiken asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kyoto Karasuman asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo 112 €
       The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo

       The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kiyamachi-katu ja Pontocho sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Nishiki Market ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kyoto Shiyakusho-maen asema ja Shiyakusho-maen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        HOTEL UNIZO Kyoto Shijo Karasuma 49 €
        HOTEL UNIZO Kyoto Shijo Karasuma

        HOTEL UNIZO Kyoto Shijo Karasuma

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Shijo Omiya ja Nishiki Market sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Nijōn linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Kyoto Karasuman asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Shijon asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.