Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Perthin eläintarha

Ruoki komeita kirahveja, katsele leikkisiä pingviinejä, näe vaarallisia hyönteisiä ja matelijoita ja ihastele suloisia pussieläimiä, joista Australia on tunnettu.

Perthin eläintarhassa on 1 200 eläintä yli 160 eri lajista. Tämä 17 hehtaarin alue on ollut avoinna joka päivä vuodesta 1898 lähtien, ja vuosittain kävijöitä on satoja tuhansia. Seitsemän eri näyttelyä esittelee neljän maanosan eläimiä ja useita koko maapallon mielenkiintoisimmista eläinlajeista. Eläintarhan vetonaula on kuitenkin paikallinen eläimistö.

Aloita kierros Australian Bushwalk -osiosta ja tutustu ensimmäiseksi Australian omiin villieläimiin. Saat runsaasti tietoa pussieläimistä, joita ovat esimerkiksi koalat, punaiset kengurut, vallabit ja vompatit. Näet myös pussiahmoja, jotka ovat Australian eteläisen saariosavaltion kotoperäinen eläinlaji. Jatka matkaasi Australian Wetlands -osioon, jossa näet paikallisia lintuja, krokotiileja, sammakoita ja kilpikonnia. Kiertele Nocturnal Housessa ja näe hämähäkkejä, matelijoita ja lintuja, jotka liikkuvat ympäröivässä erämaassa pimeän tultua.

Australian käärme-, lisko- ja kilpikonnalajit elävät Reptile Encounter -osiossa. Penguin Plungessa voit seurata kymmenien pingviinien leikkiä 50 000 litran altaassa, jossa on koralleja, hiekkaranta ja rannikon kasveja. African Savannah -osiossa on sarvikuonoja, mahtavia leijonia, hyeenoja, simpansseja ja paviaaneja. Siellä voit ruokkia myös kirahveja.

Astele lähelle galápagoksenjättiläiskilpikonnaa tai seuraa silkkiapinoiden, alligaattoreiden ja värikkäiden arojen touhuja Animals of the Americas -osiossa. Suuntaa sitten Asian Rainforest -osioon, jossa on orankeja, malaijikarhuja ja komodonvaraaneja. Katsele lasin läpi liukkaiden saukkojen leikkiä altaassa tai ihastele tomuisia aasiannorsuja.

Lisäksi eläintarhassa on oma kasvitieteellinen kokoelmansa, jossa on monenlaisia kasveja ruusuista jättiläispalmuihin. Tee kävelyretki ja katsele upeita kasveja, joita kasvaa luonnossa eri puolilla Australiaa.

Perthin eläintarha sijaitsee Etelä-Perthissä noin 3,2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Swan-joen toisella puolella. Pysäköi autosi lähikatujen maksullisille paikoille tai saavu julkisilla liikennevälineillä. Pääset perille myös lautalla, joka lähtee Mends Streetin laiturista. Eläintarha on avoinna joka päivä juhlapyhät mukaan lukien. Alle 16-vuotiaat lapset pääsevät sisään puoleen hintaan.


Alueen Perthin eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 840 majoitusliikettä kohteen Perthin eläintarha lähellä
Duxton Hotel Perth 91 €
Duxton Hotel Perth

Duxton Hotel Perth

1 St Georges Terrace, Perth, WA
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Perthin konserttitalo, Perth Mint ja Royal Perth Hospital sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Elizabeth Quay ja Hay Street Mall (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Perth McIverin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth Esplanaden asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Regency Perth 85 €
  Hyatt Regency Perth

  Hyatt Regency Perth

  99 Adelaide Terrace, East Perth, WA
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Queens Gardens (puisto), Langley Park ja World Australia Cricket Association Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Perth Mint ja WACA ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Perth Claisebrookin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth McIverin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pan Pacific Perth 90 €
   Pan Pacific Perth

   Pan Pacific Perth

   207 Adelaide Terrace, East Perth, WA
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Perth Mint ja Langley Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Swan River Foreshore Trail ja St. Mary's Cathedral (katedraali) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Perth McIverin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth Claisebrookin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Fraser Suites Perth 95 €
    Fraser Suites Perth

    Fraser Suites Perth

    10 Adelaide Terrace, East Perth, WA
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     WACA ja Perth Mint sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta luksusluokan huoneistohotellista. Optus Stadium ja SCITECH Discovery Centre (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä. Perth Claisebrookin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth McIverin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Criterion Hotel Perth 43 €
     Criterion Hotel Perth

     Criterion Hotel Perth

     560 Hay Street, Perth, WA
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      St George's Terrace ja Hay Street Mall (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Perth Mint ja Royal Perth Hospital ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Perthin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perthin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Starwest Apartments Alderney on Hay 61 €
      Starwest Apartments Alderney on Hay

      Starwest Apartments Alderney on Hay

      193 Hay Street, East Perth, WA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Perth Mint ja WACA sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Royal Perth Hospital ja Elizabeth Quay ovat myös 3 kilometrin päässä. Perth Claisebrookin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Perth McIverin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Peninsula Riverside Serviced Apartments 94 €
       The Peninsula Riverside Serviced Apartments

       The Peninsula Riverside Serviced Apartments

       53 South Perth Esplanade, South Perth, WA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Perthin eläintarha on 0,9 kilometrin ja päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta huoneistohotellista. Perthin kongressi- ja näyttelykeskus (PCEC) ja RAC Arena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Watertown ja Perth Mint ovat myös 5 kilometrin päässä. Perth Esplanaden asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Parmelia Hilton Perth 88 €
        Parmelia Hilton Perth

        Parmelia Hilton Perth

        14 Mill Street, Perth, WA
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brookfield Place, His Majesty’s Theatre (teatteri) ja Perthin kongressi- ja näyttelykeskus (PCEC) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Barracks Arch ja Elizabeth Quay ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Perth Esplanaden asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Perthin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.