Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 lähellä kohdetta Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 60 hotellia lähellä kohdetta Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1
Plitvice Miric Inn

Plitvice Miric Inn

Jezerce 18/1, Plitvicka jezera
4,8
/ 5 (91 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 2,3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Špoljarićin saha sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous ja Veliki Slapin vesiputous ovat myös 20 kilometrin päässä.

44 €
Guesthouse Bor

Guesthouse Bor

Mukinje 59, Plitvicka jezera
4,6
/ 5 (66 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 2 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta matkustajakodista, josta on suora yhteys rinteeseen. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Špoljarićin saha sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous ja Veliki Slapin vesiputousovat myös 15 kilometrin päässä.

Villa Lika

Villa Lika

Mukinje 63, Plitvicka jezera
4,7
/ 5 (62 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 1,8 kilometrin ja Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 on 4,9 kilometrin päässä tästä matkustajakodista. Špoljarićin saha ja Sastavcin vesiputous ovat myös 15 kilometrin päässä.

Sobe Krizmanic

Sobe Krizmanic

SMOLJANAC, 63,, PLITVICKA JEZERA
2.5 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 0,6 kilometrin päässä tästä matkustajakodista. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Veliki Slapin vesiputous sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous sijaitsee 3,5 kilometrin päässä.

Hotel Plitvice

Hotel Plitvice

Josipa Jovica 6, Plitvicka jezera, Plitvice
3.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 0,3 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Veliki Slapin vesiputous sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous sijaitsee 4,1 kilometrin päässä.

Guest house Plitvice Villa Verde

Guest house Plitvice Villa Verde

Jezerce 19, Plitvicka jezera
4,7
/ 5 (57 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 2,3 kilometrin päässä tästä matkustajakodista. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Špoljarićin saha sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous ja Veliki Slapin vesiputous ovat myös 20 kilometrin päässä.

Hotel Jezero

Hotel Jezero

Josipa Jovica 2,, PLITVICKA JEZERA
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Veliki Slapin vesiputous sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous sijaitsee 3,7 kilometrin päässä.

Plitvice

Plitvice

Plitvicka jezera Hrvatska,, PLITVICE LAKES
3,0
/ 5 (1 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 ja Veliki Slapin vesiputous sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous sijaitsee 4,3 kilometrin päässä.