Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Patek Philippen kellomuseo

Tutustu antiikkikellojen kokoelmaan ja perehdy Sveitsin kuuluisimpiin kuuluvan elinkeinon kehitykseen.

Patek Philippen kellomuseo johdattaa vierailijat kellojen valmistuksen yli 500 vuotta pitkään historiaan. Neljässä kerroksessa esillä olevissa kokoelmissa on geneveläisiä, sveitsiläisiä ja eurooppalaisia kelloja, joiden joukossa on myös 1500-luvulta peräisin olevia varhaisia ajannäyttäjiä.

Museo sijaitsee entisessä kellotehtaassa. Suuri osa kokoelmasta on omistettu Sveitsin johtaviin luksuskellojen valmistajiin 1800-luvulta alkaen kuuluneen Patek Philippen kelloille. Tuotemerkin omien kellojen lisäksi kokoelmassa on muiden yritysten suunnittelemia kelloja. 

Aloita museoon tutustuminen alakerrasta, jossa voit tutkiskella entisöityjä työpöytiä ja yli 400 vanhaa työkalua, joita kellosepät ovat käyttäneet menneinä vuosisatoina. Käy katsomassa uudelleenrakennettua vanhaa työpajaa ja katsele oikeaa kelloseppää työnsä touhussa.

Tutustu aikoinaan kuningatar Victorialle kuuluneisiin Patek Philippen kelloihin. Tuotemerkistä tuli erityisen muodikas, kun kuningatar kiinnostui sen innovatiivisista avaimettomista kelloista. Ihaile kuningattaren hienoimpiin kelloihin kuulunutta liilanväristä taskukelloa, joka on koristeltu timanteista muodostetulla kukkakuviolla.

Kiinnitä huomiota museon kokoelmaan tutustuessasi siihen, miten kellojen tyyli on muuttunut ajan kuluessa. Kellot kehittyivät eri aikakausien muotisuuntausten ja asteittain kehittyvän teknologian mukaisesti. Varhaisimmat kellot suunniteltiin ainoastaan miehille, ja niitä koristi usein omistajansa vaakuna. Myöhemmin kellot muuttuivat hiljalleen yksinkertaisemmiksi, ja kelloja alettiin suunnitella myös naisille.

Ihaile hienoja mielikuvituksellisia kelloja 1700-luvun lopusta ja 1800-luvun alusta. Kokoelmassa on mandoliinin muotoinen kello, joka soittaa musiikkia ja jossa on automatisoituja hahmoja. Esillä on myös veitsenkahvaan rakennettu kello.

Varaa aikaa museon kattavalle kirjastolle, jonka aineisto käsittelee kellojen valmistuksen taitoa ja tiedettä. Voit tutustua tähän kattavaan kellokirjallisuuden kokoelmaan kahden interaktiivisen päätteen avulla.

Patek Philippen kellomuseo sijaitsee Plainpalais’n alueella lähellä kaupungin keskustaa. Perille pääset usealla eri bussilla ja raitiovaunulla. Museo on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin ja maanantaisin. Lauantaisin voit osallistua pääsylipun hintaan sisältyvälle maksuttomalle opastetulle kierrokselle, joita järjestetään sekä englanniksi että ranskaksi. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 300 majoitusliikettä kohteen Patek Philippen kellomuseo lähellä
Hotel N'vY 146 €
Hotel N'vY

Hotel N'vY

Rue de Richemont 18, Geneve, GE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Parc Mon Repos, Arianan keramiikka- ja lasimuseo ja Jet d'Eau -suihkulähde sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Saint-Pierren katedraali ja L'horloge fleurien kukkakello ovat myös 2 kilometrin päässä. Butinin raitiovaunupysäkki ja Môlen raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Royal 151 €
  Hotel Royal

  Hotel Royal

  Rue de Lausanne 41-43, Geneve
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Basilique Notre-Dame, Saint-Pierren katedraali ja Uskonpuhdistuksen muistomerkki sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Bourg-de-Four-aukio ja Jet d'Eau -suihkulähde ovat myös 2 kilometrin päässä. Môlen raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cornavinin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Warwick Geneva 141 €
   Warwick Geneva

   Warwick Geneva

   14 Rue De Lausanne, Geneve, GE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Basilique Notre-Dame, Cité du Temps ja Île Rousseau sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bains des Pâquis sijaitsee 1,1 kilometrin päässä. Cornavinin raitiovaunupysäkki ja Geneven asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Home Swiss Hotel 124 €
    Home Swiss Hotel

    Home Swiss Hotel

    Av. de Sainte-Clotilde 7, Geneve
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Musée d'Ethnographie de Genève ja Nykytaiteen museo (MAMCO) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uskonpuhdistuksen muistomerkki ja Saint-Pierren katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Palladiumin raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cirquen raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Suisse 129 €
     Hotel Suisse

     Hotel Suisse

     10 Place Cornavin, Geneve, GE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Basilique Notre-Dame, Saint-Pierren katedraali ja Uskonpuhdistuksen muistomerkki sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bourg-de-Four-aukio ja Nykytaiteen museo (MAMCO) ovat myös 2 kilometrin päässä. Cornavinin raitiovaunupysäkki ja Coutancen raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      9HOTEL PAQUIS 140 €
      9HOTEL PAQUIS

      9HOTEL PAQUIS

      31 Rue De Berne, Geneve, GE
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Library In English ja L'horloge fleurien kukkakello sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Saint-Pierren katedraali ja Uskonpuhdistuksen muistomerkki ovat myös 2 kilometrin päässä. Cornavinin raitiovaunupysäkki ja Geneven asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Tiffany 158 €
       Hotel Tiffany

       Hotel Tiffany

       20 Rue de L'Arquebuse, Geneve, GE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Victoria Hall, Nykytaiteen museo (MAMCO) ja Uskonpuhdistuksen muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Saint-Pierren katedraali ja Bourg-de-Four-aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cirquen raitiovaunupysäkki ja Standin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Bristol 217 €
        Hotel Bristol

        Hotel Bristol

        10, rue du Mont-Blanc, Geneve, GE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pont du Mont Blanc ja L'horloge fleurien kukkakello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Saint-Pierren katedraali ja Bourg-de-Four-aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Coutancen raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cornavinin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.