Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Perthin eläintarha

Ruoki komeita kirahveja, katsele leikkisiä pingviinejä, näe vaarallisia hyönteisiä ja matelijoita ja ihastele suloisia pussieläimiä, joista Australia on tunnettu.

Perthin eläintarhassa on 1 200 eläintä yli 160 eri lajista. Tämä 17 hehtaarin alue on ollut avoinna joka päivä vuodesta 1898 lähtien, ja vuosittain kävijöitä on satoja tuhansia. Seitsemän eri näyttelyä esittelee neljän maanosan eläimiä ja useita koko maapallon mielenkiintoisimmista eläinlajeista. Eläintarhan vetonaula on kuitenkin paikallinen eläimistö.

Aloita kierros Australian Bushwalk -osiosta ja tutustu ensimmäiseksi Australian omiin villieläimiin. Saat runsaasti tietoa pussieläimistä, joita ovat esimerkiksi koalat, punaiset kengurut, vallabit ja vompatit. Näet myös pussiahmoja, jotka ovat Australian eteläisen saariosavaltion kotoperäinen eläinlaji. Jatka matkaasi Australian Wetlands -osioon, jossa näet paikallisia lintuja, krokotiileja, sammakoita ja kilpikonnia. Kiertele Nocturnal Housessa ja näe hämähäkkejä, matelijoita ja lintuja, jotka liikkuvat ympäröivässä erämaassa pimeän tultua.

Australian käärme-, lisko- ja kilpikonnalajit elävät Reptile Encounter -osiossa. Penguin Plungessa voit seurata kymmenien pingviinien leikkiä 50 000 litran altaassa, jossa on koralleja, hiekkaranta ja rannikon kasveja. African Savannah -osiossa on sarvikuonoja, mahtavia leijonia, hyeenoja, simpansseja ja paviaaneja. Siellä voit ruokkia myös kirahveja.

Astele lähelle galápagoksenjättiläiskilpikonnaa tai seuraa silkkiapinoiden, alligaattoreiden ja värikkäiden arojen touhuja Animals of the Americas -osiossa. Suuntaa sitten Asian Rainforest -osioon, jossa on orankeja, malaijikarhuja ja komodonvaraaneja. Katsele lasin läpi liukkaiden saukkojen leikkiä altaassa tai ihastele tomuisia aasiannorsuja.

Lisäksi eläintarhassa on oma kasvitieteellinen kokoelmansa, jossa on monenlaisia kasveja ruusuista jättiläispalmuihin. Tee kävelyretki ja katsele upeita kasveja, joita kasvaa luonnossa eri puolilla Australiaa.

Perthin eläintarha sijaitsee Etelä-Perthissä noin 3,2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Swan-joen toisella puolella. Pysäköi autosi lähikatujen maksullisille paikoille tai saavu julkisilla liikennevälineillä. Pääset perille myös lautalla, joka lähtee Mends Streetin laiturista. Eläintarha on avoinna joka päivä juhlapyhät mukaan lukien. Alle 16-vuotiaat lapset pääsevät sisään puoleen hintaan.


Alueen Perthin eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 106 majoitusliikettä kohteen Perthin eläintarha lähellä
The Ritz-Carlton, Perth 215 €
The Ritz-Carlton, Perth

The Ritz-Carlton, Perth

1 BARRACK STREET, Perth, WA
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Barrack Street Jetty Ferry Terminal (satama) ja Elizabeth Quay sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Perthin kongressi- ja näyttelykeskus (PCEC) ja Perth Mint ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Perth Esplanaden asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perthin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Duxton Hotel Perth 92 €
  Duxton Hotel Perth

  Duxton Hotel Perth

  1 St Georges Terrace, Perth, WA
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Perthin konserttitalo, Perth Mint ja Royal Perth Hospital sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Elizabeth Quay ja Hay Street Mall (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Perth McIverin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth Esplanaden asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ibis Styles East Perth 67 €
   Ibis Styles East Perth

   Ibis Styles East Perth

   69 ADELAIDE TERRACE, PERTH, East Perth, WA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    WACA, Perth Mint ja Gloucester Park Raceway (hevosrata) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Elizabeth Quay ja Optus Stadium ovat myös 3 kilometrin päässä. Perth Claisebrookin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth McIverin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novotel Perth Langley 76 €
    Novotel Perth Langley

    Novotel Perth Langley

    221 Adelaide Terrace, Perth, WA
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Perth Mint ja Langley Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. WACA ja Murray Street Mall (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Perth McIverin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth Claisebrookin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Peninsula Riverside Serviced Apartments 108 €
     The Peninsula Riverside Serviced Apartments

     The Peninsula Riverside Serviced Apartments

     53 South Perth Esplanade, South Perth, WA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Perthin eläintarha on 0,9 kilometrin ja päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta huoneistohotellista. Perthin kongressi- ja näyttelykeskus (PCEC) ja RAC Arena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Watertown ja SCITECH Discovery Centre (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä. Perth Esplanaden asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Metro Hotel Perth 64 €
      Metro Hotel Perth

      Metro Hotel Perth

      61 Canning Highway, South Perth, WA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Crown Perth, Mends Street Jetty ja WACA sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Perthin eläintarha ja Perthin maahockeystadion ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Parmelia Hilton Perth 78 €
       Parmelia Hilton Perth

       Parmelia Hilton Perth

       14 Mill Street, Perth, WA
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brookfield Place, His Majesty’s Theatre (teatteri) ja Perthin kongressi- ja näyttelykeskus (PCEC) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Barracks Arch ja Elizabeth Quay ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Perth Esplanaden asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Perthin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Quest South Perth Foreshore 108 €
        Quest South Perth Foreshore

        Quest South Perth Foreshore

        22 Harper Terrace, South Perth, WA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Old Mill (Shenton's Mill) (mylly), Elizabeth Quay ja Perthin eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta huoneistohotellista. Kings Park War Memorial ja SCITECH Discovery Centre (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä.