Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pattayan kelluvat markkinat

Kierrä jalkaisin tai veneellä nämä perinteiset markkinat, joiden kojut on rakennettu veden päälle. Markkinoilta löydät erilaisia herkkuja ja käsityötuotteita, jotka ovat eri puolilta Thaimaata.

Maista maukasta pad thaita, makeaa kanom krok -kookospannukakkua tai monia muita paikallisia herkkuja, jotka tirisevät kanaalinpuoleisten ruokakojujen kuumilla pannuilla. Voit myös ostaa perinteisiä veistoksia, hopeaesineitä tai maalauksia. Kanaalin reunoille pystytetyt yli 100 myyntikojua muodostavat tämän vastikään uudistetun markkina-alueen, joka on yksi Thaimaan suurimmista.

Thaimaan neljän maantieteellisen pääalueen mukaan neljän alueen kelluviksi markkinoiksi nimetty markkina-alue avautui vuonna 2008. Markkinat esittelevät käsitöitä, ruokia ja viljelystuotteita Pohjois-, Etelä-, Keski- ja Koillis-Thaimaasta. Huomaat muutoksen arkkitehtonisessa tyylissä kulkiessasi pohjoisen alueen jyrkkäkattoisilta taloilta kohti eteläisen alueen veistoksellisempia rakennuksia. Tunne eri alueiden mausteiden tuoksut ja kiinnitä huomiota eri väreihin kulkiessasi ruokakojujen välissä.

Tuotteet kirjaimellisesti laivataan markkinoille ja usein myös myydään suoraan pienistä veneistä, jotka saapuvat paikalle kapeita kanavia pitkin. Jos haluat nähdä markkinat vesiltä käsin, voit vuokrata pientä maksua vastaan venetaksin, jonka kyydissä voit matkustaa kanaaleissa rauhalliseen tahtiin ja pysähtyä aina, kun haluat tutkia kojuja tarkemmin. Jalkaisin voit kulkea markkina-alueen puisilla reiteillä ja siirtyä alueelta toiselle monia eri kävelysiltoja pitkin.

Kun olet tehnyt kojuissa ostoksesi, voit tutustua myös markkinoiden muihin nähtävyyksiin. Puuveistosmuseossa on esillä vaikuttava kokoelma eri puolilta maata peräisin olevia käsin tehtyjä veistoksia, ja auringonkukkapellosta voit ottaa upeita valokuvia. Katso iltapäivän esityksiä, joissa perinteisiin asuihin pukeutuneet tanssijat esittävät thaimaalaisia perinnetansseja.

Pattayan kelluvat markkinat ovat avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu. Markkinat sijaitsevat heti Pattayan eteläpuolella Sukhumwit Roadilla, ja bussit kulkevat sinne kaikilta päärannoilta keskimäärin viisi kertaa päivässä. Huomaa, että markkinoilla on viikonloppuisin hyvin paljon ihmisiä.


Alueen Pattayan kelluvat markkinat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 403 hotellia lähellä kohdetta Pattayan kelluvat markkinat
Baan Suay Tukta

Baan Suay Tukta

455/16 Moo 12, Bevery Thai House, Pattaya
3.5 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 0,4 kilometrin päässä tästä huvilasta. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya ja Outlet Mall Pattaya ovat myös 5 kilometrin päässä.

18 €
Sweet Sense Jomtien Resort

Sweet Sense Jomtien Resort

138/3 M. 9 Na Jomtien Road Soi 2, Sattahip
2.0 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 1,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya sijaitsee 3,9 kilometrin päässä.

36 €
Centra by Centara Maris Resort Jomtien

Centra by Centara Maris Resort Jomtien

98/2 Moo 1, Na Jomtien, Pattaya
4,3
/ 5 (46 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 1,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya sijaitsee 4,1 kilometrin päässä.

Venetian Resort Pattaya

Venetian Resort Pattaya

192/72, Venetian Signature Condo, Moo 1, Sattahip
3.5 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 1,3 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya sijaitsee 4,3 kilometrin päässä.

11 €
B2 Jomtien Pattaya Boutique & Budget Hotel

B2 Jomtien Pattaya Boutique & Budget Hotel

65/22 Moo 1, T. Na Jomtien, Sattahip
3,4
/ 5 (14 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 1,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya sijaitsee 4,2 kilometrin päässä.

46 €
Venetian Suites by Favstay

Venetian Suites by Favstay

190/1 Moo 1, Na Chom Thian 4, Sattahip
4.0 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 1,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya sijaitsee 4,2 kilometrin päässä.

44 €
The Symphony Suites Pattaya

The Symphony Suites Pattaya

190/1 Moo 1, Na Jomtien Soi 4, Sattahip
5.0 kautta 5.0

Pattayan kelluvat markkinat on 1,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Alangkarn -teatteri ja Mimosa Pattaya sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Underwater World Pattaya sijaitsee 4,3 kilometrin päässä.