Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Obecní dům

Ihastu art nouveau -mestariteoksen upeaan sisustukseen, ruokaile luksusravintolassa ja näe oopperaesityksiä ja konsertteja.

Prahan kaupungintalo (Obecní dům) on yksi kaupungin upeimmista art nouveau -arkkitehtuurin helmistä. Se on ylellinen palatsi, joka pitää sisällään ravintoloita, saleja ja kaupungin suurimman konserttisalin. Obecní dům avattiin vuonna 1912 virallisten ja sosiaalisten tapahtumien keskukseksi. Paikalla sijaitsi aiemmin Prahan entinen kuninkaansali, jonka perusti kuningas Wenzel IV Luxemburgilainen 1300-luvun lopulla.

Tämä arkkitehtuurin helmi on tärkeä taiteen ja musiikin keskus, jossa esitellään kuuluisien tšekkiläistaiteilijoiden, kuten Alphonse Muchan ja Max Švabinskýn, töitä. Upeasti muotoillun sisäänkäynnin kruunaa Karel Spillarin mosaiikki, Kunnianosoitus Prahalle. Mosaiikin ympärillä on veistoksia, jotka symboloivat tšekkiläisten sortoa ja uudelleensyntyä.

Rakennuksen aulasta löytyy runsaasti art nouveau -tyylisiä patsaita ja seinämaalauksia. Palatsin baari ja ravintolat toimivat myös ylellisen sisustuksen näyttelytiloina. Voit ihailla värikkäitä maalattuja ikkunoita, elegantteja kattokruunuja, kalusteita ja Muchan maalauksia. Nauti herkullisesta tšekkiläisestä ja ranskalaisesta ruoasta jazzin ja pianomusiikin säestyksellä.

Opastetulla kierroksella voit tutustua palatsin huoneisiin ja taidenäyttelyihin. Kurkista juhlasaleihin, vaatehuoneeseen, pelihuoneisiin ja virallisiin kokoustiloihin. Upeimpia tiloja on pormestarin sali, joka on koristeltu lattiasta kattoon ulottuvilla seinämaalauksilla ja kuvilla historiallisista ja myyttisistä hahmoista. Riegr-huoneessa on Švabinskýn freskoja, ja Palacky-salissa on Jan Preislerin maalauksia.

Kierroksella käydään myös Smetana-salissa, joka on ylellinen 1200 hengen konserttisali. Vuonna 1918 siellä julistettiin Tšekkoslovakian tasavallan itsenäisyys. Nykyään siellä esiintyvät kamariorkesterit, klassiset yhtyeet ja sinfoniaorkesterit. Ohjelmistossa kuullaan suurten säveltäjien, kuten Mozartin ja Vivaldin, tuotantoa.

Englanninkielisiä opastettuja kierroksia järjestetään joka päivä. Myös baari, kahvila ja ravintolat ovat auki päivittäin. Lisätietoa pääsymaksuista, konserttikalenterista ja lippujen hinnoista löytyy palatsin viralliselta verkkosivustolta.

Prahan vanhassakaupungissa sijaitsevaan Obecní důmiin on helppo saapua jalan, metrolla tai raitiovaunulla muista suosituista nähtävyyksistä, kuten vanhankaupungin aukiolta. Kannattaa myös vierailla viereisessä Ruutitornissa, josta on upeat näkymät kaupungin ylle.


Alueen Kunnantalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 658 majoitusliikettä kohteen Kunnantalo lähellä
Grandior Hotel Prague 91 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 85 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   K+K Hotel Central Prague 90 €
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Praha
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
    Michelangelo Grand Hotel Prague

    Michelangelo Grand Hotel Prague

    Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kings Court 160 €
     Hotel Kings Court

     Hotel Kings Court

     U Obecniho Domu 3, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Tasavallan aukio. Ruutitorni ja Kunnantalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cosmopolitan Hotel Prague 120 €
      Cosmopolitan Hotel Prague

      Cosmopolitan Hotel Prague

      Zlatnicka 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Palladium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kunnantalo ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Majestic Plaza 98 €
       Grand Majestic Plaza

       Grand Majestic Plaza

       Truhlarska 16, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        MH Suites Palace 71 €
        MH Suites Palace

        MH Suites Palace

        Hálkova 7, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tšekin kansallismuseo, Venceslauksen aukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.