Pääosion alkuosa

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista.


Hotellit Punaisten lyhtyjen alueella: Punaisten lyhtyjen alue on Amsterdamin keskustan kaupunginosa, jonne prostituutio ja muu sen kaltainen seksityöläisyys on keskittynyt. Amsterdamin De Wallen on laillisen prostituution aluetta, jossa sijaitsee paljon ilotaloja. Tarjontaan voi tutustua näyteikkunan läpi ja valita haluamansa. Jos sinulla on hotelli Punaisten lyhtyjen alueella, voit liikkua kaupungin alueella kävellen, sillä alue sijaitsee Amsterdamin keskustassa, lähellä rautatieasemaa.

Yöpyminen Punaisten lyhtyjen alueella

Yöpyminen Punaisten lyhtyjen alueella onnistuu monenlaisissa majoitusliikkeissä. Tarjolla on erikokoisia hotelleja, joiden palveluihin kuuluu esimerkiksi ilmainen langaton internetyhteys ainakin julkisissa tiloissa. Tarjolla saattaa olla ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, baari tai aulabaari, kuivapesulapalvelu, tietokonepiste ja kielitaitoinen henkilökunta. Muistathan että monet hotellit Punaisten lyhtyjen alueella ovat savuttomia.

Jos sinulla on hotellivaraukset Punaisten lyhtyjen alueella, olet keskellä Amsterdamia. Tästä syystä myös alueen majoitusliikkeet ovat yleensä hyvätasoisia ja niistä löytyy monenlaisia palveluja. Huoneissa on usein kahvin- ja teenkeitin sekä taulutelevisio, josta voit katsella kaapelikanavia. Vieraiden käytössä on usein tallelokerot, oma kylpyhuone, jossa on ainakin suihku. Amsterdam on suosittu viikonloppu- ja kesälomakohde, joten jos etsit halpoja hotelleja Punaisten lyhtyjen alueella, se kannattaa tehdä joko lomasesonkien ulkopuolella tai varata matkat Punaisten lyhtyjen alueelle hyvissä ajoin.

Hotellit Punaisten lyhtyjen alueella

Jos etsit majoitusta lyhyelle lomalle ja tarkoituksena on nähdä ja kokea mahdollisimman paljon, hotellihuone Punaisten lyhtyjen alueella mahdollistaa sen, että saat Amsterdamista kaiken irti. Jos puolestaan etsit rauhallisempaa ja edullisempaa yöpaikkaa Amsterdamista vaikkapa perhelomalle, sen sijaan että varaat halvat hotellit Punaisten lyhtyjen alueella, voit varata majoituksen myös hieman ydinkeskustan ulkopuolelta.

Jos tarvitset Amsterdamissa autoa, autonvuokraus Punaisten lyhtyjen alueella onnistuu kaikkien tunnettujen vuokraamojen kautta joko jo lentokentältä tai vasta kaupungilta. Amsterdam on maailmankuulu pyöräilykaupunki, joten auto ei ole paras kulkupeli, ellet aio liikkua myös kaupungin ulkopuolella. Läheskään kaikki hotellit Punaisten lyhtyjen alueella eivät tarjoa pysäköintimahdollisuutta. Joissakin on tarjolla maksullinen valet-pysäköinti ja osassa majoitusliikkeitä pysäköintipaikkoja on vain rajoitetusti.

Tekemistä, kun sinulla on hotelli Punaisten lyhtyjen alueella

Jos varaat halvat hotellit Punaisten lyhtyjen alueella, olet kaupungin keskustassa, jossa kaikki keskustan ostospaikat, ravintolat ja iltapaikat ovat aivan käden ulottuvilla. Toki Amsterdamissa on myös kattava julkinen liikenne, jos kävely kanavien kaupungissa alkaa väsyttää. Kanaalibussit ovat hauska ja kätevä tapa nähdä kaupunkia ja siirtyä paikasta toiseen. Myös halpa hotelli Punaisten lyhtyjen alueella voi tarjota asiakkailleen ilmaiset polkupyörät.

Amsterdamin ydinkeskusta on pinta-alaltaan melko pieni, mutta se tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia niin ostoskulttuurista kuin viihdetarjonnasta kiinnostuneille matkustajille. Oluen ystävät haluavat ehkä tutustua Heinekenin tehtaaseen ja sen maistuviin tuotteisiin. Amsterdamin yli 50 museon joukkoon mahtuu myös Sexmuseum, joka muuten on yksi koko Hollannin vierailluimmista museoista!

Amsterdam tunnetaan tietenkin maailmalla myös vapaasta kannabispolitiikastaan ja tätä politiikkaa hyödyntävistä sadoista coffee shop -paikoista. Virallisten kauppojen ikkunassa on vihreä-valkoinen tarra ja niistä voi joko ostaa kannabistuotteita tai nauttia niitä paikan päällä. Tähän tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja ostosten enimmäismäärä on 5 grammaa. Muistathan, että coffeeshop on paikallinen kannabiskuppila ja koffiehuis ja café taas viittaavat perinteiseen kahvilaan – näistä café tarkoittaa useimmiten baaria.

Jos sinulla on varattuna viikonloppu hotellissa Punaisten lyhtyjen alueella, on hyvä tietää että nimitys on syntynyt ilotalojen tavasta ilmoittaa seksiliiketoiminnan harjoittamisesta punaisella lyhdyllä ikkunassaan. Ensimmäisen kerran nimitystä käytettiin tiettävästi Yhdysvalloissa 1800-luvun lopussa.