Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Oslon kaupungintalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Oslon kaupungintalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Oslon kaupungintalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Oslon kaupungintalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Oslon kaupungintalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Oslon kaupungintalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Oslon kaupungintalo lähellä kohdetta Oslon kaupungintalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Oslon kaupungintalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 230 majoitusliikettä kohteen Oslon kaupungintalo lähellä
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 153 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jernbanetorget T-Station ja Brugata Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citybox Oslo 63 €
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 131 €
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Holbergs Gate 30, Oslo
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oslofjord, Oslon kuninkaallinen linna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Parlamentti ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plass Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteret Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Verdandi Oslo 89 €
    Hotel Verdandi Oslo

    Hotel Verdandi Oslo

    Tordenskioldsgate 6b, Oslo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Oslofjord ja Oslon kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Oslo
     Grand Hotel Oslo

     Grand Hotel Oslo

     Karl Johansgate 31, Oslo
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslofjord, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotell Bondeheimen 99 €
      Hotell Bondeheimen

      Hotell Bondeheimen

      Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Oslofjord, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Smarthotel Oslo 72 €
       Smarthotel Oslo

       Smarthotel Oslo

       St. Olavsgate 26, Oslo
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oslon kuninkaallinen linna ja Karl Johanin katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon kaupungintalo ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plass Station ja Tullinløkkan raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Xpress Central Station 68 €
        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Fred Olsens Gate 11, Oslo
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oslofjord ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslon keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 2 minuutin kävelymatkan päässä.