Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Olympiapuisto

Olympiapuisto oli maailman tunnetuimman urheilutapahtuman virallinen tapahtumapaikka, mutta siellä on yhä runsaasti nähtävää.

Olympiapuisto rakennettiin Münchenissä vuonna 1972 järjestettyjä 20. kesäolympialaisia varten. Valittu tapahtumapaikka sijaitsee noin 4,8 kilometriä Münchenin keskustasta luoteeseen. Valtava paikoilleen jännitetty katto yhdistää puiston monet eri alueet, kuten 69 000 -paikkaisen olympiastadionin, olympiahallin ja olympialaisten uimakeskuksen. Puistossa järjestetään yhä saksalaisia ja kansainvälisiä urheilutapahtumia. Myös avonaisella olympiastadionilla ja katetussa olympiahallissa järjestetään säännöllisesti kansainvälisiä konsertteja.

Adrenaliininmetsästäjät voivat kokeilla kattokiipeilyä olympiastadionilla ja nauttia samalla henkeäsalpaavista näkymistä kaupungin ylle. Uimakeskuksen viisi uima-allasta, ponnahduslaudat, sauna ja auringonottoa varten tarkoitettu nurmialue ovat käytettävissä pientä pääsymaksua vastaan. Olympialaisten nyrkkeilyareena on muutettu ympäri vuoden auki olevaksi luistinradaksi.

Talvella voit laskea lasten kanssa kelkalla lumista olympiamäkeä. Mäki rakennettiin toisen maailmansodan jälkeen raivatusta kivimurskasta. Kesällä puistossa järjestetään ulkoilmaelokuvanäytöksiä ja -konsertteja, ilotulituksia ja muita tapahtumia. Katso niiden tiedot olympiapuiston verkkosivustolta. Puistossa on useita muita nähtävyyksiä, kuten Sea Life Münchenin akvaario, olympialaisten regattarata ja olympiatorni, jossa on pyörivä ravintola ja näköalatasanne. Ota mukaan lounaseväät ja nauti koko päivä puiston aktiviteeteista.

Münchenin olympialaiset muistetaan pääasiassa Israelin joukkuetta vastaan tehdyistä traagisista terrori-iskuista. Entisessä olympiakylässä on muistomerkki, jonka äärellä voit muistella näiden iskujen uhreja.

Olympiapuistoon on vapaa pääsy, mutta joihinkin puiston tapahtumiin ja aktiviteetteihin on pääsymaksu. Lähin U-Bahn-asema on Olympiazentrum. Autolla saapuville on tarjolla useita maksullisia pysäköintialueita.


Alueen Olympiapuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 446 hotellia lähellä kohdetta Olympiapuisto
Eden Hotel Wolff

Eden Hotel Wolff

Arnulfstr. 4, Munich
4,3
/ 5 (1 985 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Frauenkirche, Marienplatzin kaupungintalo ja Alte Pinakothek sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Neue Pinakothek ja Residenz ovat myös 2 kilometrin päässä.

Leonardo Royal Hotel Munich

Leonardo Royal Hotel Munich

Moosacher Strasse 90, Munich
4,3
/ 5 (682 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Olympiastadion, Olympia Einkaufszentrum ja BMW World sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

Vi Vadi Hotel downtown munich

Vi Vadi Hotel downtown munich

Marsstrasse 6-10, Munich
3,9
/ 5 (1 765 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Spaten Brewery, Marienplatz ja Frauenkirche sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alte Pinakothek ja Pinakothek der Moderne ovat myös 2 kilometrin päässä.

LetoMotel München City Nord

LetoMotel München City Nord

Pelkovenstrasse 156, Munich
4,2
/ 5 (177 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Olympiastadion ja Olympia Einkaufszentrum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja BMW World ovat myös 3 kilometrin päässä.

Arthotel ANA im Olympiapark

Arthotel ANA im Olympiapark

Helene-Mayer-Ring 12, Munich
4,2
/ 5 (54 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

BMW Museum, BMW World ja Olympiapuisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympia Einkaufszentrum ja Neue Pinakothek ovat myös 5 kilometrin päässä.

Motel One München-Olympia Gate

Motel One München-Olympia Gate

Petra-Kelly-Straße 4, Munich
4,6
/ 5 (57 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Olympiastadion, Olympiapuisto ja Neue Pinakothek sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. BMW World ja Alte Pinakothek ovat myös 3 kilometrin päässä.

Haus International Hostel

Haus International Hostel

Elisabethstrasse 87, Munich
3,2
/ 5 (445 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Löwenbräu, Neue Pinakothek ja Alte Pinakothek sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Olympiapuisto ja Pinakothek der Moderne ovat myös 3 kilometrin päässä.

Holiday Inn Express Munich City West

Holiday Inn Express Munich City West

Friedenheimer Bruecke 15, Munich
4,4
/ 5 (225 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Nymphenburgin linna, Marienplatz ja Alte Pinakothek sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Neue Pinakothek ovat myös 5 kilometrin päässä.