Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Norjan vastarintamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Norjan vastarintamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Norjan vastarintamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Norjan vastarintamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Norjan vastarintamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Norjan vastarintamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Norjan vastarintamuseo lähellä kohdetta Norjan vastarintamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Norjan vastarintamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 213 majoitusliikettä kohteen Norjan vastarintamuseo lähellä
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 147 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oslo Spektrum (monitoimiareena), Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karl Johanin katu ja Parlamentti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jernbanetorget T-Station ja Brugata Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citybox Oslo 71 €
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Anker Hotel 81 €
   Anker Hotel

   Anker Hotel

   Storgata 55, Oslo
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Popsenteret ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Munch-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Heimdalsgata Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybruan asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Bondeheimen 99 €
    Hotell Bondeheimen

    Hotell Bondeheimen

    Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Oslo Nye Teater, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Xpress Central Station 76 €
     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Fred Olsens Gate 11, Oslo
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Byporten-ostoskeskus ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslo Central Station ja Oslon keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Thon Hotel Rosenkrantz 149 €
      Thon Hotel Rosenkrantz

      Thon Hotel Rosenkrantz

      Rosenkrantz' gate 1, Oslo
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oslo Nye Teater ja Kansallisgalleria sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Parlamentti ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tullinløkkan raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Thon Hotel Opera 141 €
       Thon Hotel Opera

       Thon Hotel Opera

       Dronning Eufemias Gate 4, Oslo
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Norjan tullimuseo ja Oslon oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslo Central Station sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Oslo
        Grand Hotel Oslo

        Grand Hotel Oslo

        Karl Johansgate 31, Oslo
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslo Nye Teater, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.