Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pattayan kelluvat markkinat

Kierrä jalkaisin tai veneellä nämä perinteiset markkinat, joiden kojut on rakennettu veden päälle. Markkinoilta löydät erilaisia herkkuja ja käsityötuotteita, jotka ovat eri puolilta Thaimaata.

Maista maukasta pad thaita, makeaa kanom krok -kookospannukakkua tai monia muita paikallisia herkkuja, jotka tirisevät kanaalinpuoleisten ruokakojujen kuumilla pannuilla. Voit myös ostaa perinteisiä veistoksia, hopeaesineitä tai maalauksia. Kanaalin reunoille pystytetyt yli 100 myyntikojua muodostavat tämän vastikään uudistetun markkina-alueen, joka on yksi Thaimaan suurimmista.

Thaimaan neljän maantieteellisen pääalueen mukaan neljän alueen kelluviksi markkinoiksi nimetty markkina-alue avautui vuonna 2008. Markkinat esittelevät käsitöitä, ruokia ja viljelystuotteita Pohjois-, Etelä-, Keski- ja Koillis-Thaimaasta. Huomaat muutoksen arkkitehtonisessa tyylissä kulkiessasi pohjoisen alueen jyrkkäkattoisilta taloilta kohti eteläisen alueen veistoksellisempia rakennuksia. Tunne eri alueiden mausteiden tuoksut ja kiinnitä huomiota eri väreihin kulkiessasi ruokakojujen välissä.

Tuotteet kirjaimellisesti laivataan markkinoille ja usein myös myydään suoraan pienistä veneistä, jotka saapuvat paikalle kapeita kanavia pitkin. Jos haluat nähdä markkinat vesiltä käsin, voit vuokrata pientä maksua vastaan venetaksin, jonka kyydissä voit matkustaa kanaaleissa rauhalliseen tahtiin ja pysähtyä aina, kun haluat tutkia kojuja tarkemmin. Jalkaisin voit kulkea markkina-alueen puisilla reiteillä ja siirtyä alueelta toiselle monia eri kävelysiltoja pitkin.

Kun olet tehnyt kojuissa ostoksesi, voit tutustua myös markkinoiden muihin nähtävyyksiin. Puuveistosmuseossa on esillä vaikuttava kokoelma eri puolilta maata peräisin olevia käsin tehtyjä veistoksia, ja auringonkukkapellosta voit ottaa upeita valokuvia. Katso iltapäivän esityksiä, joissa perinteisiin asuihin pukeutuneet tanssijat esittävät thaimaalaisia perinnetansseja.

Pattayan kelluvat markkinat ovat avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu. Markkinat sijaitsevat heti Pattayan eteläpuolella Sukhumwit Roadilla, ja bussit kulkevat sinne kaikilta päärannoilta keskimäärin viisi kertaa päivässä. Huomaa, että markkinoilla on viikonloppuisin hyvin paljon ihmisiä.


Alueen Pattayan kelluvat markkinat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 700 hotellia lähellä kohdetta Pattayan kelluvat markkinat
37 €
Centra by Centara Maris Resort Jomtien

Centra by Centara Maris Resort Jomtien

98/2 Moo 1, Na Jomtien, Pattaya
4,3
/ 5 (120 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat, ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Muang Pattaya Public Park ja Sanctuary of Truth ovat myös 5 kilometrin päässä.

Baan Suay Tukta

Baan Suay Tukta

455/16 Moo 12, Bevery Thai House, Pattaya
3.5 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat, ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri 3 kilometrin päässä tästä huvilasta. Sanctuary of Truth ja Anek Kusala Sala ovat myös 3 kilometrin päässä.

Beverly Thai House Pool Villa

Beverly Thai House Pool Villa

455/16 Moo 12, Nongprue, Pattaya
4.0 kautta 5.0

Huvila, jonka lähellä on Pattayan kelluvat markkinat, Sanctuary of Truth ja Anek Kusala Sala Lähistöllä sijaitsee myös ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri.

19 €
Sweet Sense Jomtien Resort

Sweet Sense Jomtien Resort

138/3 M. 9 Na Jomtien Road Soi 2, Sattahip
2.0 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat, ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Mimosa Pattaya ja Sanctuary of Truth ovat myös 5 kilometrin päässä.

3 Hengen Vesiputous Huoneisto, Täydellinen Lapsille ★★★★★

3 Hengen Vesiputous Huoneisto, Täydellinen Lapsille ★★★★★

Eagle House Jomtien, Muang Pattaya
0.0 kautta 5.0

Majoitusliike, jonka lähellä on Pattayan kelluvat markkinat, ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri Lähistöllä sijaitsee myös Sanctuary of Truth ja Anek Kusala Sala.

Venetian Resort Pattaya

Venetian Resort Pattaya

192/72, Venetian Signature Condo, Moo 1, Sattahip
2,8
/ 5 (6 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Joen rannalla sijaitseva huoneistohotelli, jonka lähellä on Pattayan kelluvat markkinat, ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri. Lähistöllä sijaitsee myös Sanctuary of Truth ja Anek Kusala Sala.

16 €
B2 Jomtien Pattaya Boutique & Budget Hotel

B2 Jomtien Pattaya Boutique & Budget Hotel

65/22 Moo 1, T. Na Jomtien, Sattahip
3,5
/ 5 (44 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat, ALANGKARN ja Alangkarn -teatteri 3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Mimosa Pattaya ja Muang Pattaya Public Park ovat myös 5 kilometrin päässä.

Villa Lubov – 3-bedrooms - Na Jomtien

Villa Lubov – 3-bedrooms - Na Jomtien

Sukhumvit 91/2 House 100/7, Pattaya
4.0 kautta 5.0

Huvila, jonka lähellä on Pattayan kelluvat markkinat, Sanctuary of Truth ja Anek Kusala Sala Lähistöllä sijaitsee myös Jomtienin ranta ja Muang Pattaya Public Park.