Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Picasson synnyinkoti

Málaga on tehnyt kunniaa yhdelle maailman kuuluisimmista taidemaalareista museoimalla kodin, jossa taiteilija syntyi yli 130 vuotta sitten.

Tutustu rakennukseen, jossa vauva nimeltä Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso syntyi vuonna 1881. Nyttemmin kaikki tuntevat hänet Pablo Picassona, ja jo hänen nimensä herättää mielikuvan nerokkaista maalauksista.

Vaikka Pablo Picasson kuolemasta on jo yli neljä vuosikymmentä, hänen maineensa elää edelleen. Vieraile Picasson perheen entisessä kodissa Plaza de la Mercedin aukiolla talossa, jossa nykyään toimii Picasson säätiön pääkonttori. Suurin osa rakennuksesta on museoitu kunnianosoituksena suuren taiteilijan elämälle ja töille. Museo on nimetty yksinkertaisesti Picasson synnyinpaikaksi, Casa Natal Picassoksi.

Picasson piirtämisen lahjat huomattiin jo nuorena, ja Málagasta alkoikin hänen koko menestyksekäs uransa. Vaikka Picasso ei viettänytkään paljon aikaa vanhassa kotikaupungissaan, värikäs espanjalainen kaupunki muokkasi kuitenkin selvästi hänen maailmankuvaansa. Eräs Picasson kuuluisimmista sitaateista on, että häneltä kului elinikä oppia maalaamaan kuin lapsi.

Museon laaja kokoelma on jaettu neljään kerrokseen. Pysyvissä näyttelyissä on 4 000 taideteosta sekä Picassolta että Picasson inspiroimilta taiteilijoilta. Vaihtuvissa ja kiertävissä näyttelyissä esitellään myös muita modernismin mestareita.

Taiteilijan monipuolisuus käy hyvin ilmi hänen varhaisista akateemisista tutkielmistaan, kaiverruksistaan ja keramiikkatöistään. Muista ehdottomasti tutustua luonnoksiin vuonna 1907 valmistuneesta käänteentekevästä Avignonin naiset ‑maalauksesta. Näytteillä on myös valokuvia ja muistoesineitä Picassosta ja hänen perheestään sekä nuoren neron omakuva.

Museossa pääset kurkistamaan myös Picasson ensimmäiseen ateljeehen ja näkemään, miten hän aloitteli uraansa perinteisillä luonnoksilla. Myöhemmin Picasso kehitteli kuuluisat näkemyksensä muun muassa kubismiin ja kollaaseihin. Casa Natal Picasson kirjastossa ja tutkimuskeskuksessa voit tutustua Picasson rooliin taidehistoriassa sekä osallistua työpajoihin ja tapahtumiin.

Picasson synnyinkoti on avoinna joka päivä yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta. Pääsymaksut ovat edullisia, ja niihin sisältyy ääniopas. Sisäänpääsy on sunnuntaisin ilmainen. Málagan vanhassa kaupungissa sijaitseva museo on kansallisperintökohde, ja sinne pääsee helposti taksilla tai bussilla.


Alueen Picasson synnyinkoti opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 361 majoitusliikettä kohteen Picasson synnyinkoti lähellä
Gran Hotel Miramar 315 €
Gran Hotel Miramar

Gran Hotel Miramar

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Petit Palace Plaza Malaga Hotel 116 €
  Petit Palace Plaza Malaga Hotel

  Petit Palace Plaza Malaga Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de la Constitución, Fuente de Génova ja Palacio Episcopal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Carmen Thyssen -museo ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sallés Hotel Málaga Centro 122 €
   Sallés Hotel Málaga Centro

   Sallés Hotel Málaga Centro

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Carmen Thyssen -museo, Málagan Picasso-museo ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Guadalmedinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Room Mate Larios Hotel 90 €
    Room Mate Larios Hotel

    Room Mate Larios Hotel

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de la Constitución ja Calle Larios sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     AC Hotel Málaga Palacio by Marriott 120 €
     AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

     AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      MIMMA ja Málagan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan amfiteatteri ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Molina Lario Hotel 148 €
      Molina Lario Hotel

      Molina Lario Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Palacio Episcopal ja Calle Larios sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hostel Málaga City 40 €
       Hostel Málaga City

       Hostel Málaga City

         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teatro Cervantes de Málaga, Picasson synnyinkoti ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Málagan amfiteatteri ja Calle Larios ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel del Pintor 84 €
        Hotel del Pintor

        Hotel del Pintor

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo Interactivo de la Música, Plaza de la Merced ja Teatro Cervantes de Málaga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Picasson synnyinkoti ja Iglesia de Santiago ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.