Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Picasson synnyinkoti

Málaga on tehnyt kunniaa yhdelle maailman kuuluisimmista taidemaalareista museoimalla kodin, jossa taiteilija syntyi yli 130 vuotta sitten.

Tutustu rakennukseen, jossa vauva nimeltä Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso syntyi vuonna 1881. Nyttemmin kaikki tuntevat hänet Pablo Picassona, ja jo hänen nimensä herättää mielikuvan nerokkaista maalauksista.

Vaikka Pablo Picasson kuolemasta on jo yli neljä vuosikymmentä, hänen maineensa elää edelleen. Vieraile Picasson perheen entisessä kodissa Plaza de la Mercedin aukiolla talossa, jossa nykyään toimii Picasson säätiön pääkonttori. Suurin osa rakennuksesta on museoitu kunnianosoituksena suuren taiteilijan elämälle ja töille. Museo on nimetty yksinkertaisesti Picasson synnyinpaikaksi, Casa Natal Picassoksi.

Picasson piirtämisen lahjat huomattiin jo nuorena, ja Málagasta alkoikin hänen koko menestyksekäs uransa. Vaikka Picasso ei viettänytkään paljon aikaa vanhassa kotikaupungissaan, värikäs espanjalainen kaupunki muokkasi kuitenkin selvästi hänen maailmankuvaansa. Eräs Picasson kuuluisimmista sitaateista on, että häneltä kului elinikä oppia maalaamaan kuin lapsi.

Museon laaja kokoelma on jaettu neljään kerrokseen. Pysyvissä näyttelyissä on 4 000 taideteosta sekä Picassolta että Picasson inspiroimilta taiteilijoilta. Vaihtuvissa ja kiertävissä näyttelyissä esitellään myös muita modernismin mestareita.

Taiteilijan monipuolisuus käy hyvin ilmi hänen varhaisista akateemisista tutkielmistaan, kaiverruksistaan ja keramiikkatöistään. Muista ehdottomasti tutustua luonnoksiin vuonna 1907 valmistuneesta käänteentekevästä Avignonin naiset ‑maalauksesta. Näytteillä on myös valokuvia ja muistoesineitä Picassosta ja hänen perheestään sekä nuoren neron omakuva.

Museossa pääset kurkistamaan myös Picasson ensimmäiseen ateljeehen ja näkemään, miten hän aloitteli uraansa perinteisillä luonnoksilla. Myöhemmin Picasso kehitteli kuuluisat näkemyksensä muun muassa kubismiin ja kollaaseihin. Casa Natal Picasson kirjastossa ja tutkimuskeskuksessa voit tutustua Picasson rooliin taidehistoriassa sekä osallistua työpajoihin ja tapahtumiin.

Picasson synnyinkoti on avoinna joka päivä yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta. Pääsymaksut ovat edullisia, ja niihin sisältyy ääniopas. Sisäänpääsy on sunnuntaisin ilmainen. Málagan vanhassa kaupungissa sijaitseva museo on kansallisperintökohde, ja sinne pääsee helposti taksilla tai bussilla.


Alueen Picasson synnyinkoti opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 231 majoitusliikettä kohteen Picasson synnyinkoti lähellä
Gran Hotel Miramar 225 €
Gran Hotel Miramar

Gran Hotel Miramar

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Petit Palace Plaza Malaga Hotel 112 €
  Petit Palace Plaza Malaga Hotel

  Petit Palace Plaza Malaga Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de la Constitución, Fuente de Génova ja Palacio Episcopal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Carmen Thyssen -museo ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pinar Apartments 82 €
   Pinar Apartments

   Pinar Apartments

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Museo del Vino, Málaga ja Calle Larios sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Málagan Picasso-museo ja Picasson synnyinkoti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guadalmedinan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel Málaga Palacio by Marriott 109 €
    AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

    AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     MIMMA ja Málagan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan amfiteatteri ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Barceló Malaga Hotel 104 €
     Barceló Malaga Hotel

     Barceló Malaga Hotel

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hostel Málaga City 40 €
      Hostel Málaga City

      Hostel Málaga City

        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatro Cervantes de Málaga, Picasson synnyinkoti ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Málagan amfiteatteri ja Calle Larios ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel 128 €
       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Carmen Thyssen -museo ja Calle Larios sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan amfiteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guadalmedinan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel MS Maestranza 88 €
        Hotel MS Maestranza

        Hotel MS Maestranza

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Plaza de Toros, Malaguetan ranta ja Málagan amfiteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Málagan satama ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.