Luokitus perustuu 50 tarkistettuun arvosteluun

4,2 / 5
88 % asiakkaista suosittelee
4,4 Huoneen siisteys
4,4 Palvelu ja henkilökunta
4,0 Huoneen mukavuus
3,9 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
4/5
Elisa lähtöpaikka: Finland

Peaceful location!

Lisätty 28.4.2015 Hotelsn sivustolla
Nice hotel, very peaceful location! Really friendly, polite and nice guy in the reception, taking care of everything from the breakfast to the laundry. Room was big and convenient. Not a luxury hotel, rather a nice family-owned hotel where you feel very welcome.
3/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Malmö Sweden

Bra läge på hotellet

Lisätty 20.8.2018 Hotelsn sivustolla
Hotellet ligger fantastiskt bra. Nära till den fantastiskt vackra vandringsleden som leder till en stranden Perazica Do. Hotellet är helt ok - lite slitet kanske. Wifi/Internet hade de tre olika - alla slog av och på lite hursomhelst. Frukostmatsalen är endast inomhus och man får under inga omständigheter sitta utomhus "it is the rule!" Stelbent personal som inte var serviceminded för fem öre! Man var tilldelad en specifik plats, att dela ett litet bord med andra gäster trots att det fanns lediga bord där man redan ätit färdigt. Vi bad om att få sitta vid dessa avbokade bord, andra såg vi väntade tills deras "bordsgrannar" ätit färdigt. Detta förstod de inte alls. Frukosten var rätt dålig, ljummet kaffe i och med att de inte satte på korken på termosen (!), de kunde inte komma ihåg två dagar i rad att vi ville ha mjölk till kaffet - vi var där en vecka!! Litet poolområde utanför som var helt ok. Nära att gå till strandprommenaden med alla restauranger.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
22.8.2018, Hotel Danica, Hotellin johto
Dear Guest Thanks for your support to our place and your review. We know that they are many things to be sorted still to our place but be sure that we are all trying very hard for that. Hope that we will see you again sometime. Best regards
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 3.8.2018 Hotelsn sivustolla
Mycket service intriktad personal. Trevligt rum. Vi fick utsikt mot hamnen. Ett minus var frukosten. Kallt kaffe, inga grönsaker, väldigt dåligt urval.Vi gick till ett café dom sista dagarna och åt frukost.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
22.8.2018, Hotel Danica, Hotellin johto
Dear Guest Thanks for your support to our place and your review. We know that they are many things to be sorted still to our place but be sure that we are all trying very hard for that. Hope that we will see you again sometime. Best regards
4/5
Vahvistettu matkustaja

Koselig hotell

Lisätty 1.8.2018 Hotelsn sivustolla
Hotellet lå i stille og rolige omgivelser, men absolutt meget sentralt. De ansatte var veldig serviceinnstilt og vennlige. Rene og fine rom. Eneste minus var frokosten. Trenger en oppgradering med litt frukt og grønt tilbehør.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
22.8.2018, Hotel Danica, Hotellin johto
Dear Guest Thanks for your support to our place and your review. We know that they are many things to be sorted still to our place but be sure that we are all trying very hard for that. Hope that we will see you again sometime. Best regards
4/5
Vahvistettu matkustaja

Laidback and friendly

Lisätty 16.5.2018 Hotelsn sivustolla
Great service! Laidback and friendly. 2mins walk to the beach and promenade. Decent breakfast
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
4.6.2018, Egor, Hotellin johto
Thnak you, Sebastian!
4/5
Vahvistettu matkustaja

Ottimo hotel

Lisätty 28.4.2018 Hotelsn sivustolla
Ottimo hotel buona posizione centrale e allo stesso tempo tranquillo ,personale cortese ,atmosfera familiare e rapporto qualità prezzo eccezionale.Consiglio questo hotel a tutti.Petrovac è davvero un paesino delizioso
5/5
Emil

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 29.5.2017 Hotelsn sivustolla
4/5
Øystein

Rolig og gjestfritt hotell.

Lisätty 24.5.2017 Hotelsn sivustolla
Rolig område med god balkong. Mangler heis.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Nice!

Lisätty 13.6.2016 Hotelsn sivustolla
The hotel is very nice, clean and central and with a huge balcony. The staff is very helpful and kind. The hotel is located next to a small mountain where you can walk through and reach a beautiful and solitary beach (staff told me about it). You can really enjoy the nature there. And at the end of the day the swimming pool that is small and shallow but it keeps the temperature. The only bad thing is the wifi because it doesn't reach higher than 2 floor (the hotel has 4 floors).
5/5
sergey

Lisätty 31.8.2015 Hotelsn sivustolla
Хорошее место, близко до моря и одновременно не шумное. Хороший персонал, особенно парень говорящий по-русски. Все по-доброму. Чисто.