Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Istana Merdekan palatsi

Tutustu Liettuan presidentin asuintaloon opastetulla kierroksella tai ihaile palatsin arkkitehtuuria ulkoapäin yleiseltä torilta.

Vilnan presidentinlinna on elegantti uusklassinen kartano, jonka sijaintipaikalla on jo 1300-luvulta lähtien ollut piispojen, keisareiden, kuninkaiden, aatelismiesten ja presidenttien asuntoja. Tutki tämän komean rakennuksen upeaa arkkitehtuuria ulkopuolelta tai osallistu kierrokselle sen sisätiloihin ja hyvinhoidettuun puutarhaan. Opi tuntemaan johtajat ja arvohenkilöt, jotka ovat asuneet ja työskennelleet mahtavassa palatsissa, ja katsele vahdinvaihtoseremoniaa.

Kävele kapeaa katua, joka johtaa palatsin edessä avautuvalle laajalle Daukanton aukiolle, jonka reunalla nousee loistelias empiretyylinen palatsi. Suuressa kermanvärisessä kartanossa, joka rakennettiin uudelleen vuonna 1834, on upea pylväsrivi ja symmetriset päätykolmiot. Jos rakennuksen katolla olevassa lipputangossa liehuu lippu, Liettuan presidentti on kotimaassa.

Opastetulla kierroksella näet presidentin ja kansliapäällikköjen yksityiset asuinalueet. Ihaile ylellistä sisäarkkitehtuuria sekä rakennusten eri salien ja toimistojen upeita huonekaluja. Jos hyvin käy, opas esittelee sinulle presidentin toimiston. Tutustu palatsin takana olevaan puutarhaan ja näe vihreiden nurmikenttien ja kukkaistutusten ympäröimä viehättävä pihamaa. Toisella puolella on kivipatsaiden täplittämä pieni ruohoalue.

Jos vierailet täällä työpäivän päättyessä, näet vahdinvaihdon. Sunnuntaina puoliltapäivin pääset todistamaan mielenkiintoista lipunnostoseremoniaa, jossa on mukana Liettuan puolustusvoimien kunniakomppanian sotilaita. Tunnistat heidät 1300-luvulta periytyvästä seremonia-asusta ja keskiaikaisesta haarniskasta.

Presidentinlinna sijaitsee Daukanton aukiolla, joka on Vilnan vanhankaupungin lähellä aivan Vilnan yliopiston kampuksen vieressä. Palatsiin järjestetään ilmaisia englanninkielisiä kierroksia perjantaisin ja sunnuntaisin. Lauantaisin ja sunnuntaisin on useita liettuankielisiä kierroksia. Varaa etukäteen paikkasi kierrokselle, jonka kesto on noin 45 minuuttia. Voit katsella vahdinvaihtoseremoniaa palatsin ulkopuolella päivittäin ilmaiseksi.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 166 majoitusliikettä kohteen Presidentinlinna lähellä
Radisson Blu Royal Astorija Hotel 112 €
Radisson Blu Royal Astorija Hotel

Radisson Blu Royal Astorija Hotel

Didzioji 35/2, Vilna
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Aušros Vartai ja Vilnan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Hotel Lietuva 76 €
  Radisson Blu Hotel Lietuva

  Radisson Blu Hotel Lietuva

  Konstitucijos av. 20, Vilna
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kansallinen taidegalleria ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Novotel Vilnius Centre 85 €
   Novotel Vilnius Centre

   Novotel Vilnius Centre

   Gedimino Av. 16, Vilna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius 70 €
    Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

    Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

    Stuokos-Guceviciaus Str. 1, Vilna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius 54 €
     Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

     Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

     Kauno str. 14, Vilna
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Kaupungintalon aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Vilnan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Artagonist Art Hotel 104 €
      Artagonist Art Hotel

      Artagonist Art Hotel

      Pilies str 34, Vilna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pilies Street ja Vilnan yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaupungintalon aukio ja Vilnan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       Old Town Trio Hotel 43 €
       Old Town Trio Hotel

       Old Town Trio Hotel

       Raugyklos str. 15A, Vilna
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Nikolauksen kirkko, Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Vilnan yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Vilnan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Narutis Hotel 108 €
        The Narutis Hotel

        The Narutis Hotel

        Pilies St. 24, Vilna
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pilies Street ja Vilnan yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kaupungintalon aukio ja Vilnan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.